ya bpşverin boyu 2 metre olup napıcksınız ben 1,86 ve boyumdan memnunum zaten yaşım 17 bu yaştan sonra uzayacağını zannetmiyorum
Süt içmek zaten yapılmalı ama Basketbolda çok işe yarıyor bi profesöre sormuştuk nasıl uzar(ım)diye Basket dedi Basketinde ayrıca boyla alakası yok... ben 13 yaşındayım 1.57yim (kilo 40) çok da iyi basket oynuyorum ... iş zıplamakta! Benden uzunlardan rebaund alıyorum Turnike çok rahat atıyorum(Şutum ise kötü)
arkadaşlar gidin kemik yaşınıza faln baktırın bi takım kontroller yapılıo vücutta sora bi takım hesaplar yapılıo o zamn ideal olacağın boyun ortaya çıkıo bide doktorun solediğine görede bu boyun uzaması yaptığın sporlada alakalı ben walla yüzme + basket yapıo en iyisdi bu sanırım ama yorucu tabi sütü unutmamak lazım
voleybol basketten daha etkili
boy uzamasını yardımcı seyler bunlar sızın boyunuz genlerde yazılı zaten ona ulasacaksınız(hızlı yavas sadece bunu etkılıyor bence)
quote:
Orjinalden alıntı: CeSuR YuReK
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: xmen
bende 13 yasında 1.76 boyundayım
ben senı daha buyuk sanıyordum artık bırakın uzarsınız kısalar oynamıyormu basketbol
birde abim bu kullanıcıyı kullanıyor o 20 yasında (eger onu kastettiysen)
olabılır abını gececenmı boyda benım tahmınım 190 alabılırsın ama bazı ınsanlar bırden uzar sonra durur benım abım gıbı gectım ben onu
geçerimbüyük olasıkla onu bilmiyom valla daha uzarsın diyorlar yasın kücük diyorlar bana
ben 17 yaşındayım 1.70 boy 63 kilo ben 14 yaşından sonra toplam 4 cm uzadım yani 3yılda 4cm uzadım bu nasıl iştir nasıl uzatabilirim kendimi bilen varsa lütfen bilgilendiriniz
her ınsan farklıdır genelde ıse 14 yasından sonra uzaman yavaslar.bırden uzar veya yavas yavas uzayabılınır.artık sanın uzaman olmaz gıbı bırsey artık allah boyle ıstemıs ne yapalım
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
Ben ortasona gidiyorum 14'e yeni girdim boyum 1.75 sizce nsaıl?
Sizce benim boyum nasıl?
quote:
quote:
Ben ortasona gidiyorum 14'e yeni girdim boyum 1.75 sizce nsaıl?
Sizce benim boyum nasıl?
bende 14 yasında 1.77 yim uzunuz biz cogu kisiye göre tabi istisnalarda var bazı cok hormonlu cocuklar da var 15 yasında 1.90 olmak gibi yani
ben yaşar yeni geldim foruma benim yaş 16 boy:1.60 boyum yaklaşık bir senedir uzamıyor bunun nedeni aşırı derecede kilo almam kilo 76 ben önceden zayıftı basket bol oynamayı severim ama oynamıyorum ama yinede uzuyordum sonrada çok kilo almaya başladım ve bana arkadaşlarımdan bazıları dedi bana yaşa fazla kilo alma boyun uzamaz durmdaan kiloya verir boya vermez dediler ve dedikleri doğru çıktı ben bu gün gezerken uzamax gördüm ilaç gibi birşey daha yeni gördüm senede 15 cm uzatıyormuş bende bir kullanim diyorum belki işe yarar nedersiniz kimileri işe yaramaz diyor ozaman sende var bişey ben deneyecem belki uzarım benim iki sene daha var uzamama ozamana kadar uzamax kullansam 30cm uzasama 1.60 olur 1.90 :D
Yaş:14 Boy:1.66 Kilo:56 En iyisi ben bu bölüme daha girmeyeyim.
