Bildirim
Boynumu böyle kalinlasmak mümkün mü? SSLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zürafaya sormuşlar boynun neden kalın diye, o da nerem doğruki demiş -
Hocam lütfen hayat memat meselesi belki boynumu 2. Fotoğraf takı gibi yapabilirsem hayatım degisecek -
Bol yemek ve spor
Cok spor yapmadan vucutta degisim goremezsin
Özellikle trapez calistikca boynun daha kisa gözükür -
Reis vallahi su boynu 2.resimdeki gibi yapabilirsem hayatım düzelecek göğüs sırt mort felan olmasada olur çünkü küçük kafamida büyük gösterir mumukunmudur -
genetik o belki biraz omuz calisirsan etki edebilir -
Hocam bu hayata tutunabilmem için bir yol olmalı.boynumu 2. Resimdeki gibi yapabilirsem gerçekten hayatım çok iyi olacak.
Bide mesela Mike Tyson a bakiyorum.adam boksör yıllarında boyun antrenmanı yapıyormuş ve harbiden kalın boyun yapmış ama şimdi yaşlanınca bu antrenmanlarida bırakınca bakıyorum ki adamın boynu yarı yarıya incelmiş.
Düşünüyorum gerçekten boynumuzu çok az kullanıyoruz belki çalışmayla 2. Görüntüye erisebilirim mumkunati yokmu -
olm boynun kalın olsa ne olur ince olsa ne olur? kafayı mı yediniz lan -
Anlamiiyyoorsunki su resimlerdeki farka baksana boynumu öyle kalinlasttirabiliirsem hayatım degiseceeek -
Olabilir profesyonel destek alquote:
Orijinalden alıntı: Rid Of Me
Reis vallahi su boynu 2.resimdeki gibi yapabilirsem hayatım düzelecek göğüs sırt mort felan olmasada olur çünkü küçük kafamida büyük gösterir mumukunmudur -
Kimden psikolojikmenmi -
Umarım dalgadır umarım dalgadır umarım dalgadır... Hayatının değişmesini bir boyun yarıçapına mı bağlıyorsun cidden -
Bir sürü egzersiz var, evde yapabilecegin egzersizler var, mesela yatagına sırt üstü uzanıp başın boşlukta olcak şekilde indir kaldır yaparak çalışabilirsin, 15-20 tekrar zor yapılıyor ilk başlarda, fazla zorlama. zamanla sayıyı arttır, boyun kasları çabuk gelişiyor ama çalışmayı bırakıncada eski haline dönüyor.
-
sakın ama sakın ağırlık kullanarak boynunu zorlayacak hareketler yapma korkunç etkilerini görürsün -
Yok be vucut gelistirmecilerdenquote:
Orijinalden alıntı: Rid Of Me
Kimden psikolojikmenmi -
Hocam attığım 2.resim gibi olsubda ömür boyu yaparım -
velede bak la o zürafa değil devequote:
Orijinalden alıntı: haqueim
zürafaya sormuşlar boynun neden kalın diye, o da nerem doğruki demiş -
Boyun önemli bölge spor yaparken dikkat edin.
Ayrıca kafandan daha geniş boynu napacaksın.Hulk aklıma geliyor. -
2.fotografta gördüğün gibi daha güzel duruyor -
Bu ne ya
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
zürafaya sormuşlar boynun neden kalın diye, o da nerem doğruki demiş
|
Benzer içerikler
- nasıl bayılır
- tatlı yedikten sonra mide bulantısı
- balıkesir gönen nasıl bir yer
- öpüşürken dudak ısırmak
- 14.53 saat anlamı
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X