Şimdi Ara

boynumda şişlik çıkmış,annemlere diyemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün gece 23.00 de boynumu kaşırken bir gariplik vardı tarif etmesi zor,neyse biraz boyun bölgesini elle kurcalayayım dedim,bir baktım kulağımın hemen alt atarflarında,çenemin hemen arkası yani o kesişen yerde ceviz büyüklüğünde parça oluşmuş,2 parmakla tutulabilicek kadar büyük,ama dışardan belli olmuyor,hafif ağrı gibi hiseettiriyor,durduk yere sorun yok ama boyunu sağa sola çevirince,hissediliyor
    araştırayım dedim yağ bezesi gibi duruyor,ama anlayamadım,dün acile gidicektim korktumda,çünkü boyunda ve iç kısımda
    annemlere diyemedim çok panik olurlar,günlerim kötü geçer,acaba bu nedir çözüm nedir

• kolumda,sırtımda,belimde,göbeğimde,kulağımın altında ve bacağımda mevcut

hala ne olduğunu çözemedim, ölürsek sağlam ölücez ama onu biliyorum
  • sistemi benim hic heveslenmeyin
  • ameliyat denirse o kötü ama deri altında
  • umutla yaşayan s.ç..rak ölürmüş , hastaneye git
  • olur öyle, geçiyor sonrasında en azından bende öyle olmuştu. ama yinede bir git doktora önemli birşey de çıkabilir
  • önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama sorulacak soru çok hocam

1-yaşın kaç?
    2-yutma ve çiğnemede zorluk başladı mı?
    3-ses kısıklığı var mı?

boyun bölgesinde pek çok nedenden şişlik olabilir kulak,gırtlak,bademcik,cilt,dil ve hatta mide rahatsızlıkları bile boyundaki lenf bezlerinde büyümeye yol açabilir benim sana tavsiyem hemen bir hekime görün merak etme eğer yaşın 30 un altındaysa şişliğin kanser gibi malign bir hastalık sonucu oluşmuş olması ihtimali şu an kalp krizi geçirme riskinden fazla değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkek oluyosun
  • Ciddi bir sorun olabilir Lenflerinde git doktora erken teşis hayat kurtarır.
  • Ya yağ bezesidir, ya da tümördür. Geçmiş olsun. Muhtemelen doktor yağ bezesi. Geçecek diyecek. Ya da geçmezse ufak bir operasyonla alalım diyecek.
  • büyük ihtimal yağ bezesidir.. ancak tükrük bezi iltihabı ya da tümörüde olabilir.. vakit kaybetmeden doktora git bence...
  • Arkadaşım korkulacak birşey yok çünkü o %90 ihtimal lenf bezi iltihabı. Aynı bende de çıkmıştı tam dediğin yerde kulağın alt taraflarında. Hafif ağrı yapabilir. Doktora bir görün.
  • selam,
    aynı sorun yaklaşık 2 ay öncesinde bende yaşadım kulak memesinin tam arkasındaki boşlukta nohutun 2 katı büyüklüğünde bir şişlik vardı.ilk başlarda bastırınca hafif ağırı yumuşak bir şişlikti.bir iki hafta öyle durdu sonrasında ise kaşımaya fln başladım en sonunda yoldum sivilce gibi patladı sivilceden çıkan beyaz madde ismini unuttum ondan çıktı.ilk defa böyle bir sivilce gördüm vucudumda belkide kıl dönmesiydi bilmiyorum.

edit: sen sakın oynama daha kötü olaiblir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 10 Temmuz 2010; 12:57:25 >
  • hocam lenf bezi olabilir benimde başıma ara sıra geliyo ilk seferinde korkmuştum ama artık alıştım büyük ihtimalle geçer ama yinede hastahaneye gitmekte yarar var
  • sağlık karnem yok
    ama sanırım ilk muayene ücreti 20 tl falandır sadece dr ye görünebilirim ama röntgen tarzında bir şey isterse yaptıramam
    tayyip sağolsun işsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Arkadaşım korkulacak birşey yok çünkü o %90 ihtimal lenf bezi iltihabı. Aynı bende de çıkmıştı tam dediğin yerde kulağın alt taraflarında. Hafif ağrı yapabilir. Doktora bir görün.

+1453
  • ileriye bakarken sağ kısmında çıkmış,solda değil
    ayrıca o kısımda sıcaklık var acaba iltihapmı
  • yakın zamanda baska bi hastalık gecirdinmi?kaç yaşındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

yakın zamanda baska bi hastalık gecirdinmi?kaç yaşındasın?

25
    hastalık yok ama kilo var geceleri konu dışı yemek sayesinde 85 kıloyum
  • aynısı bende vardı..boşverdik..1 sene sonra doktara gittik...sonuç kanser olmuşum..

ona göre artık kendine pay çıkar burdan..hiç durma doktora git
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.