Şimdi Ara

Boyum daha uzar mı 16 yaşındayım !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
54.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esneme gerinme hareketleri ile 3-4 cm uzarsin yetmezse 5cm e kadar ayakkabi tabani alirsin buda yetmesse yuksek tabanli ayakkabilar alirsin + dikey cizgili ustler dar pantalonlar boyunu uzun gosterir tamamen dik durmadigin icin boyun normalden kisa gozukebilir dikkat et dik durmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertis

Esneme gerinme hareketleri ile 3-4 cm uzarsin yetmezse 5cm e kadar ayakkabi tabani alirsin buda yetmesse yuksek tabanli ayakkabilar alirsin + dikey cizgili ustler dar pantalonlar boyunu uzun gosterir tamamen dik durmadigin icin boyun normalden kisa gozukebilir dikkat et dik durmaya
    ARKADAŞLAR BEN 16.5 YAŞINDAYIM EKİMİN 22 SİNDE 17 OLACAM LİSE 3 E YENİ GEÇTM BAKALIM ANNE:1.60 CVARI BABA:1.70 CİVARI ABLA:165 CİVARI BENİM BOYUM 1.75 DAHA UZARMIYIM 20 YE KADAR FALAN KAÇ SANTIM UZARIM Bİ YARDIMCI OLURSANIZ HEPİNİZE COK TEŞKKÜR EDERIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutali1

quote:

Orijinalden alıntı: Daichu

up

uzamasin el röntgenini çektirdim bende kapanmis kemik uçlari uzamasin dedş

nerede çektirdin özel hastane mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: METEHAN AYDOGDU

ya boyu çok dert ediyorsunuz

foruma üye olduğumda boy taş çatlasa 1.57ydi şuan boy 1.91 13 15 yaşında kafaya takılcak iş mi yahu ben o yaşlarda sivilcelerle boğuşuyordum o yüzden genetik olduğunada inanırdım ama baba 1.75 anne 1.58 ben 1.91 böyle çok örnekler var

EDİT : Erken yaşta bodyle falanda uğraşmayın, çokta kafaya takmayın yani ben 1.75 falan kalmak isterdim malesef günümüz kızlarında ortalama boy 1.60 olunca komik bi görüntü oluyor

Doğru diyorsun kardeşim valla Allaha şükür sivilce falan yok ama işte tek sorunum şu boy çok kafaya taktığımda yok ama uzun olsam kötü olmaz yani kim uzun olmak istemez ki annem babamda uzun bi ben kısayım ondan biraz endişe ediyorum. yoksa 1.75 olsamda yeticek bana yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

quote:

up

bende ortopediye gittim çektirdim 2-3 cm uzarsın dedi anlatim basaksehirdh yaz google randuve al de nerede otuyorsun önerim sana ? randuve ala tikla ve en yakın hastaneye seç ortopedi olacak ve randuve zamnın geldimi doktora diyorsun yaş kaç bu arada ? doktora diyorsun erken yaşta ergenligi girdim 2-3 seneden beri uzamiyorum salliyorsun bir seyler ve diyorsun kemik uçlarimi durumunu merak ediyorum senden elinin röntgenini istiyor onuda çektiyorsun hastaneden para ödemedne çikiyorsun parasız zaten hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

quote:

up

bende ortopediye gittim çektirdim 2-3 cm uzarsın dedi anlatim basaksehirdh yaz google randuve al de nerede otuyorsun önerim sana ? randuve ala tikla ve en yakın hastaneye seç ortopedi olacak ve randuve zamnın geldimi doktora diyorsun yaş kaç bu arada ? doktora diyorsun erken yaşta ergenligi girdim 2-3 seneden beri uzamiyorum salliyorsun bir seyler ve diyorsun kemik uçlarimi durumunu merak ediyorum senden elinin röntgenini istiyor onuda çektiyorsun hastaneden para ödemedne çikiyorsun parasız zaten hepsi

Alıntıları Göster
    Yok mu başka tecrübeli biri ?

• quote:

Yok mu başka tecrübeli biri ?

