(Ss’li) Dh’nin en nefret edilen üyesi Theologist Türkiye Gündeminde
-
-
Milyonlara ulaşmaya devam, gelecek birlikte düzelecek…
Yatarak ya da eleştirerek hiçbişeyin düzeldiği görülmemiştir tarihte…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En nefret edilen üye falan değilsin, bunun için önce bütün forumun seni umursayıp kin tutması gerek, ama kimsenin seni umursadığı yok, senelerdir aynı konuları açıp 60-70 kişilik bisikletçi tayfanla takılıyosun olay bundan ibaret.
-
Haberlere bakmadığına eminimquote:
Orijinalden alıntı: 01001101
Bu mesaj silindi.
Yerel değil sadece ulusal haberler de var Hürriyet Sözcü vs
Ve içeriklerden haberin bile yok…
Sadece eğlence geliyorsa aklına zaten amacının taşlamak olduğundandır…
:)
Bir zahmet bakıversen bu yorumu yazmazdın…
İşte bahsettiğim de bu tembellik…
ben de onu dicektim. 18 yıldır forumdayım bu arkadaşı tanımıyorum. elbet denk gelmişizdir belki mesajlaşmış da olabiliriz geçmişte ama öyleyse bile aklımda kalmamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hafızam ortalama üstü sayılır, o yüzden foruma ilk üye olduğum zamanda karşılaştığım üyeleri bile iyi hatırlıyorum. Bu konu sahibi hakkında da ilk mesajda belirttiğim gibi ne zamandan beri açtığını hatırlamasam da, o zaman da ''bisiklet sürüyoruz, herkes tembel ve cahil'' gibi şeyler yazıyodu, şu anda da farklı bir şey göremedim, aklında kalmamasının sebebi de büyük ihtimal bu.
-
-
Tıklamadım ve konunun tamamını bile okumadım, çünkü kimleri toplayıp ne yaptığın ilgimi çekmiyor, başlıkta ''dh'nin en nefret edilen üyesi'' yazısını görünce ilgimi çekti, sonra konunun başından kime ait olduğunu anladım, dediğim gibi senelerdir aynı muhabbet.
-
Ne iş yaptığımı bilmiyorsun bile :)quote:
Bu mesaj silindi.
Geçmiş konulara bakınca bir zahmet anlarsın zaten.
Bu arada yaş 35 evli ve çocukluyum…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 7 Kasım 2024; 2:7:42 >
Okumadığın için, okumadığımız için bu haldeyiz…quote:
Orijinalden alıntı: ZillaKamiTıklamadım ve konunun tamamını bile okumadım, çünkü kimleri toplayıp ne yaptığın ilgimi çekmiyor, başlıkta ''dh'nin en nefret edilen üyesi'' yazısını görünce ilgimi çekti, sonra konunun başından kime ait olduğunu anladım, dediğim gibi senelerdir aynı muhabbet.
O başlığı da okumayanlar gelsin ve ortaya kendilerini atsınlar diye yazdım
Bu sosyal farkındalık konusu değil ama, hava atma konusu da değil….quote:
Bu mesaj silindi.
Senin gibi hemen okumadan anlamadan oltaya takılan, amacı değer üretmek değil yere gömmek olanları ortaya çıkarma konusu…
Bi bak geçmişe neden tembel demişim, neden bu şekilde gündeme gelmişiz ve neden bu kadar insan her kesimden destek oluyor…
Psikolog musun yazılımcı mı :)quote:
Bu mesaj silindi.
''O başlığı da okumayanlar gelsin ve ortaya kendilerini atsınlar diye yazdım'' 35 yaşında oturup böyle şeyler planlaman, neyse herkesin kendi hayatı diyelim.
''Okumadığın için'', başlıktaki diğer arkadaş da dahil sana en ufak laf atan herkese direkt ''okumuyo, cahil'' diyosun, arkadaş neyle ilgilendiğini açıklamış da ben açıklamakla uğraşmıcam, üniversite mezunu olarak okuma yazma bilmeyen adamdan bile öğrenicek şeyim vardır, birinin cahilliğini pc başından belirlemek bundan bile uç seviye, ki yaptığın kayda değer bir şey de yok, toplanıp kameraya gülümseyip fotolar çekilerek, gün sohbetlerindeki kadınlar gibi ''herkes bizi kıskanıyo, hasımlarımız var'' demek ülkeyi kurtarmıyor.
