Bildirim
BOYNER DE ADIDAS%50 INDIRIMAYIN 1 2 3 UNE KADAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-d85719-rsp-18-cm-sh-m-sort-1265022-518550705-100000048-100000048.html
L kalmamış
Edit: İndirimler, bindirimden indirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 1 Ağustos 2015; 13:41:20 > -
HAADI BAKALIMhttp://www.boyner.com.tr/urun/adidas-kosu-antrenman-ayakkabisi-1958483-519661837-100000048-7007.htmlquote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-d85719-rsp-18-cm-sh-m-sort-1265022-518550705-100000048-100000048.html
L kalmamış
Edit: İndirimler, bindirimden indirim.
https://shop.adidas.com.tr/erkek-brevard-ayakkabi_73681?d=8704
:) 162 YE 124 :)))
-
BOYNER5 YAZIN % 5 INDIIRM DAHAA VERIYOR DOSTLARquote:
Orijinalden alıntı: barbaros5050
HAADI BAKALIMhttp://www.boyner.com.tr/urun/adidas-kosu-antrenman-ayakkabisi-1958483-519661837-100000048-7007.html
https://shop.adidas.com.tr/erkek-brevard-ayakkabi_73681?d=8704
:) 162 YE 124 :)))
Alıntıları Göster
-
Benim hesapta çekler varmış zaten ayrıca boyner5 yazınca %5 veriyor. Adidasshop'tan daha iyi fiyata alınır böylece.quote:
Orijinalden alıntı: barbaros5050
BOYNER5 YAZIN % 5 INDIIRM DAHAA VERIYOR DOSTLAR
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: C£nq
Benim hesapta çekler varmış zaten ayrıca boyner5 yazınca %5 veriyor. Adidasshop'tan daha iyi fiyata alınır böylece.
AYNEN DOSTU YAPISTIR ... ADIDASTAN ALANLARDA 30 GUN IICNDE GERI IADE YAPABILIYORLAR KARSI ODEMELEI GONDERIPP KARGOYU !!! NOT: FAZLA HEDIYE CEKI VARSA HAYIR DEMEM DOSTUM :))) -
Boyner15 yazın 100TL üzeri %10 insin -
Daha da güzelini buldum arkadaşlar, elimdeki çekler geçerli değilmiş ama kod kısmına indirimkodlarim yazınca %15 indirim yapıyor 250 lira üstünequote:
Orijinalden alıntı: barbaros5050quote:
Benim hesapta çekler varmış zaten ayrıca boyner5 yazınca %5 veriyor. Adidasshop'tan daha iyi fiyata alınır böylece.
AYNEN DOSTU YAPISTIR ... ADIDASTAN ALANLARDA 30 GUN IICNDE GERI IADE YAPABILIYORLAR KARSI ODEMELEI GONDERIPP KARGOYU !!! NOT: FAZLA HEDIYE CEKI VARSA HAYIR DEMEM DOSTUM :)))
Alıntıları Göster
-
Yeni indirim kodlari var mi😁 -
Hopi de 100 lira üzerine 20 lira indirim veriyor galiba -
Arkadaşlar ilk başta sipariş verdim sonra bi ayakkabı daha ekleyeceğim için iptal edip ekleyip aldım, Sipariş 250 lirayı geçince 30 liralık shell kodu gönderdi . Son aldığım ayakkabı neredeyse bedavaya geldi artık. 250 lira indirim düşmüş hali, değerlendirin derim.quote:
Orijinalden alıntı: asdfg112
Hopi de 100 lira üzerine 20 lira indirim veriyor galiba
@barbaros hocam çekler indirimsiz ürünler içinmiş, bütün kategorileri iptal etmişler neredeyse, hiç bir işe yaramaz yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 1 Ağustos 2015; 15:35:17 > -
avantajixi unutmayın, yalnız indirim kodu girerseniz avantajixe iade ödemiyormuş, dikkatli olun...quote:
Arkadaşlar ilk başta sipariş verdim sonra bi ayakkabı daha ekleyeceğim için iptal edip ekleyip aldım, Sipariş 250 lirayı geçince 30 liralık shell kodu gönderdi . Son aldığım ayakkabı neredeyse bedavaya geldi artık. 250 lira indirim düşmüş hali, değerlendirin derim.
