Kararsız Kaldım Önerilere Açığım
Selamlar herkese
Bir süredir araştırıp fikir toplamama rağmen hala karar verebilmiş değilim önerilerinizi bekliyorum.
95 doğumluyum. 2019'da 4 yıllık Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldum. 2 yıllık tecil hakkım Haziran 2021'de bitiyor. Bu dönemde çalışıp hem iş tecrübesi edinmek hem de para kazanıp bedelli için bir sermaye oluşturmak niyetindeydim fakat pandeminin etkisiyle iş de bulamadım bu planlarım da gerçekleşmedi.
Şimdi tecilin bitmesine 5 ay kaldığı için iş görüşmelerim de olumsuz sonuçlanıyor. Şu an tecil bozdurup askere gitmeye niyetlensem kısa dönem bile gidip gelmem neredeyse 1 seneyi bulacak. 1 sene sonra 27 yaşının içinde ve iş tecrübesi olmayan, sadece askerlik engeli ortadan kalkmış bir birey olacağım.
Diğer seçenek ise yüksek lisans başlatıp askerliği bir süreliğine erteleyip iş başvurularına ve görüşmelere devam etmek. Bulunduğum şehirde (amasya) pek bölümümle alakalı iş imkanı yok fakat bölümle alakalı iş lüksünü bırakalı çok oldu. İyi kötü bir iş bulup 3-5 kuruş biriktirebilirim sanıyorum.
Bir diğer seçenek de şu ki 1.65 boyunda 92 kiloyum. Sanırım 4-5 kilo alarak 1 senelik tecil de edinebiliyorum. 3 sene sonunda rapor alma şansım oluyor galiba. Bu şartlar altında bana öneriniz ne olur? Gidip gelmek mi mantıklı, kalıp bedelli kovalamak mı? Yoksa kilodan dolayı rapora oynamak mı sizce?
Bose QC20i Sol Kulaklık Feedback Sorunu
Daha önce 2. el olarak aldığım Bose QC20i kulaklığımın sol tarafında videodaki gibi bir ötme sorunu oluştu. Kulaklığı açtım güzel bir şekilde yapıştırdım sorun çözüldü fakat ilerleyen zamanlarda yine aynı taraftan white noise denilen düşük frekansta uğultular gelmeye başladı. Parmağımla yavaşça vurduğumda anlık olarak düzeliyor, sonra bazen yine oluşuyordu ben de yine aynı şekilde düzeltiyordum. Zamanla kulaklığı takıp çıkarırken sanırım yapışkanında yine boşluk oluştu ve videodaki gibi feedback yapmaya başladı. Yetkili servisle görüştüğümde tamirinin mümkün olmadığı, ancak kendi imkanlarımla deneme yanılma usulü belki düzeltebileceğim söylendi. Bir fikri olan var mı bu sorunu nasıl çözebilirim?
edit: video kulaklık jakı boştayken çekildi, anc açık, parmaklarımla sıkıştırtığım yerden yani yapıştırma yerlerinden ayrık şu anda
Öğrenciye Devredilecek Superonline İnternet
|
Atalay Demirci'ye Sorularınız
|
Yüksek sesten dolayı yalan olan kayıtlarım
|
Sizce İdeal Yönetim Şekli ?
|
Edebiyat Dergisi İsmi Lazım HADİ DH!!!!
|
Xperia sp müzik çalar sorunu
|
Xperia SP Hafıza Kartına Foto/Video Çekmiyor
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Fotoğrafçılık,Basketbol,Futbol
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 507
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 10.604 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic