Şimdi Ara

BOYNU BÜKÜKLER (Kanal D-Yeni dizi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
11.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan yeni dizi Boynu Bükükler’in oyuncuları belli olmaya başladı.

Kanal D’de ekrana gelecek olan yeni dizi Boynu Bükükler’in oyuncu kadrosu son şeklini aldı..

Boynu Bükükler’de Sedef Avcı ile Bora Akkaş'ın rol oynayacağı daha önce belli olmuştu.

Ve diğer kadroda dün açıklandı. İşte iddialı dizinin tam kadrosu.

Ahmet Saraçoğlu – Fuat (Okul müdürü, matematik hocası)
    Sedef Avcı – Melek (Rehber Danışman ve Felsefe hocası ve müdür yardımcısı)
    Murat Akkoyunlu – Masur (Edebiyat hocası)
    Özüm Arkan – Zerrin (Beden öğretmeni)
    Ünal Yeter – Tahir (Tarih öğretmeni ve müdür muavini)
    Ali Tutal – Şahap (Din hocası)
    Mine Teber – Vennar (Okul aşçısı)
    Bensu Soral – Miray
    Bora Akkaş – Mithat
    Barış Aytaç – Doruk
    Çağlar Ertuğrul – Ersen
    Gün Koper – Yılmaz
    Barış Başar – Samet
    Sevilay Şimşek – Melisa
    Ahmet Oldun Sünear – Selim
    Güven Murat Akpınar – Menderes
    Bengi İdil Uras – Hülya
    Öznur Serçeler – İnci
    Cüneyt Çeliksoy – Kocaman

Hadi bakalım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizinin ismini okuyunca emrahın şarkısı geldi aklıma, bu nasıl bir dizi ismi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne çok dizi var bu kanald de arkadaş 7/24 yeni birşeyler
  • 3 dizi daha var ama kiminin cast belli değil kiminin adı belli çekim Tarihi belli değil

• quote:

Kanal D'nin yeni okul dizisi Boynu Bükükler'in çekimlerine başlandı. Başrollerinde Ahmet Saraçoğlu, Sedef Avcı, Bora Akkaş, Gün Koper, Bensu Soral gibi isimlerin yer alacağı dizi önümüzdeki haftalarda başlayacak.

Yapımını Barakuda Film yapımcılığını ise Ahmet Kayımtu'nun yapacağı, yönetmen koltuğuna ise Ömer Uğur'un oturacağı, senaryosunu Cüneyt İnay'ın kaleme alacağı dizi bir okulda yaşanan olayları anlatacak.

Dizide bir felsefe öğretmenini canlandıracak olan Sedef Avcı, Instagram sayfasından tüm oyuncuların bulunduğu bir fotoğraf paylaşarak 'setimizin ilk günü. hepimize hayırlı olsun' notunu düştü.

cüneyt inay. işte bu. yeni geniş aile mi geliyor.

• Kanal D sürekli dizi çıkartıyor ve birçoğu kalitesiz ve aynı tür (aşk,dram vb)

Bu da o kategoriye girmez inşallah.
  • Kanal D nin kacinci dizisi bu

• beyler ön yargıyla bakmayın buna geniş ailenin senaristi cüneyt inay ın dizisi ki kendisi bildiğim kadarıyla senaristlikten önce karikatüristlik yapıyomuş ki bunu geniş ailenin diyaloglarında çok net görüyoduk buda onun gibi komedi dizisi olucak bora akkaşın olmasıda sevindirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

beyler ön yargıyla bakmayın buna geniş ailenin senaristi cüneyt inay ın dizisi ki kendisi bildiğim kadarıyla senaristlikten önce karikatüristlik yapıyomuş ki bunu geniş ailenin diyaloglarında çok net görüyoduk buda onun gibi komedi dizisi olucak bora akkaşın olmasıda sevindirici