Alıntıları Göster
    13yıl 5aylık oldum boyum 1.61-1.62 falan anne:165 baba:172

bende boyuma taktım tereddütlüyüm
  • Yüzme o çağlarda boy uzamasına yardımcı olabilir.
    Birde pilates de galiba 2-3cm boy uzamasına katkı sağlıyordu ama pilatesin yaptığı tamamen duruş düzeltmeyle alakalı yüzme gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

Yüzme o çağlarda boy uzamasına yardımcı olabilir.
    Birde pilates de galiba 2-3cm boy uzamasına katkı sağlıyordu ama pilatesin yaptığı tamamen duruş düzeltmeyle alakalı yüzme gibi değil.
    kemik yaşın 16 ise 20 kadar uzarsın ama agırlık kaldırma gibi bi işte çalıştıysan kemik plakları kapanır ve uzama durur onun ameliyat hariç uzayamasın ama kapanmamıştır tahminimce yaşına göre alt sınır 160 yani herhangi bir düşüklük yok 170 olursun BHE Hastalıgı testi yaptır düşük çıkarsa igne yazacaktır. kol ve karından deri altına yapılıyor igne bhe değilsin internette doğal büyüme hormonları satılıyor tarım bakanlığını onayladığı ilaçtan al ve başka hastanenin ortapedi bölmüne görün röntgen ve kan sonuçlarını buraya koyarsan daha çok yardımcı oluruz. yaşıtlarının %10'undan uzunsun bu seni belki rahatlatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

kemik yaşın 16 ise 20 kadar uzarsın ama agırlık kaldırma gibi bi işte çalıştıysan kemik plakları kapanır ve uzama durur onun ameliyat hariç uzayamasın ama kapanmamıştır tahminimce yaşına göre alt sınır 160 yani herhangi bir düşüklük yok 170 olursun BHE Hastalıgı testi yaptır düşük çıkarsa igne yazacaktır. kol ve karından deri altına yapılıyor igne bhe değilsin internette doğal büyüme hormonları satılıyor tarım bakanlığını onayladığı ilaçtan al ve başka hastanenin ortapedi bölmüne görün röntgen ve kan sonuçlarını buraya koyarsan daha çok yardımcı oluruz. yaşıtlarının %10'undan uzunsun bu seni belki rahatlatır.

Alıntıları Göster
    Ne doktoruna gittin acaba ? Benım yas 19 boy 165 Annemın boyu 160 Babamın boyu 1.82 Fln Ben uzarmıyım acaba ? 172 fln olsam kafi ve hangi doktora gittiniz bunun için?

• quote:

Orijinalden alıntı: stajer54

Ne doktoruna gittin acaba ? Benım yas 19 boy 165 Annemın boyu 160 Babamın boyu 1.82 Fln Ben uzarmıyım acaba ? 172 fln olsam kafi ve hangi doktora gittiniz bunun için?

ortapedi bakıyor ama sen araştırma hastanesine gitmeni öneririm alt sınırdan düşük boyun 26 yaşına kadar büyüme hormonu ignesi ile boyunu uzatabilirsin benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

quote:

Orijinalden alıntı: stajer54

ortapedi bakıyor ama sen araştırma hastanesine gitmeni öneririm alt sınırdan düşük boyun 26 yaşına kadar büyüme hormonu ignesi ile boyunu uzatabilirsin benim bildiğim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim yaş 16 1.73 cm boyundayım küçükken hep spor yaptım yüzme futbol basket hepsinden yaptım hala yapıyorum ve hep süt içiyorum çocukluktan beri, anne 159cm baba 173cm amcalar ve halalar genelde uzun ben daha çok uzarmıyım uzarsam ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JusThEnd

Bu mesaj silindi.
    17 yaşındayım boyum 1.81 boy uzaması sadece genetiğe bakan bir iş değil yaşam tarzında önemli az hareketli olmalısın geceleğin yatmadan esneme hareketleri yap , süt yogurt peynir tüket,barfiks barı varsa ona asılı kal süre tut ,basketboll oyna veya oynama ben basket sevmiyorum ama zıpla bol bol zıpla ...bi herhalde bu dediklerimi yaparsan 2 - 3 ayda gelişme görürsün gibime geliyor tabii doktor vs değilim bir uzmandan da yardım almalısın ama büyük ihtimal doktora gittiginde alacagın cevap daha yaşın genç boy atarsın olur neyse çok uzun yazdım.
  • quote:

Arkadaşlar 16 yaşındayım ve boyum 1.63 :(. Küçüklüğümden beri hep yaşıtlarımdan geri kaldım boy ve kilo konusunda, aslında fazlada yiyorum. Futbolla uğraşıyordum şimdi bıraktım, fitness a başladım 5-6 ay falan oldu herhalde öyle fazla ağırlık kaldırmıyorum engellemesin diye. Annemin boyu : 165 Babamın boyu : 183. Ergenlik olarak doktora gittim ama doktor bitmiş ergenlik falan dedi acayip kafaya taktım sakallar falan daha yeni çıkmaya başlıyo.

