Bildirim
Bozuk kulaklık tamiri
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
4 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Dostum git güzel bir tane al ne uğraşıcaksın -
kulaklığın bobinden gelen ince telleri kopmuşsa zor olur, yapabilir misin bilmiyorum. avo metre, havya falan daha önce hiç kullandın mı?
kulaklığın resimde görülen kırmızı sarı tellerini havya ile ısıtarak ayır önce oradan. avo metreyi direnç ölçüm kademesine geririp kulaklığın
sağlam olup olmadığını, içeriden gelen ince bakır tellerin kopup kopmadığını ölçerek bulabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet/elektro
kulaklığın bobinden gelen ince telleri kopmuşsa zor olur, yapabilir misin bilmiyorum. avo metre, havya falan daha önce hiç kullandın mı?
kulaklığın resimde görülen kırmızı sarı tellerini havya ile ısıtarak ayır önce oradan. avo metreyi direnç ölçüm kademesine geririp kulaklığın
sağlam olup olmadığını, içeriden gelen ince bakır tellerin kopup kopmadığını ölçerek bulabilirsin.
elektrikçiye götürsem halleder mi? Kabloyu biraz bükünce falan ses çıkıyorda en ufak harekette yine gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenTs -- 23 Ocak 2016; 12:13:32 > -
Cevap verecek yok mu? -
kabloda kirik var sanırım. kırık oldugu yerden kesip ek yapacak veya kırık yakında bir yerdeyse biraz kısa olarak kullanacaktın kulaklığını.
ya da kabloyu komple degistireceksin. elektrikci ugrasir mi bilmiyorum, televizyon uydu cihazı gibi tamir eden yerler ilgilenebilir.. kulaklık kadar
para alabilir adam, eğer tanıdığın değilse. bilemiyorum. kendin yapamıyorsan uğraşma bence, adam bedavaya yapacak değil ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet/elektro
kabloda kirik var sanırım. kırık oldugu yerden kesip ek yapacak veya kırık yakında bir yerdeyse biraz kısa olarak kullanacaktın kulaklığını.
ya da kabloyu komple degistireceksin. elektrikci ugrasir mi bilmiyorum, televizyon uydu cihazı gibi tamir eden yerler ilgilenebilir.. kulaklık kadar
para alabilir adam, eğer tanıdığın değilse. bilemiyorum. kendin yapamıyorsan uğraşma bence, adam bedavaya yapacak değil ya.
Hocam resim attım adamın sadece yanık yeri kesip lehimlemesi gerekmiyor mu? bazen ses geliyor bazen gelmiyor. Birde adam bir lehim için 60 lira felan mı alacak?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X