1.67 boyum var 17 yaşındayım nasıl uzatabilriim 2 metre olmak istiyorum hatta 2.22 cm olmak istiyorum bunun için napıyım ..?
Büyüyünce uzar
quote:
Orijinalden alıntı: Engin-
Büyüyünce uzar
Dh ye üye olduktan sonra boyun hızla artması lazımdı
quote:
Büyüyünce uzar
Yalan söyleme bizim forumda 1.90 ın altında adam yok.
quote:
Büyüyünce uzar
Boyu çok küçük diye okudum.
quote:
Orijinalden alıntı: Scrambled
Boyu çok küçük diye okudum.
Alıntıları Göster
büyüyünce nolcak başın göğe mi ericek
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Yalan söyleme bizim forumda 1.90 ın altında adam yok.
Alıntıları Göster
Barfiks ve germe Haraketleri yap veya bi spor salonuna kayıt ol
quote:
Orijinalden alıntı: William of Ockham
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bende 1,65 boyundayım,yaş 18 sıkma canını.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A922C67E
Barfiks ve germe Haraketleri yap veya bi spor salonuna kayıt ol
Alıntıları Göster
17 'miş liseye yeni başladım diye konu açmıştın sen
1.83 95 kiloyum nasıl mı oldu kaslı gelişmiş vücudum allah vergisi nasıl olcak kafana takma ama git balık yağı ye tadı kötü ama aşırı spor yap yoksa enine genişlersin bide aç oku messinin boyunu uzatmak için ne yaptıklarını etkisi olur inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: bitlisadilcevaz
1.83 95 kiloyum nasıl mı oldu kaslı gelişmiş vücudum allah vergisi nasıl olcak kafana takma ama git balık yağı ye tadı kötü ama aşırı spor yap yoksa enine genişlersin bide aç oku messinin boyunu uzatmak için ne yaptıklarını etkisi olur inşallah
Başta basketbol olmak üzere düzenli bir şekilde spor yap.
quote:
Orijinalden alıntı: fruko07
Dinleme sen bunu boy genetiktir uzasan uzasan 5 cm uzarsin
quote:
Orijinalden alıntı: enes249
1.67 boyum var 17 yaşındayım nasıl uzatabilriim 2 metre olmak istiyorum hatta 2.22 cm olmak istiyorum bunun için napıyım ..?
2 metre mi
bu saatten sonra en fazla 1.75 1.80 arası bişe olursun
quote:
Orijinalden alıntı: nekao
quote:
Boy gelişiminin sadece genetik faktörlere bağlı olarak belirlendiğini düşünüyorsan yanılıyorsun.Boy uzaması hem genetik hem çevresel faktörlerle olur. Çevresel:Beslenme,spor vs... NOT:Herkesin düşüncesine de saygılı olmayı öğrenelim.
quote:
quote:
quote:
Boy gelişiminin sadece genetik faktörlere bağlı olarak belirlendiğini düşünüyorsan yanılıyorsun.Boy uzaması hem genetik hem çevresel faktörlerle olur. Çevresel:Beslenme,spor vs... NOT:Herkesin düşüncesine de saygılı olmayı öğrenelim.
doğru ama %70 genetiktir.gerisi de çevre beslenme vs diye ayrılır. ayrıca 18 yaşına kadar ulaşacağın nihai boyun %95ine ulaşırsın.yani sana diyeceğim bu saatten sonra fazla birşey bekleme.16 yaşındayım benim de boyum senin kadar.endokrinoloji(hormonla ilgili yani) uzmanına gitti büyüme hormonunun az salgılandığından şüphelenerek ama genetiğim böyle olduğu için maksimum 170 fln olabileceğimi söyledi.başlarda canım çok sıkılmıştı ama artık takmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi AT
quote:
2 metre mi
1.74 boyum 77 kg işte keçinip gidiyoz ama şöyle 1.80 kadar çıkarsam bu arada yaşım 19..
quote:
Orijinalden alıntı: erkamt
quote:
quote:
quote:
doğru ama %70 genetiktir.gerisi de çevre beslenme vs diye ayrılır. ayrıca 18 yaşına kadar ulaşacağın nihai boyun %95ine ulaşırsın.yani sana diyeceğim bu saatten sonra fazla birşey bekleme.16 yaşındayım benim de boyum senin kadar.endokrinoloji(hormonla ilgili yani) uzmanına gitti büyüme hormonunun az salgılandığından şüphelenerek ama genetiğim böyle olduğu için maksimum 170 fln olabileceğimi söyledi.başlarda canım çok sıkılmıştı ama artık takmıyorum
Alıntıları Göster
Birader 16 Yıl sut Ictım Anca 1.83 oLdum sen Mı 2.22 olcan :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Birader 16 Yıl sut Ictım Anca 1.83 oLdum sen Mı 2.22 olcan :D
Alıntıları Göster
yaş 17 daha uzamaz olsa olsa 170 olur
quote:
Orijinalden alıntı: Trust Me
quote:
2 metre mi
doğru oda anca benim kardeşim beni geçti 1.95
quote:
Orijinalden alıntı: iron0
yaş 17 daha uzamaz olsa olsa 170 olur
Alıntıları Göster
1.83'ü ne zaman görsem "1.83 metre kare arsamız var" konusunu hatırlıyorum