Şimdi Ara

boyum çok uzun yaş 16 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bıldırcınyumurtası

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Shisui

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

1.82 uzun mu

kısa mı zayıf olduğu ve yaşı henüz çok fazla olmadığı için tabiki uzun

1.82 çok uzun bir boy mu sence ?

boynum uzun bence yaşıma göre uzunum ve hoşuma gitmiyor bu durum

dostum boyunu kısaltamazsın kilo almaya bak o zaman
    bir de herhalde etrafındakiler kısa 1.82 yi ne kadar abarttınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

1.82 uzun mu

kısa mı zayıf olduğu ve yaşı henüz çok fazla olmadığı için tabiki uzun

1.82 çok uzun bir boy mu sence ?

kalıplı kilolu bir insan için ideal ve uzun bir boy ama arkadaşımız için kötü zaten kendiside sorun olduğunu söylüyor uzatmaya gerek yok
    (dünya ortalaması 2.25 )

• günde 3 öğün yemek yerim olmuyor
  • 1.70 boyum var ben ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.84 boyum var bende 66 kiloyum 75 olsam iyi , bende zayıf duruyorum fakat vücut geliştirmeye başladım evde kendimce sanki biraz kilo aldım kollarım kalınlaşmaya başladı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

1.84 boyum var bende 66 kiloyum 75 olsam iyi , bende zayıf duruyorum fakat vücut geliştirmeye başladım evde kendimce sanki biraz kilo aldım kollarım kalınlaşmaya başladı gibi.

sen iyisin galiba fotodan fizin iyi gibi geldi bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

1.84 boyum var bende 66 kiloyum 75 olsam iyi , bende zayıf duruyorum fakat vücut geliştirmeye başladım evde kendimce sanki biraz kilo aldım kollarım kalınlaşmaya başladı gibi.

sen iyisin galiba fotodan fizin iyi gibi geldi bana

Kötü durmuyorum tabiki o kadar çok , istersen bi resmimi atarım pm den , ama kollar falan yinede bayağı zayıf duruyor ve zayıf gözükmemek için bikaç taktik verebilirim kendim keşfettiğim..
  • olur
  • Hacı kamburluk zayıflıktan,basit sporlar dik durmana yardımcı olabilir.20 yaşına kadar daha vücudunda neler olur neler.çok değişir.sigara içiyosan aç karnına içme.karbonhidratlı yiyeceklere dadan.sonrada bir gym e yazıl.aslan gibi delikanlı olursun.ergenlik zamanı daha tam gelişmemiş vücudunu bu kadar dert etme.
  • Gorende 2 metresin sancak konunun adi boyum kiloma gore cok uzun olmaliydi

• Aynı yaştayız aynı boydayız diye düşünerek girdim konuya ama benden kısasın benim boy 1,97-98 kilo 80 falan, ama hiç bir şekilde kilo gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unrealworld790

Hacı kamburluk zayıflıktan,basit sporlar dik durmana yardımcı olabilir.20 yaşına kadar daha vücudunda neler olur neler.çok değişir.sigara içiyosan aç karnına içme.karbonhidratlı yiyeceklere dadan.sonrada bir gym e yazıl.aslan gibi delikanlı olursun.ergenlik zamanı daha tam gelişmemiş vücudunu bu kadar dert etme.

yorumun için tşk bana moral verdin ben sigara hiç içmedim hayatım boyuncada içmicem... kola çok seviyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Aynı yaştayız aynı boydayız diye düşünerek girdim konuya ama benden kısasın benim boy 1,97-98 kilo 80 falan, ama hiç bir şekilde kilo gözükmüyor.

umarım ironi yapıyosundur 16 yaşında olduna eminmisin
  • Kola pek tavsiye etmiyorum.şuan bıldırcın yumurtası gibi narin olabilirsin,ama kolayı bırak ve yemeğine özen göster,sonra tavuk yımırtası gibi sağlam olursun :)
  • quote:

quote:

Aynı yaştayız aynı boydayız diye düşünerek girdim konuya ama benden kısasın benim boy 1,97-98 kilo 80 falan, ama hiç bir şekilde kilo gözükmüyor.

Evet çok ciddiyim. Okul yolunda çocuklarla karşılaşıyorum abi boyun kaç falan diyorlar. Okula geçerken de biraz geç gittiğim için sırada oluyor herkes ben ağır adımlarla geliyorum millet bana bakıyor gerçekten boyumun uzunluğuna baktıklarına eminim. Yani sürekli bu konu açılıyor, daha bugün kantindeydim bir çocuk aha LeBron'un oğlu geldi dedi Akrabalarım da sürekli söyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: unrealworld790

Kola pek tavsiye etmiyorum.şuan bıldırcın yumurtası gibi narin olabilirsin,ama kolayı bırak ve yemeğine özen göster,sonra tavuk yımırtası gibi sağlam olursun :)

hahaha bıldırcın yumurtası aklıma bimde görmüştüm ordan geldi nick kolada şeker oldu için kiloyu artırmazmı
  • Daha uzarsın.

• quote:

quote:

quote:

Evet çok ciddiyim. Okul yolunda çocuklarla karşılaşıyorum abi boyun kaç falan diyorlar. Okula geçerken de biraz geç gittiğim için sırada oluyor herkes ben ağır adımlarla geliyorum millet bana bakıyor gerçekten boyumun uzunluğuna baktıklarına eminim. Yani sürekli bu konu açılıyor, daha bugün kantindeydim bir çocuk aha LeBron'un oğlu geldi dedi Akrabalarım da sürekli söyler.

inanamadım pek ama fotonu atsana bana özelden

• quote:

quote:

quote:

quote:

inanamadım pek ama fotonu atsana bana özelden

Boydan fotoğraf yok selfie falan var salakça Gerçekten neden yalan söyleyeyim sence ? Boyum gerçekten 2 metreye çok yakın yolda herkes bana bakıyor geçerken falan. 1.98 olmuştur hatta ayakkabı numaramda 46 istersen ayakkabının SS atayım ?

Bir küçük şey daha, sana neden yalan söyleyim ki ama boyumun bu kadar uzun olmasını istemezdim 1.75-1.80 iyidir. Neden diye sorarsan çok fazla neden var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haytham Kenway

Daha uzarsın.

uzarmı cidden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.