Şimdi Ara

(Ss’li) Dh’nin en nefret edilen üyesi Theologist Türkiye Gündeminde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ilgimi çekti girip bakayım dedim, sadece birşey soracağım sizin için ya bu adam kadın iyi biri etkinlik cart curt yapıyor dediğiniz kim var?
    İlk önce kim var onu bulun sonra kendinize şu soruyu sorun bu adam gelip forumda konu açıp kendi yaptığı katıldığı düzenlediği etkinlikleri link link paylaşıp ben böyle şöyle şeyler yaptım haberlere çıktım dermiydi? Dese sizin o konuya cevabınız ne olurdu?ilgi bağımlılığı..
  • Boş konu olmuş. Tembellikle itham etmişsiniz Türkiye ab en çok çalışma saatleri top 1 de. Haftada bir gün izin günleri var onuda dışarda çöp toplama etkinliğine mi dahil olsunlar istiyorsun?
  • Bu kadar sene tatava yaptın da ne oldu? Zengin oldun mu? Hayatını kurtardın mı? Millete tembel falan dedin millet ne yapacağını bilmiyordu, yapabileceği birşey yoktu. Boş yere evde oturmadılar çıkış yoktu. Çöp toplayarak bu hayatta birşey değişmiyor.

Hep kuru kuru şeyler. Üniversitede birşeye yaramayan topluluklar olurdu bir de başkanı olurdu sanırsın devlet başkanı o hava var sende.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.