Doğum tarihim : 17 Eylül 1996 Sizce daha uzar mıyım lütfen tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşın. Şimdiden teşekkürler

Uzarsın ama fitnessa gidersen uzayamazsın.Fitness body gibi sporları en azından 18 yaşından sonra yap.İlla sor istiyorsan yüzmeye git.ben 18 ime kadar uzadım

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

quote:

Arkadaşlar 16 yaşındayım ve boyum 1.63 :(. Küçüklüğümden beri hep yaşıtlarımdan geri kaldım boy ve kilo konusunda, aslında fazlada yiyorum. Futbolla uğraşıyordum şimdi bıraktım, fitness a başladım 5-6 ay falan oldu herhalde öyle fazla ağırlık kaldırmıyorum engellemesin diye. Annemin boyu : 165 Babamın boyu : 183. Ergenlik olarak doktora gittim ama doktor bitmiş ergenlik falan dedi acayip kafaya taktım sakallar falan daha yeni çıkmaya başlıyo.

Doğum tarihim : 17 Eylül 1996 Sizce daha uzar mıyım lütfen tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşın. Şimdiden teşekkürler

Uzarsın ama fitnessa gidersen uzayamazsın.Fitness body gibi sporları en azından 18 yaşından sonra yap.İlla sor istiyorsan yüzmeye git.ben 18 ime kadar uzadım
    kalsiyum, magnezyum, A,D,C al fazladan belki yararı olur. bunların hepsi kemiklerin gelişmesi için gerekli mineral ve vitaminler

• quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

quote:

Garanti sonuç almak istiyorsan gidiyorsun hastaneye elinden kemik yaşına bakıyorlar eğer küçük çıkarsa uzarsın , kendi yaşında çıkarsa az daha uzarsın, büyük çıkarsa o zaman kötü uzaman zor olur. Ben de çok dert ediyordum lise 1-2 de boyum 1.62 filan dı lise 3 de 1.68 lise sondayım şuan ve boyum 1.80 Ben de lise 2 de gitmiştim hastaneye boyum kısa diye yani 15 yaşında filandı kemik yaşım 13-14 arası çıkmıştı. Sen en iyisi dediğimi yap git hastaneye kemik yaşını ölçtür. 5 dk bile sürmez. Size bir tavsiye daha bolca SÜT için her gün akşam yatmadan 1 bardak süt.

arkadaşın dediği doğru geçen sene lise1 e başladım 1.58 di boyum.şimdi lise 2 deyim 1.74 civarıyım.4-5 cm daha uzasam uzun sayılıyo galiba çok ara boy
    ve geçen sene daha fazla uzamıstım çünkü süt içmek .barfiks. basket falan günlük gidiyordum yapmaya.
    lise 2 başladı daha doğru düzgün barfiks bile çekmedim şuan yavaşladı gerçekten bunlarlada çok alakası var

• Up, bu arada bu geçen sürede sadece 2 cm uzadım :(
  • quote:

Up, bu arada bu geçen sürede sadece 2 cm uzadım :(
    yaşım 16 boyum 179 kilom 68 sürekli basket oynarım bu sene boyumun uzaması yavaşladı hergün keçi sütü ve 300 gr peynir yiyorum bunun yanında 2 tanede yumurta tüketiyorum sabahları düzenli olarak şınav mekik dips ve squat yapıyorum yaşıtlarıma göre kaslıyım acaba daha uzarmıyım birde dizimin orada bir çıkıntı var acıyor her iki dizimdede var ama sadece sol dizim acıyor acaba bu neden çıkmıs olabilir
  • quote:

uzadın mı
  • adamın feryadı kullanıcısına yanıt
    Yok kanka öyle bi patlma olmadı 168 de kaldık @adamın feryadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.