Merhabalar, ben 1994 ağustos doğumluyum. Boyum 1.79-1.80 ama yaklaşık 2 yıldır boyum aynı. Acaba daha fazla uzar mıyım? Not: Dumbell kullandım ama hiç ağırlık altına girmedim.
gayet uzunsun daha ne çok uzamazsın bence
quote:
Orijinalden alıntı: psikopat07
Merhabalar, ben 1994 ağustos doğumluyum. Boyum 1.79-1.80 ama yaklaşık 2 yıldır boyum aynı. Acaba daha fazla uzar mıyım? Not: Dumbell kullandım ama hiç ağırlık altına girmedim.
ergenliğe ne zaman girdiğinle alakalı bir durum ayrıca 2 yıldır boyun sabitse bence daha fazla uzamaz
quote:
Orijinalden alıntı: heavy*metal
gayet uzunsun daha ne çok uzamazsın bence
ama abim 1.94 kısa dalga geçiyo benle :D
ben de 94 lüyüm boyum 166 hemofili hastasıyım annem babam benden kısa benden 2 yaş küçük çacuklar benle aynı boyda sakallar felan aynı geç girdim galiba ergenliğe boyda uzama olurmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: 123mr3
ben de 94 lüyüm boyum 166 hemofili hastasıyım annem babam benden kısa benden 2 yaş küçük çacuklar benle aynı boyda sakallar felan aynı geç girdim galiba ergenliğe boyda uzama olurmu ?
Uzariz ya karamsarliga gerek yok :D
inşallah uzarız kardeş yaşıtlarım benden uzun cüce gibi kalıyom yanlarında allah kahretsin ben senin kadar olsam kafi senin boy 1.80 daha ne istiyom 2 metre olmakmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme