Şimdi Ara

Yüksek sesten dolayı yalan olan kayıtlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen gün arkadaşlarla konsere gittik ve haliyle ses+video kaydı yaptık herkesin kaydı normal ama sanırım benim telefonumun mikrofonu biraz sıkıntılı bu yüzden benim yaptığım kayıtlarda patlamalar var. bunu düzeltme şansımız var mıdır? varsa nasıl yapabilirim kayıtların yalan olmasını istemiyorum

kayıt örneği

not: ses yüksek olabilir linki açmadan sesi kontrol ediniz ve biraz kısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamt -- 22 Kasım 2014; 2:10:36 >

• telefonla yapacağın ses kaydından ne bekliyordun ki?
  • çok bir şey tabi ki beklemiyordum ama en azından anlaşılacak kadar olması gerekirdi ki yanımdaki arkadaşımın telefonu gayet de güzel çekti sorun telefonun mikrofonunda yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamt

çok bir şey tabi ki beklemiyordum ama en azından anlaşılacak kadar olması gerekirdi ki yanımdaki arkadaşımın telefonu gayet de güzel çekti sorun telefonun mikrofonunda yani

o düzelmez uğraşma boşuna. bende bir konseri kayda aldım aynı sorun oluştu telefonla alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

quote:

Orijinalden alıntı: erkamt

çok bir şey tabi ki beklemiyordum ama en azından anlaşılacak kadar olması gerekirdi ki yanımdaki arkadaşımın telefonu gayet de güzel çekti sorun telefonun mikrofonunda yani

o düzelmez uğraşma boşuna. bende bir konseri kayda aldım aynı sorun oluştu telefonla alakası yok

zaten çok fazla ümidim yok ama en ufak bir ihtimal bile varsa denemek istiyorum bu yüzden sordum, teşekkürler cevabınız için
  • telefonun mikrofonu kaynaklı olabilir benim de megadeth konserinde yaptığım bi iki kayıt pert oldu telefon htcevo 3d. mikrofon ve hoparlörde cızırtı vardı. en fazla başka bi media player la birkaç ses oynaması yapabilirsin
  • ratso R kullanıcısına yanıt
    evet sanırım öyle olacak maalesef
  • düzeltemezsinde en fazla şunu önerebilirim..akadaşın videodan sesi al..eğer aynı eş zamanlarda kayıt yaptınız ise kendi videonun üzerine senkron et, ne diyim...
  • uzil kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam zaten videoları ondan alırım ama onun çekmediği benim çektiğim videolar vardı artık onlara yapacak bir şey yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.