@barbaros hocam çekler indirimsiz ürünler içinmiş, bütün kategorileri iptal etmişler neredeyse, hiç bir işe yaramaz yani. -
avantajiks %9 veriyor. hopi 20 tl para veriyor. bunlar unutulmasın. ayrıca nuvosu olan varsa yanıyor. -
çoraplar normalde aynı fiyat mı? eğer öyleyse 4 ünde boynerin mağazdan alıcam o güne kadar kampanya devam ediyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: varslan
avantajixi unutmayın, yalnız indirim kodu girerseniz avantajixe iade ödemiyormuş, dikkatli olun...
Alıntıları Göster -
adidasın o saatlerine o paraları verenler soğuk su içebilirquote:
Orijinalden alıntı: beroco50
çoraplar normalde aynı fiyat mı? eğer öyleyse 4 ünde boynerin mağazdan alıcam o güne kadar kampanya devam ediyor mu?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyvallah
avantajiks %9 veriyor. hopi 20 tl para veriyor. bunlar unutulmasın. ayrıca nuvosu olan varsa yanıyor.
nuvo hangi şartlarda yanıyor? %5 indirim kodunu kullansam nuvo yanar mı? bir de hopi neye göre 20tl veriyor çözemedim. -
quote:
avantajiks %9 veriyor. hopi 20 tl para veriyor. bunlar unutulmasın. ayrıca nuvosu olan varsa yanıyor.
hopiyi boynere nasıl baplarız hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
quote:
nuvo hangi şartlarda yanıyor? %5 indirim kodunu kullansam nuvo yanar mı? bir de hopi neye göre 20tl veriyor çözemedim.
şimdi şöyle,
137 tl'ye eşofman aldım. ( sabah sms gelmişti hopi ile boyner ve ykm de sana özel 100 tl üzeri alışverişlerde 20 tl paracık diye )
nuvo ile aldığım için ( nuvo banka kampanyası , her ay aldığının %25'ini gelecek ay nakit olarak hesabına yatırıyor ) eşofman bana 100 TL'ye geldi. aynı zamanda %9 avantajiks ile iade veriyor. 137 liradan %9 12 tl falan yapıyor. düz 10 tl'den dersen eşofman 90 tl'ye geliyor. %5 kullanırsan avantajiks iade vermez.
eşofman alır almaz 20 paracık yüklendi, altlimitsiz.
sonra 30 tl'ye bir tişört aldım, 20 tl paracık kullandım, 10 tl ödedim. 2,5 tl de nuvo iade edecek. toplam 1 eşofman 1 tişört 97,5 TL'ye geldi.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
quote:
nuvo hangi şartlarda yanıyor? %5 indirim kodunu kullansam nuvo yanar mı? bir de hopi neye göre 20tl veriyor çözemedim.
şimdi şöyle,
137 tl'ye eşofman aldım. ( sabah sms gelmişti hopi ile boyner ve ykm de sana özel 100 tl üzeri alışverişlerde 20 tl paracık diye )
nuvo ile aldığım için ( nuvo banka kampanyası , her ay aldığının %25'ini gelecek ay nakit olarak hesabına yatırıyor ) eşofman bana 100 TL'ye geldi. aynı zamanda %9 avantajiks ile iade veriyor. 137 liradan %9 12 tl falan yapıyor. düz 10 tl'den dersen eşofman 90 tl'ye geliyor. %5 kullanırsan avantajiks iade vermez.
eşofman alır almaz 20 paracık yüklendi, altlimitsiz.
sonra 30 tl'ye bir tişört aldım, 20 tl paracık kullandım, 10 tl ödedim. 2,5 tl de nuvo iade edecek. toplam 1 eşofman 1 tişört 97,5 TL'ye geldi.
cevap için teşekkürler. bu yöntemle ben de almak istiyorum fakat bana sms gelmedi (sms listesinden numaramı sildirdiğim için sanırım) acaba 100tl üstü alışveriş yapsam hopiden 20tl gelir mi?
ödeme sayfasında "kazanılacak hopi paracık" kısmı var. siz ödeme yaparken orada 20tl yazıyor muydu?
-
170 liraya aldığım ayakkabı 115e düşmüşquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1948685BEquote:
hopiyi boynere nasıl baplarız hocam
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X