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Dizinin ismini okuyunca emrahın şarkısı geldi aklıma, bu nasıl bir dizi ismi :)

benim de aklıma küçük emrah geldi nedense .
  • Kanal D bozdu iyice şu dizi işini. Zırt pırt dizi yayına giriyor. Sürekli saati ve günü değişiyor. Ve en sonunda ya hızlı final yada hoooop yayından kalkıyor.
  • dizi de bensu soral varmış la hiç farketmedim.onun için bakarım bir kaç bölüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 5 Şubat 2014; 19:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

dizi de benseu soral varmış la hiç farketmedim.onun için bakarım bir kaç bölüme

Tek oyuncuyla olacak iş değil.
  • geniş aileyi de kapatmışlardı boş yere o geldi aklıma
  • Cüneyt inay, aslında burak aksak ve selçuk aydemirden çok daha iyi diyalog yazabilen birisi olmasına rağmen, iş hikaye bulmaya gelince tıkanıp kalıyordu.Bu sebepten dolayı geniş aile bi ara kabak tadı vermişti, bir yastıkta dizisinden ise kimsenin haberi bile olamamıştı. Bugün bu iki isme gösterilen sevginin yarısı bu adama gösterilmiyor. Geniş ailenin ilk iki sezonundaki espri kalitesi ne Leyla ile Mecnunda ne de işler güçler'de vardı (gerçi işler güçleri fazla izleyemedim). Dizilerin fanları lütfen kızmasın. Ben de bir L&M hayranıyım

Aralarında bi kıyaslama yapmıyorum. Sonuçta kaliteli mizah dizisi yazan zaten 3-5 isim var. Fakat bana kalırsa, diğer isimlerin hak ettiği saygıyı, sevgiyi ve hayran kitlesinin çok daha fazlasını Cüneyt İnay hak ediyor.

Cüneyt'in ihtiyacı olan tek şey, kendi kafa yapısında bir senaryo ekibi. Hikayeyi beraber yazacaklar, diyaloglarda Cüneyt reis döktürecek

not: Hani o çok sevdiğiniz selam çakma vb mevzuları dizilere sokan adam da Cüneyt İnay'dır. Hatta leyla ile mecnundaki at muhabbeti de geniş aileden geliyor ama niyeyse hiç bi yerde bu konuya rastlayamadım. (Çalıntı demiyorum ama geniş ailede at isimli hayvanımız baya bir kullanılıyordu :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 13 Şubat 2014; 4:17:10 >

• Mister No kullanıcısına yanıt
    tıkanıyor değil oyuncular kafasına göre hareket edip ben ayrılıyorum ben gelmiyorum deyince adam ne yapsın. kurtaramadı malesef. bence geniş aile stardaki versiyonu da dahil on numara komediydi.
    işler güçler de sonradan bozuldu bu arada. leyla da herkesin anlayacagi türde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

tıkanıyor değil oyuncular kafasına göre hareket edip ben ayrılıyorum ben gelmiyorum deyince adam ne yapsın. kurtaramadı malesef. bence geniş aile stardaki versiyonu da dahil on numara komediydi.
    işler güçler de sonradan bozuldu bu arada. leyla da herkesin anlayacagi türde değil

Hocam tamam ama ona bakarsan Leyla ile Mecnun'un da Leylası gitti, daha ne olsun ama bi şekilde devam etti.

Şukufe gittikten sonra da dizi on numara devam etmişti, aslında demek istediğim şey ayrılanlar falan değil, senaryodaki hikayeler çok kısırdı. Ona rağmen bugüne kadarki en iyi Türk komedi dizisidir benim için. Sonra da L&M geliyor.

( kaygısızlar eski olduğu için listeye dahil etmedim :D)

• Mister No kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Cuneyt İnay alayindan daha iyi mizah olusturan birisi olmasina ragmen bizim millet "diyemedim yaa la" diye etrafta dolasip abartisini kullanir. Cuneyt İnay hakikaten sevdigim ve takip etmekten haz duydugum bir isim. Trtdeki dizisi de gayet naif ve hostu. Bu diziyi de normalde takip etmeyecektim ama onun adini gorunce fikrim degisti

• Güzel dizi olcak müziği çok beğendim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.