Şimdi Ara

Bozuk Alacakaranlığın İstirahati Pelerini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde Bozuk Alacakaranlığın İstirahati Pelerini (Corrupted Cloak of Twilight's Rest) var markette satışa sunulmamış ve fiyatı yok. uygun csgo skinleri ile takas edilir. belli bir fiyat aralığı yok +500TL

• Kardes guldurdın benı yaaa ıcındekı corrupted gemi cıkar 30kurusluk ıtem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin sf arcanaya alırım bı dal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peppersimpact

elimde Bozuk Alacakaranlığın İstirahati Pelerini (Corrupted Cloak of Twilight's Rest) var markette satışa sunulmamış ve fiyatı yok. uygun csgo skinleri ile takas edilir. belli bir fiyat aralığı yok +500TL

kardeş elimde 91 model lpgsi ruhsata işli doğan görünümlü şahin var. lastikleri geçen yaz değiştirdim. egzozu modifiye ettim temiz kazasız ilk sahibinden içinde sigara bile içilmedi hep düşük devirde kullanıldı onun üstüne ne istersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peppersimpact

elimde Bozuk Alacakaranlığın İstirahati Pelerini (Corrupted Cloak of Twilight's Rest) var markette satışa sunulmamış ve fiyatı yok. uygun csgo skinleri ile takas edilir. belli bir fiyat aralığı yok +500TL

Bide Bozuk Alacakaranlığın İstirahati Pelerini yazmış Hahahaha. Böyle kendini zeki zanneden insanlardan o kadar nefret ediyorum ki. Senin bu yapmaya çalıştığın dolandırıcılık hırsızlık. Yazıyı okuduğum anda direk adamı bulup kafasını asfalta vurasım geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.