Bildirim
<<<bozuk dvd veri kurtarma programı arıyorum.>>>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu bozuk dvd nin bozukluk boyutu nedir bilemiyorum ama daha önce bir çok sürücüde deneyip açmayı yada kopyalamayı başaramadığım bir dvd yi CloneDvd ile sorunsuz kopyalamıştım. Lisans problemi var ama aşılabilir cinsten. Faydam olduysa ne mutlu. -
quote:
Orjinalden alıntı: ucanturk41
Bu bozuk dvd nin bozukluk boyutu nedir bilemiyorum ama daha önce bir çok sürücüde deneyip açmayı yada kopyalamayı başaramadığım bir dvd yi CloneDvd ile sorunsuz kopyalamıştım. Lisans problemi var ama aşılabilir cinsten. Faydam olduysa ne mutlu.
yani normalde açamadığınız dvd'yi clonedvd ile kopyaladınız ve kullanılabilir bir hale getirdiniz(en azından bir kısmını) öyle mi,bende bi deniyim o zaman
teşekkürler
başka bir program bilen arkadaşta varsa yazarsa sevinirim.
fazla program göz çıkarmaz. -
Walla benim denememde tüm cd yi kurtardı. Sizinki iyice hasarlı değilse işe yarayabilir. Sonuçta denemesi bedava, biraz zamanınızı alır tabii. -
ISOBUSTER -
quote:
Orjinalden alıntı: ucanturk41
Bu bozuk dvd nin bozukluk boyutu nedir bilemiyorum ama daha önce bir çok sürücüde deneyip açmayı yada kopyalamayı başaramadığım bir dvd yi CloneDvd ile sorunsuz kopyalamıştım. Lisans problemi var ama aşılabilir cinsten. Faydam olduysa ne mutlu.
-
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan82
ISOBUSTER
isobuster'ı denedim baya da bi veri buldu ama kurtarmak için lisans anahtarı istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agent.bg11 -- 31 Ekim 2008; 20:43:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X