Şimdi Ara

BP PİREST HAKKINDA ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler carnacta 72 lvl pirestim war bp olucam çhitin set 8 yapıcam fakat çhitinler hp mi olsun str mi karar weremedim bide takıları nasıl ayarlıcam

• Bp ye chitin giydirirsen ne anlamı kaldı :S
  • çhitine str basarsan saglam olursun
    piresti ii bilenler yazsın lütfen
  • hacım hem bp diyorsun hemde chitin diyosun
  • Bp ye chitin +8 giydiriceksin bi de... Eee sen str ye kaç verip de atack yapıcaksın Bulabilirsen +8 yada +9 fabric set hadi olmadı full plate (ki f.plateyi de tavsiye etmem) giy dağıt. Umarım ii pk yapabilirsin
  • itemlerin çok sağlamsa iyi olur chitin giyince ama ap konusunda birşey söyleyemem. Senin yerinde olsam 2 parça str gerisini hp basarım.. ama zevk alamazsan ve ileride chitinleri satmak istersen strleri satamazsın. O yüzden en ideali hepsini hp basmak..

• ya Chitinleri giymek için int verdikten sonra eline ii alacak kadar str statın olcak mı ki ? :S:S hiç sanmıyorum
  • citin hp olsun takıların str 1920 heal ve malice açık olsun .elinede ii 7 veya +8 güzel np kasarsın.
  • bp'ye chitin olmaz diyenler youtube'a PriestDro yazın ve izleyin
  • Edadana 74 LvL priestime +7 Hb +1 Dual Rof +3 dual w.e +10rebith priest chitin set { STR } +2 i.n +1 glass belt ....takıyordum...ortalama 2.4 falan oluyordu atackım...ve defansım 350 ac ile 1k üstü oluyordu...
    SC basıp Debuffer halim ile çok adam kesiyordum. Chitin set diyorsan eğer ki takın olmalı
  • +8 chitin set yapacagina +8 fp set yap daha iyi. 2 tane str 3 tane hp olsun.
  • kimi chitin giyince ii alabilirmisin diye demiş

+8 shell set ve +8ii bile giyersin ama dünyanın takısını tak ap1800 olmaz

bp de chtini bilmem ama +8 fabric yada +9 fp set olacak ben str kullanma yanlısıyım

tabi güzel uniq takılarınla def ii normal hale getimelisin +8 str kıyafetle 75 lvl de 3200 ap ye sahip

olabilirsin tabii paper ama def çok kötü 2 kişi gelse birini keserke diğeri alır seni tabii playerlik durumuna

ve karşındakine de bağlı debufu yiyince 2 side kaçmaya başlarsa corrrt latırsın 2 sine
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrcem

kimi chitin giyince ii alabilirmisin diye demiş

+8 shell set ve +8ii bile giyersin ama dünyanın takısını tak ap1800 olmaz

bp de chtini bilmem ama +8 fabric yada +9 fp set olacak ben str kullanma yanlısıyım

tabi güzel uniq takılarınla def ii normal hale getimelisin +8 str kıyafetle 75 lvl de 3200 ap ye sahip

olabilirsin tabii paper ama def çok kötü 2 kişi gelse birini keserke diğeri alır seni tabii playerlik durumuna

ve karşındakine de bağlı debufu yiyince 2 side kaçmaya başlarsa corrrt latırsın 2 sine

72 lvldan sonra +8 fabric giymene gerek yok. 72 lvl skilli ile zaten milleti ezer gecersin(Atagin az olsa da cok olsada). Onemli olan o zamandan sonra defans , hp , mana , resistleri de arttirmaktir. Fp+8 giyip hem defansi hem hpyi arttirabilirsin. Uniqe takilarla hem atack hem defans hem hp hem mana hem de resist saglayabilirsin. 72 lvl da atagin 2000 olsa bile yeter.

• +8 & +9 paper ya da yarı paper set [str]
    +2 ep
    dual rol & roc
    +2 cleric dual
    +7 hb

dipnot: +78 olmadan bp olmanı önermem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

+8 & +9 paper ya da yarı paper set [str]
    +2 ep
    dual rol & roc
    +2 cleric dual
    +7 hb

dipnot: +78 olmadan bp olmanı önermem..

ce sakat kalmıs oraya ep de öyle burda int priest dizmiyoruz we wp daha iyi olr ama iron necksiz olmaz gibi geliyor bana
  • arkadasım zaten 72 bi bp ben 70 warriorum bana maliceli 650 700 vuruor ve sen çitin giycem diosunsanmıorum atağın çok az olur
  • 80 level olduğunuzda chitin giymek mantıklı birşey bence.
    Ama 72 levelde zor.
    80 level bir priest +8 chitin set giyebilir ve üstüne 233 str stat ı verebilir.
    Ama hp vermediği için ve str düşük olduğu için(22 stat eksik) hp-str takılara yoğunlaşmalıdır.(anti-defansları bırakmamak lazım tabi.)

Chitin giyen bp nin avantajları da:
    Defansının yüksek olması.

Oynadığım manes vs. paper 25 dd olmayan serverlarda
    paper 15dd yerine chitin +8 dd17 giyebilme avantajı.

Ve en önemlisi MANA.Helless in 360 mana yediğini herkes biliyordur.
    Full hp potu basarak ardarda 8 helles vurmak var
    Ve bir de 15 helless vurmak var.

Benim 75+ bir priestim olsa chitin bp olurdum

• +8 chitin setin hepsini str yap hem defansin iyi olur hem de atakin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.