Şimdi Ara

DH nin gelmiş geçmiş en AĞIR CSB si - DH'ye ÖZEL -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim başlatığım bu CSB mizi, El birliğiyle DH nin gelmiş geçmiş en uzun ve en iyi CSB si yapıcaz. Nasıl mı ?

• Hikayeyi uzatmak isteyenler, bana cevap olarak yazıcak. En çok +1 alınan hikayeyi konuya eklicem ve bu böyle böyle gidicek. Herkes hikayesini yazarken sonuna açık kapı bırakacak ki, bir sonraki üyemiz devamını getirebilsin.
    • Hikayeye katkıda bulunanların isimlerini konuya yazıcam.
    • Bu işi küfür ve cinsellik içermeden yapabilirsek çok makbule geçer.
    • Hikayede ince espriler veya yerine göre saçma espriler de yapabilirsiniz. Ağır Küfür ve Cinsellik dışında herşey serbest

PART 1

bugun işe giderken evden 15 dk geç çıktım. yola koyulduğumda işe 15 dk geç kalacağım düşüncesiyle kafam eğik, suratım asık bir şekilde yürürken arkamdan nazik bi ses:

-Beyfendi bakarmısınız ? dedi

Arkamı dönüp baktığımda 1.90 boylarında, mükemmel bir fiziğe sahip ve oldukça bakımlı bir Bey gördüm.

+ne var lan ? dedim.

Kaşları çatık bir şekilde ama uslubunu değiştirmeden

-ben sizin eski kız arkadaşınızın eski sevgilisiyim. dedi

eski kız arkaşımın eski sevgilisi ?? benden sonra çıkıp ayrıldılarsa yeni sevgilisi, ama benden önce ayrıldılarsa benden önceki sevgilisi oluyordu. ben tam olarak hangi sevgilisi olduğunu çözmeye çalışırken içimdeki diğer ben:

++ olum kız sana ilk sevgilisi olduğunu söylememişmiydi ? bak adam eski sevgilisiymiş. demekki senden öncekilerde varmış. sana yalan sölemiş, sana yalan sölemiş sana yalan sölemişş. dedi. dedi. dedii.

genç adamın yanından koşarak uzaklaşırken omuz atmayı denedim ama ıskaladığım için yere düştüm. hiç bozuntuya vermeden kalkıp koşmaya devam ettim. neden koştuğumu nereye koştuğumu bende bilmiyodum.. 10-15 dakika koştuktan sonra durdum. İş yerine tam 45 dakika geç kalmıştım. Artık şemsiye girmişti bi kere.. İş yerini arayarak istifa ettiğimi, daha güzel bi iş bulduğumu söyledim. Tamam yarın gel 20 günlük maaşını al dediler ama oda hediyem olsun size dedim ve kapattım.

Tamamen çaresizdim. İşten çıkmıştım. Eski sevgilimin bana yalan söylediğini de öğrenmiştim. Ruhen ve bedenen tükenmiş bi haldeydim. Artık fişimin çekilmesini arzularken:

-Beyfendi nereye kaboldunuz Allah aşkına
    +Lan benimi takip ediosun sen ?
    -Evet. Size söylemem gereken çok önemli bişey var. Siz yere düşmeden önce eski kız arkadaşımız sizinle konuşmak için köşede bekliyordu. Sizi bi türlü unutamadığını, o eski güzel günlere geri dönmek istediğini söylicekti ve bunun için benden yardım istemişti ama sizi düşerken gördükten sonra sizin tam bir şapşal olduğunuzu düşünmüş olmalı ki bana geri döndü. Size teşekkür etmesem yapamazdım. Çok teşekkürler, hayatımın aşkını geri kazanmama yardımcı oldunuz. Selametle...

O an.. olduğum yere çakılı kaldım. Başımdan aşağı soğuk terler akarken siz diyin 10 ben diyim 20 dakika hiç kıpırdamadan olduğum yerde durdum. Civardaki esnaflar beni eylem yapan Duran Adamlardan biri zannedip tekme tokat dövdükten sonra bilincim yerine geldi, ama gözlerimi açtığımda hastaneydim.

+Eee.. dedim kendi kendime. Bundan sonra ne olacaktı ? Yani daha ne olabilirdi ki ? Bi insan bu kadarmı şansız olur ? Bu kadar mı aciz olur ? Eh be kardeşim ! bu kadar mı bahtsız olur...

Hastaneden ayrıldıktan sonra evin yolunu bulup, güzelce bi dinledip bundan sonra hayatıma çeki düzen verecektim. Daha güzel bi iş, daha iyi bi sevgili ve daha farklı bir ben ! Hastaneden biraz uzaklaştıktan sonra heryerin bana yabancı geldiğini fark etmedim değil. Ama illaki bildiğim bi yerden çıkarım umuduyla 1 saat yürüdüm.. En sonunda dayanamadım ve köşedeki marketçiye İstanbul'da falan yerin adresini sordum.

-Valla İstanbul'a gitmeyeli 3-5 sene olmuştur yeğen. Sen bilen birisine sor istersen. dedi
    +Amca biz zaten İstanbulda değilmiyiz ? Sen zaten şu an İstanbul'da değilmisin ?
    -(Biraz tebessüm etti) Güzelim Çorum'u iki dakikada İstanbul yaptın. Neyin kafasını yaşıosun sen ?

Sanırım az önce hastanedeyken kendi kendime sorduğum, daha ne olabilir ki sorusuna cevap olmuştu bu.. Ama inanmak istemediğim için 7 ayrı esnafa buranın neresi olduğunu sordum. aldığım yanıtlardan birisinin Jüpiter olduğunu saymazsak bütün cevaplar Çorum'du...

PART 2 [ bekleniyor ]

• tutmaz
  • tutunacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tutarsa
  • Bir ümit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah tutmaz

• Tutarsa önden tutmazsa döner koşarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nerede DH'nin en eski üyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar değerlenir

• olmamış

• csb boyle yazilmaz kanka bastan demiszin csb diye

• Şu bir gerçektir ki; DH Tarihi bu hikayemize ilave yapan forumdaşlarımızı asla ve asla unutmayacak hadi beyler verdim gazı bi el atın.

Edit: Aceleye gerek yok. Günler sonrada yazabilirsiniz. Ortaya güzel bişeyler çıksın yeter ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashr00t -- 15 Nisan 2014; 23:05:56 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otlansin

• ya tutarsa
  • TUTARSA

Reklam Alanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

• Tutarsa şimdiden tebriks.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.