Şimdi Ara

Xperia sp müzik çalar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi müzik çalan herhangi bir uygulama (walkman,radyo vs.) açıldıktan bazen 5 dk bazen de 15-20 dakika sonra alakasız bir şekilde kapanabiliyor. Bildirim çubuğunda walkman simgesi gözüküyor ancak müzik çalmıyor tekrar menüden walkmani açıp playe basmak gerekiyor. Sorun ne ile alakalı olabilir çözümü nedir yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kulaklık kullanıyorsanız teması kesiliyor olabilir. Yada güç tuşuna bastığınızda walkman widget i çıkıyor belki oraya basıyorsunuz(düşük ihtimal).
  • Yok telefon kullanımdayken gidiyor ekran açık yani ama temas kesiliyor olabilir. Benim de aklıma şey geliyor bazen ram çok dolduğunda telefon bazı uygulamaları kapatıp yeniden açıyor ya acaba sebep bu olabilir mi

• erkamt kullanıcısına yanıt
    tek başına yada facebook vs. kullanırken böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. oyunlarla birlikte dinliyorsanız bilemem.

Mesajları vs. yedekleyip format atmak en basiti galiba. yabancı forumlara da bakabilirsiniz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamt

Yok telefon kullanımdayken gidiyor ekran açık yani ama temas kesiliyor olabilir. Benim de aklıma şey geliyor bazen ram çok dolduğunda telefon bazı uygulamaları kapatıp yeniden açıyor ya acaba sebep bu olabilir mi

Öyle bir şey olmaması lazım, 287 mb ramli ace kullanırken bile müzik çalar hiç bir zaman kapanmıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP kullanan başka kişilerde de duydum bu sorunu. Yazılımsal bir problem. Güncellemeyle giderilir umarım. Sinir bozucu
  • Sony acayip soğuttu kendinden ya ne bu böyle

• Allah allah dedim durum için. Başıma geldi. Bugün Chrome da haber sitelerinde gezerken aniden başıma geldi. Hangi şarkı olursa olsun çok kısa bir süre sonra duruyor. Chrome ile mi çakışıyor acaba. Başka tarayıcı ile deneyen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.