Şimdi Ara

Boyunuz kaç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
9
Favori
10.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykts

Yaş 19 Boy 1.72
    Sporcuyum,tüm tecrübelerimi kullanarak ve doktorlardan tavsiye alarak 18inden sonra uzamayı hedefleyen bır rehber hazırlıyorum.Burada yayınlarım.

Uzamayı hedefleyen bir rehber derken hocam? Eğer bir sakıncası yoksa özelden de iletişim kurabiliriz.
  • Arkadaşlar sanki biraz sallama var ben sokağa çıktığımda gördüğüm boy ort 1.78 en fazla 1.80(İzmir gibi bir yer)
    Burada yazılanlara göre 1.88
    Bende 18 yaşındayım boy 1.77-1.78
    Ayrıca anadoluya gittiğimde daha kısa insanlarla karşılaşıyorum herhalde gelişmiş şehirlerin ve deniz kenarı olan yerlerin (izmir,istanbul) gibi insanlar daha uzun.
  • 189

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cimbom old boys kullanıcısına yanıt
    Tabiki değişir.Kimseye garanti veremem fakat eğer ki şansınız varsa 18inden sonra uzamak mümkün.Nasıl? Bazı insanların gelişim süreci 21-22 hatta 23-24e kadar devam ediyor.23-24 çok nadir fakat vardır bu.Örneğin askere giden bir kişinin boy uzamasını mutlaka duymuşsunuzdur.İşte bizde yapacağımız hareketler ve beslenmeyle yapabileceklerimizi yapıcaz.Eğer olursa uzarız olmazsa böyle yaşamaya devam.
  • 1.80 de amac ne

• 17 170
  • Konu dışında hiç bir konunun amacı yoktur maksat merak
  • Başsız 180 cm
  • Yaş 20,4

Boy 1 74

not : Yaş 20,2 iken 1 69 dum son 2 ayda 5 cm kazandım. Süt erken uyu peynir ve günde 70-100 zıp
  • 6 ft 2.8 in
  • Yaş 18 boy 178 kilo 61
  • Yaş 17 boy ayakkabısız 1.84.
  • Mert_Jeksin kullanıcısına yanıt
    Gerçekse insandan insana değiştiğinin kanıtı.
    Ben de 1.82 olmak istiyorum ortalamanın üstünü yakalıyorum.
    Boy: 1.99
  • yaş 19
    boy 179
  • 1.71

• quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

Arkadaşlar sanki biraz sallama var ben sokağa çıktığımda gördüğüm boy ort 1.78 en fazla 1.80(İzmir gibi bir yer)
    Burada yazılanlara göre 1.88
    Bende 18 yaşındayım boy 1.77-1.78
    Ayrıca anadoluya gittiğimde daha kısa insanlarla karşılaşıyorum herhalde gelişmiş şehirlerin ve deniz kenarı olan yerlerin (izmir,istanbul) gibi insanlar daha uzun.

Ayrıca Bende İzmirliyim aynen öyle. İnsanlar daha uzun. 1 78 80 85 lerde geziyorlar. Tabi ki 1 70 ve civarı da bolca var.

Ancak Anadoluya bi gidiyorum gayet uzun hissediyorum. İzmir'e geliyorum kompleks oluyor.

• Boy 1.85(hala uzuyorum)
    Yaş 18

Evet anadolu insanı bizim yanımızda piknik tüpü gibi kısacık.
  • 1.10
  • 1.68
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.