Şimdi Ara

Boyum 3 Yıldır Uzamıyor...Hastalık Olabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

bizim bi arkadaş vardı 3 yıldır boyu uzamıyodu sonra bir gün baş ağrısından doktora gitti doktor kanser teşhisi koydu. 2 ay yaşamadı öldü, iyi cocuktu...

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

bizim bi arkadaş vardı 3 yıldır boyu uzamıyodu sonra bir gün baş ağrısından doktora gitti doktor kanser teşhisi koydu. 2 ay yaşamadı öldü, iyi cocuktu...

Hakkın rahmetine kavuşmuş işte ne istiyonuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

şuan 16 yaşındayım.7. sınıfa giderken birden boyum uzadı ergenliğe girdiğim için.1.65 oldum.ondan sonra boyum 1 cm file uzamadı.dünda ortalama yarım litre süt içtim.danino falan yedim, barfiks çektim, hergün 100 kere falan zıpladım ama 1 cm bile uzamadım.hala 1.65 im.annem 1.57, babam 1.68, 24 yaşındaki abim 1.70,19 yaşındaki abim 1.78.hastalık falan olabilir mi?kendimi yere çakılmış hissediyorum pota altında herkes blok koyuyor.okulun en kısasıyım.

Hocam 2009 da 165 oldugunu soylemişsiniz 2014 kac acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Domble ( yazılışını bilmiyorum ) Çalışmaya başladıysan küçük yaşta ondan olabilir bazılarında uzamayı durduruyor dikkatini çektiyse hartelciler en fazla 160 daha uzununu görmedim ama genetikte olabilir .

Domble ne lan ahahahahhah

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ben 15 yaşındayım 175'im annem 165 babam 185 aralarında kaldım günde 1 litre süt deviriyorum, arada basket oynuyorum, yoğurt, peynir gibi süt ve süt ürünlerinide çok sık tüketiyorum bakalım uzayacakmıyım daha

Boy kaç oldu?

• Bu adam şimdi 2 metre beyler hatta Golden State Warriorsta pivot olarak oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Domble ( yazılışını bilmiyorum ) Çalışmaya başladıysan küçük yaşta ondan olabilir bazılarında uzamayı durduruyor dikkatini çektiyse hartelciler en fazla 160 daha uzununu görmedim ama genetikte olabilir .

Dombra diye okudum

edit: boy kaç oldu ?

güldürdün hocam @_CERKES_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 11 Mayıs 2014; 18:24:23 >
  • Şu an boyun kaç kaç sene geçti bee

• XxLe0xX kullanıcısına yanıt
    Dostum haltercilerin boyunun kisa olmasinin sebebi erken yasta baslayip boyunun kisa kalmasi değildir.
    Aksine kisa boylu insanlar halter sporuna daha yatkin olduğu için halterciler kisadir. Basketcilerde aynı şekilde

DIKKAT: DOĞRU AĞIRLIK ÇALIŞMASI BOY UZAMASINI DURDURMAZ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.