Şimdi Ara

Boyum 3 Yıldır Uzamıyor...Hastalık Olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
17.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 16 yaşındayım.7. sınıfa giderken birden boyum uzadı ergenliğe girdiğim için.1.65 oldum.ondan sonra boyum 1 cm file uzamadı.dünda ortalama yarım litre süt içtim.danino falan yedim, barfiks çektim, hergün 100 kere falan zıpladım ama 1 cm bile uzamadım.hala 1.65 im.annem 1.57, babam 1.68, 24 yaşındaki abim 1.70,19 yaşındaki abim 1.78.hastalık falan olabilir mi?kendimi yere çakılmış hissediyorum pota altında herkes blok koyuyor.okulun en kısasıyım.

• Genetik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dignity

Genetik

Nokta.
  • quote:

Genetik

• quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Genetik

Alıntıları Göster
    Erken ergenliğin yan etkileri arasında boyun uzamasının erken durması ve testestoron seviyesinde dusuklüğe bağlı kılların ve sakaların seyrek çıkması.

• Boy uzamasının tamamına yakını genetiktir. Kalan kısım ise diğer faktörlerden oluşur. Aile bireylerinin boyları da fazla uzun olmadığından çok fazla uzayacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Erken ergenliğin yan etkileri arasında boyun uzamasının erken durması ve testestoron seviyesinde dusuklüğe bağlı kılların ve sakaların seyrek çıkması.

şuan arkadaşlarımın çoğunda tüy var sakal yerinde.bende bayağı sert sakal çıkmaya başladı.hatta fazla kıllıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody*

Boy uzamasının tamamına yakını genetiktir. Kalan kısım ise diğer faktörlerden oluşur. Aile bireylerinin boyları da fazla uzun olmadığından çok fazla uzayacağını sanmıyorum.
    benim annem 1.64 babam 1.80.yaşım 17 boyum 1.87 ama genetik olduğunu sanmıyorum büyüme çağında iyi beslenmek ve spor çok önemli.ben hiç spor yapmadım mesela hala uzuyor ama.
    senin boyun çok kısa kalmış hocam artık yapıcak bir şey yok cerrahi müdahale olabilir bacaklarda 2-3 cm uzuyo ama çok ağrılı bir süreçmiş ve değmez yani.kaderine razı olcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

benim annem 1.64 babam 1.80.yaşım 17 boyum 1.87 ama genetik olduğunu sanmıyorum büyüme çağında iyi beslenmek ve spor çok önemli.ben hiç spor yapmadım mesela hala uzuyor ama.
    senin boyun çok kısa kalmış hocam artık yapıcak bir şey yok cerrahi müdahale olabilir bacaklarda 2-3 cm uzuyo ama çok ağrılı bir süreçmiş ve değmez yani.kaderine razı olcan

Alıntıları Göster
    16 yaşında lisede iken de aynı boyda idim,aradan nerdeyse 15 yıl geçti gene aynı boydayım:) Takma kafanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 12 Ağustos 2009; 23:20:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

16 yaşında lisede iken de aynı boyda idim,aradan nerdeyse 15 yıl geçti gene aynı boydayım:) Takma kafanı...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben 15 yaşındayım 175'im annem 165 babam 185 aralarında kaldım günde 1 litre süt deviriyorum, arada basket oynuyorum, yoğurt, peynir gibi süt ve süt ürünlerinide çok sık tüketiyorum bakalım uzayacakmıyım daha

• Hacı aynı boyda dediysek 180 civarı bir boydayım:)

Sonuçta çok kısa bir insan da olsam pek sorun olmazdı,boyla olmuyor ya pekçok şey,insanlık,dürüstlük,kültür,ahlak,çalışma azmi, adap vb... bunlar olsun da boy pek önemli değil vallaha:)

quote:

quote:

• quote:

Hacı aynı boyda dediysek 180 civarı bir boydayım:)

Sonuçta çok kısa bir insan da olsam pek sorun olmazdı,boyla olmuyor ya pekçok şey,insanlık,dürüstlük,kültür,ahlak,çalışma azmi, adap vb... bunlar olsun da boy pek önemli değil vallaha:)

quote:

quote:

kendi halime üzüldüm zaten

• quote:

Hacı aynı boyda dediysek 180 civarı bir boydayım:)

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ne Olursa Olsun Kesinlikle 19 Yaşına Kadar Uzarsın En Fazla . Ama 3 Yıldır Uzamaması Bence Tuhaf . Genetik Bile Olsa 1 Sende 2 Cm Uzardı Mutlaka , Bir DOktora Görün Derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Ne Olursa Olsun Kesinlikle 19 Yaşına Kadar Uzarsın En Fazla . Ama 3 Yıldır Uzamaması Bence Tuhaf . Genetik Bile Olsa 1 Sende 2 Cm Uzardı Mutlaka , Bir DOktora Görün Derim

Alıntıları Göster
    17 yaşındayım, 165'im bende.
    İğrenç bir durum gerçekten.
    Herkes uzunken, kısa kalmak, psikolojisini ciddi derecede bozuyor insanın.
    En azından 170 felan olabilseydim, ona bile razıyım.
    Ama yapacak birşey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

17 yaşındayım, 165'im bende.
    İğrenç bir durum gerçekten.
    Herkes uzunken, kısa kalmak, psikolojisini ciddi derecede bozuyor insanın.
    En azından 170 felan olabilseydim, ona bile razıyım.
    Ama yapacak birşey yok..

Alıntıları Göster
    17 yaşındayım boyun 1.71 daha fazla uzamazmıyım ?? bütün arklarım hepsi benden uzun aralarında kısa kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 12 Ağustos 2009; 23:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ben 15 yaşındayım 175'im annem 165 babam 185 aralarında kaldım günde 1 litre süt deviriyorum, arada basket oynuyorum, yoğurt, peynir gibi süt ve süt ürünlerinide çok sık tüketiyorum bakalım uzayacakmıyım daha

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:44 >
  • Domble ( yazılışını bilmiyorum ) Çalışmaya başladıysan küçük yaşta ondan olabilir bazılarında uzamayı durduruyor dikkatini çektiyse hartelciler en fazla 160 daha uzununu görmedim ama genetikte olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Domble ( yazılışını bilmiyorum ) Çalışmaya başladıysan küçük yaşta ondan olabilir bazılarında uzamayı durduruyor dikkatini çektiyse hartelciler en fazla 160 daha uzununu görmedim ama genetikte olabilir .

bi ara 1lt coca cola şişesiyle kas yapacağım diye çalışıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Domble ( yazılışını bilmiyorum ) Çalışmaya başladıysan küçük yaşta ondan olabilir bazılarında uzamayı durduruyor dikkatini çektiyse hartelciler en fazla 160 daha uzununu görmedim ama genetikte olabilir .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:44 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.