< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Boyner Hopi Kombosu (2. sayfa)
-
-
Bana vermedi 50 hopi ekranda yüklendi yazıyor ama yüklenen bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçili ürünlerde 300 TL üstü %30 var 110 hopi de kullaninca 400/230 olmuş oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi keşke olsada yesek. Benim bildiğim ya hopi olur ya indirim. İkisi bir arada olmaz
ürünler gelmiyor ki daha demin ininal üzerinden yedik birde bunu kaldıramam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 1 Ekim 2021; 0:3:47 > -
257 tl ye alındı teşekkürler
-
Keşke konusu daha önce açılsaydı. Son birkaç saat kala açılması ..
-
Yahu paracık kullanmak için harcama limiti yetersiz diyor. Paracık kullanınca ne kadarlık alışveriş yapmak lazım?
-
paracık kullanınca kaça düşer bilemem ancak kullanmak için sepet öncesinde 400 olmalı en az
-
Çarkta boynerde 30tl çıktı. alt limit falan yazmıyordu. bunu kullanmak için 400 tl lik sepet mi yapıcam şimdi. boyner git işine.
-
biraz alakasız olacak ama bu indirimle 2 ürün aldık diyelim birini bedeni küçük geldiği için iade ettik. iade tutarı nasıl yansıyacak? detaylandırayım morhipodan iki ayakkabı aldım (320-324 lira olarak)
:
biri küçük geldi iade ettim bugün. ne kadar iade tutarı olacak bilen var mı?
-
Yoo oluyor hopinin kampanyalariyla paracik ayrı şeyler
Netleşince bana da yazar mısınız eskiden indirimleri iadeye yansıtıp üstüne yatıyorlardı diye hatırlıyorum.
iade yansıyınca bilgi veririm hocam
-
Yeni gördüm hocam , kullanıp hemen paylaştım
50 Hediye Hopi vardı.
Çarktan 30 geldi
Anketten de 30 geldi..
Ama morhipo sepetteyken kullanılabilir 80 paracık gösterdi, 110 değil. Yine de fena olmadı..
560 TL'lik mont'a
50 TL Morhipo çek
80 TL Paracık
150 Morhipo Bonus kullandım.
-
İndirim oranlanarak iade olur kaybınız olmaz hediye paracıklarda kısmi olarak geri yatar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
50 paracik verme olayı bitti mi
150 morhipo bonus ne 🤔
EDIT: Anladım daha önce 500 tl lik alışveriş yapmışsın 150 tl bonus vermiş.
Şimdi bakabildim. Ne 50 hopi kalmış ne de anket. Şu ürünleri normal fiyata satsanız olmuyor. İlla %100 şişireceksiniz. İnsanlara da böyle türlü türlü taklalar attıracaksınız normal fiyata vermek için 🤬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 1 Ekim 2021; 2:23:14 > -
çek ve paracık aynı anda kullanılamaz diyor bende siz nasıl kullandınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X