< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
boyner yüzde 20 indirim (21. sayfa)
-
-
güncel indirim kodu var mı ya da nerden alınabilir?
-
Boyner şubat başından beri çark yapmıyor kod vermiyor. Nedeni de deprem bölgesine yönelik yardım alımlarıdır diye düşünüyorum. Kelebek indirimleri yapıyorum diyor onda bile doğru dürüst indirim falan yok. Bu ay böyle giderler sanırım. Gelecek ay eli mecbur. Zaten kalan kışlıkları da marttan itibaren ellerinde kalmaya başlar.
-
Bu akşam vardı hocam pc den girip baktım 750 üstü %10 ve 1000/150 verdi hep çark şeklinde değildi girer girmez veriyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgi için... Bakmadığım günde vereceği tutmuş o zaman Verse de oranları iyice kısmış bakıyorum. %20 lerden 10 lara düştük.
-
Anasayfa da kod veriyor şu anda 1000 e 150 veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 23 Şubat 2023; 20:19:40 > -
500 üzerine verse iyiydi. Teşekkürler.
Arkadaşın söylediği gibi 1000/150 ve 750 üstü %10 dan başka birşey vermiyor. Yani indirim oranı %15 i geçmiyor. Halbuki bu oran daha önce max 1000/250 yani %25 idi. Sonuç olarak fiyatlar ve kuponlar bu şekilde giderse birşey alınmaz. Zaten kışın çoğu bitti.
-
Bu boyner yıllardır hem en pahlısını satıp hemde o kadar mağazası nasıl açık kalıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla ben yıllardır hep en ucuza boynerden aldım. misal beğendiğim mont başka mağazalarda 5-6 bin, boynerde indirimle 3500, hopi de eklenince 3000. neredeyse yarı fiyat
-
Kod pazar günü veriyordu 2 gündür takip ediyorum vermiyor. Haftasonu mu geliyor acaba sadece?
Müşteri memnuniyeti ve marka algısı. Şimdiye kadar bir çok siparişim oldu sorun yaşadığım bir sipariş hatırlamıyorum. Olmuşsa bile çözülmüş ki hatırımda hiç negatif bir algısı kalmamış:) Fiyatları kısmen pahalı olabilir lakin kampanyaları takip ederek piyasaya göre bayağı bir ucuza bir çok şeyi alabilmek mümkün olabiliyor. Hem Boyner hem Morhipodan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X