-
Bana laf atarken gerekçeli atsanız tabi ki buna laf atmam, ama başlığı okuyup içeriğe bakmadan sallarsanız bu şekilde cevap alırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: ZillaKami''O başlığı da okumayanlar gelsin ve ortaya kendilerini atsınlar diye yazdım'' 35 yaşında oturup böyle şeyler planlaman, neyse herkesin kendi hayatı diyelim.
''Okumadığın için'', başlıktaki diğer arkadaş da dahil sana en ufak laf atan herkese direkt ''okumuyo, cahil'' diyosun, arkadaş neyle ilgilendiğini açıklamış da ben açıklamakla uğraşmıcam, üniversite mezunu olarak okuma yazma bilmeyen adamdan bile öğrenicek şeyim vardır, birinin cahilliğini pc başından belirlemek bundan bile uç seviye, ki yaptığın kayda değer bir şey de yok, toplanıp kameraya gülümseyip fotolar çekilerek, gün sohbetlerindeki kadınlar gibi ''herkes bizi kıskanıyo, hasımlarımız var'' demek ülkeyi kurtarmıyor.
Madem öyle bir baksaydın bari birine ne yapmaya çalışıyor bu adam diye…
Gün konusu demişsin de (Gülmek eğlenmek derdi olanı niye bu kadar haber yapsın basın)
Depremde binlerce kişi ekipler halinde enkazdan yüzlerce can çıkarttık en ufak örneği bu olsun sana….
Daha asker bile toparlanmadan biz bu birlik bilinci ile organize olmuştuk bile.
Yani bi bak bakalım niye bu kadar haber konusu olmuşuz?
Yüzlerce link daha var bu arada paylaşmadığım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En nefret edilen üye falan değilsin, bunun için önce bütün forumun seni umursayıp kin tutması gerek, ama kimsenin seni umursadığı yok, senelerdir aynı konuları açıp 60-70 kişilik bisikletçi tayfanla takılıyosun olay bundan ibaret. |
Tıklamadım ve konunun tamamını bile okumadım, çünkü kimleri toplayıp ne yaptığın ilgimi çekmiyor, başlıkta ''dh'nin en nefret edilen üyesi'' yazısını görünce ilgimi çekti, sonra konunun başından kime ait olduğunu anladım, dediğim gibi senelerdir aynı muhabbet. |
Hocam foruma gösterdiğin ilgiyi kızına gösterirsen daha güzel olabilir. |
Boş konu olmuş. Tembellikle itham etmişsiniz Türkiye ab en çok çalışma saatleri top 1 de. Haftada bir gün izin günleri var onuda dışarda çöp toplama etkinliğine mi dahil olsunlar istiyorsun?
|
ben de onu dicektim. 18 yıldır forumdayım bu arkadaşı tanımıyorum. elbet denk gelmişizdir belki mesajlaşmış da olabiliriz geçmişte ama öyleyse bile aklımda kalmamış.
|
Konu ilgimi çekti girip bakayım dedim, sadece birşey soracağım sizin için ya bu adam kadın iyi biri etkinlik cart curt yapıyor dediğiniz kim var?
İlk önce kim var onu bulun sonra kendinize şu soruyu sorun bu adam gelip forumda konu açıp kendi yaptığı katıldığı düzenlediği etkinlikleri link link paylaşıp ben böyle şöyle şeyler yaptım haberlere çıktım dermiydi? Dese sizin o konuya cevabınız ne olurdu?ilgi bağımlılığı.. |
Benzer içerikler
- protein tozu yerine ne kullanılır
- üçgen vida nasıl açılır
- yanaklarda sakal çıkmaması
- bi-profenid kullananlar yorumları
- eve kız atmak
- yeşil nasim
- black friday ne zaman 2024
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X