Genetik tamama da aile en uzun benimdir. Iyi beslenme ve spor cok onemlidir. 22 e kadar oyun var.
DH Premium al.Boyun hızla uzasın.
quote:
Orijinalden alıntı: alex2017
1.74 boyum 77 kg işte keçinip gidiyoz ama şöyle 1.80 kadar çıkarsam bu arada yaşım 19..
Senin bu saatten sonra uzaman zor dostum. Genetik En önemli faktör tabi burada. ama eğer ergenliğe geç girdiysen(Normalden 2-3sene gibi) 20 ye kadar boy atarsın. ama diğer türlü 18 yaşından sonra vücut gelişimini tamamladığı için pek bir uzama olmaz. Ben kendimden örnek vereyim 1 senedir boyum hep aynı diyebilirim. 19uma gireceğim. boy 183-1.85 arası
quote:
Orijinalden alıntı: by_rappe
quote:
1.74 boyum 77 kg işte keçinip gidiyoz ama şöyle 1.80 kadar çıkarsam bu arada yaşım 19..
Senin bu saatten sonra uzaman zor dostum. Genetik En önemli faktör tabi burada. ama eğer ergenliğe geç girdiysen(Normalden 2-3sene gibi) 20 ye kadar boy atarsın. ama diğer türlü 18 yaşından sonra vücut gelişimini tamamladığı için pek bir uzama olmaz. Ben kendimden örnek vereyim 1 senedir boyum hep aynı diyebilirim. 19uma gireceğim. boy 183-1.85 arası
moralimin içine mıçtın...
Beyler kemik yaşının da etkisi çok büyük yaş 16 boy 164 doktor beklenen boy 176 dedi sol el röntgeni testi başta olup diğer testlere bakarak söyledi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: by_rappe
quote:
moralimin içine mıçtın...
Şöyle düşün birde bu saatten sonra uzamayı hevesle bekliyorsun ama 1mm bile uzamıyorsun bu daha kötü olur bence ayrıca kafana tamka bukadar . Tamam boy çok önemli ama. Boyun uzun değilse başka bir şekilde geliştir kendini herşey boy değil. ben ne adamlar görüyorum boy 2 metre kalas gibi ama bir işe yaradığı yok
Ben 1.95'im..Hemen kaybol buradan.Dh standartlarına uymuyorsun.
ben lise 2 de uzamıştım bir anda
Boyum 1.96
quote:
Orijinalden alıntı: enes249
1.67 boyum var 17 yaşındayım nasıl uzatabilriim 2 metre olmak istiyorum hatta 2.22 cm olmak istiyorum bunun için napıyım ..?
Beyler adam yalancı bu konu açıyordu lisede ilk gün ne yapayım,kızlar nasıldır,ben kız istiyorum yazıp duruyordu.ciddiye almayın bu mesajını yani.adam lise 1 e geçti.
Boyum çok kısa dicene boyum çok küçük demiş
quote:
Orijinalden alıntı: Pazzo 07
Bende 1,65 boyundayım,yaş 18 sıkma canını.
quote:
Orijinalden alıntı: fruko07
quote:
Orijinalden alıntı: nekao
quote:
Orijinalden alıntı: fruko07
Başta basketbol olmak üzere düzenli bir şekilde spor yap.
Dinleme sen bunu boy genetiktir uzasan uzasan 5 cm uzarsin
Boy gelişiminin sadece genetik faktörlere bağlı olarak belirlendiğini düşünüyorsan yanılıyorsun.Boy uzaması hem genetik hem çevresel faktörlerle olur. Çevresel:Beslenme,spor vs... NOT:Herkesin düşüncesine de saygılı olmayı öğrenelim.
ben hic basket oynamadım cokda duzensiz besleniyorum ama uzunum nedenmi cunku dayılarımın boyuda cok uzun yukarda yazdım zaten sporla beslenme ile anca 5-6 cm uzarsın
Boy : 1.77 civarı Yaş : 15 sizce boyum kaç olur ?
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderGamer
2-3 cm daha uzarsın , ayakkabıyla 1.82 falan gösterirsin , bence yeterli , bnm boyum şu an 1.78 , ayakkabıyla 1.80 i geçiyorum mesela , yaş 16
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderGamer
2-3 cm daha uzarsın , ayakkabıyla 1.82 falan gösterirsin , bence yeterli , bnm boyum şu an 1.78 , ayakkabıyla 1.80 i geçiyorum mesela , yaş 16