ya 15 yaşında 2.02 lik adam war ya nası bu kadar uzun oluyolar anlamıyorum ki
quote:
Orjinalden alıntı: erdalabi
ya 15 yaşında 2.02 lik adam war ya nası bu kadar uzun oluyolar anlamıyorum ki
gelecegın pıvotları calısmazlarsa ne olacaklarını cok ıyı bılıyoruz.(koca karı lafı)
ya off nasıl uzicam bilmiyorum kafaya çok kötü taktım 1-2 aydır
basketler sadece pıvotların oynunu degıl.hangı spor ıcın gereklı boy???eger 1.75 altındaysanız,baya zorlanırsınız.fızık tabıkıde onemlıdır ama calısmak daha fazla onemlıdır
ya arkdaşlar ben 14 yaşına yeni girdim 8 egidiorum ama boy 1,46 napayım acil
quote:
Orjinalden alıntı: conim
boy uzaması ıcın zor zor ısın senın.sen en falz 155 olursun bence boy uzaması ıcın kaval kemıgıne demır alet takıyorlar bunu gerıyorsun ama cok fema acıyormus zanı zorla kemıkden uzatıyorlarmıs.buda masraflıdır.120 boyundakıne uygulamıslardı sanırım.bunyanın en uzun boylu adamı kac sızce??
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: conim
boy uzaması ıcın zor zor ısın senın.sen en falz 155 olursun bence boy uzaması ıcın kaval kemıgıne demır alet takıyorlar bunu gerıyorsun ama cok fema acıyormus zanı zorla kemıkden uzatıyorlarmıs.buda masraflıdır.120 boyundakıne uygulamıslardı sanırım.bunyanın en uzun boylu adamı kac sızce??
en uzun adamı Dünyanın en uzun insanı 2,72 Guiness rekorlar kitabındaki geçen dev
Robert Pershing Wadlow Guiness rekorlar kitabındaki yerini, resmi olarak insanlık tarihindeki en uzun boylu insan olarak almıştır
Doğduğunda normal bir bebek gibi yaklaşık 3 kg doğmuştur. Fakat dikkatleri üzerine henüz 6 aylıkken çekmeye başlamıştır. 6 Aylıkken 11 kg, 18 aylıkken 23 kg ölçülmüştür. Inanılmaz bir oranda büyüyen Robert 8 yaşına geldiğinde ise boyu 187cm�ye kilosu 72 kg�a ulaşmıştır.
Bütün hayatını Alton, İllinois�te geçiren Robert ailesinin hiçbir üyesinde görülmeyen bir büyüme hızına sahipti. Henüz 13 yaşındayken 2.18 boyuyla diğer izci çocuklardan oldukça farklı bir görüntü çizen Robert, normal bir hayat sürdürmeye çalışıyordu. Oysa ki fiziği dışında normal bir çocuktan hiçbir farkı bulunmamaktaydı.En büyük ilgi alanı ise pul kolleksiyonu ve fotoğrafçılıktı. 18 yaşına geldiğinde boyu 2.53 olan Robert için giyim oldukça pahalı olmaya başlamıştı. Normalin üç katı harcama yapması, bir çift ayakkabı için yaklaşık 100$ ödemesi gerekiyordu. Bu durumu fark eden ulusal bir ayakkabı firması Robert�in ayakkabılarını onun için özel olarak ücretsiz sağlamaya başladı. Elbette ki bunun bir karşılığı olacaktı. 20 yaşına geldiğinde Robert bu firma için 800�den fazla yeri ve 41 eyaleti ziyaret etti. Baba, oğul Wadlow�lar bu tanıtım turu esnasında 300.000 mil yol katettiler.
1920lerde tıpta hormanal dengesizlikler alanında henüz yeteri kadar gelişme kaydedilmediğinden Robert'ın durumuna ancak seyirci olarak kalınıyordu.
Kibar dev olarak anılan Robert 1937 senesindeki boyuyla dünyanın en uzun boylu insanı ünvanına sahip oldu. 1940 senesine gelindiğinde bacağında çıkan enfeksiyon sonucu öldü. Öldüğünde boyu 2.72 , kilosu ise 182 idi.
Alton�da cenazesi esnasında bütün dükkanlar kapandı. Onun anısına açılan deftere 40.000�den fazla kişi imza attı. Mezar taşına sadece �Dinleniyor� yazıldı.
Robert�ın ölümünden sonra ailesi onun bir ucube olarak anılmasını ve eşyalarının sergilenmemesi için Robert�ın eşyalarını imha etti