beyler carnacta 72 lvl pirestim war bp olucam çhitin set 8 yapıcam fakat çhitinler hp mi olsun str mi karar weremedim bide takıları nasıl ayarlıcam
Bp ye chitin giydirirsen ne anlamı kaldı :S
çhitine str basarsan saglam olursun piresti ii bilenler yazsın lütfen
hacım hem bp diyorsun hemde chitin diyosun
Bp ye chitin +8 giydiriceksin bi de... Eee sen str ye kaç verip de atack yapıcaksın Bulabilirsen +8 yada +9 fabric set hadi olmadı full plate (ki f.plateyi de tavsiye etmem) giy dağıt. Umarım ii pk yapabilirsin
itemlerin çok sağlamsa iyi olur chitin giyince ama ap konusunda birşey söyleyemem. Senin yerinde olsam 2 parça str gerisini hp basarım.. ama zevk alamazsan ve ileride chitinleri satmak istersen strleri satamazsın. O yüzden en ideali hepsini hp basmak..
ya Chitinleri giymek için int verdikten sonra eline ii alacak kadar str statın olcak mı ki ? :S:S hiç sanmıyorum
citin hp olsun takıların str 1920 heal ve malice açık olsun .elinede ii 7 veya +8 güzel np kasarsın.
bp'ye chitin olmaz diyenler youtube'a PriestDro yazın ve izleyin
Edadana 74 LvL priestime +7 Hb +1 Dual Rof +3 dual w.e +10rebith priest chitin set { STR } +2 i.n +1 glass belt ....takıyordum...ortalama 2.4 falan oluyordu atackım...ve defansım 350 ac ile 1k üstü oluyordu... SC basıp Debuffer halim ile çok adam kesiyordum. Chitin set diyorsan eğer ki takın olmalı
+8 chitin set yapacagina +8 fp set yap daha iyi. 2 tane str 3 tane hp olsun.
kimi chitin giyince ii alabilirmisin diye demiş
+8 shell set ve +8ii bile giyersin ama dünyanın takısını tak ap1800 olmaz
bp de chtini bilmem ama +8 fabric yada +9 fp set olacak ben str kullanma yanlısıyım
tabi güzel uniq takılarınla def ii normal hale getimelisin +8 str kıyafetle 75 lvl de 3200 ap ye sahip
olabilirsin tabii paper ama def çok kötü 2 kişi gelse birini keserke diğeri alır seni tabii playerlik durumuna
ve karşındakine de bağlı debufu yiyince 2 side kaçmaya başlarsa corrrt latırsın 2 sine
quote:
Orjinalden alıntı: jrcem
kimi chitin giyince ii alabilirmisin diye demiş
+8 shell set ve +8ii bile giyersin ama dünyanın takısını tak ap1800 olmaz
bp de chtini bilmem ama +8 fabric yada +9 fp set olacak ben str kullanma yanlısıyım
tabi güzel uniq takılarınla def ii normal hale getimelisin +8 str kıyafetle 75 lvl de 3200 ap ye sahip
olabilirsin tabii paper ama def çok kötü 2 kişi gelse birini keserke diğeri alır seni tabii playerlik durumuna
ve karşındakine de bağlı debufu yiyince 2 side kaçmaya başlarsa corrrt latırsın 2 sine
72 lvldan sonra +8 fabric giymene gerek yok. 72 lvl skilli ile zaten milleti ezer gecersin(Atagin az olsa da cok olsada). Onemli olan o zamandan sonra defans , hp , mana , resistleri de arttirmaktir. Fp+8 giyip hem defansi hem hpyi arttirabilirsin. Uniqe takilarla hem atack hem defans hem hp hem mana hem de resist saglayabilirsin. 72 lvl da atagin 2000 olsa bile yeter.
+8 & +9 paper ya da yarı paper set [str] +2 ep dual rol & roc +2 cleric dual +7 hb
dipnot: +78 olmadan bp olmanı önermem..
quote:
Orjinalden alıntı: Tainted Love
+8 & +9 paper ya da yarı paper set [str] +2 ep dual rol & roc +2 cleric dual +7 hb
dipnot: +78 olmadan bp olmanı önermem..
ce sakat kalmıs oraya ep de öyle burda int priest dizmiyoruz we wp daha iyi olr ama iron necksiz olmaz gibi geliyor bana
arkadasım zaten 72 bi bp ben 70 warriorum bana maliceli 650 700 vuruor ve sen çitin giycem diosunsanmıorum atağın çok az olur
80 level olduğunuzda chitin giymek mantıklı birşey bence. Ama 72 levelde zor. 80 level bir priest +8 chitin set giyebilir ve üstüne 233 str stat ı verebilir. Ama hp vermediği için ve str düşük olduğu için(22 stat eksik) hp-str takılara yoğunlaşmalıdır.(anti-defansları bırakmamak lazım tabi.)
Chitin giyen bp nin avantajları da: Defansının yüksek olması.
Oynadığım manes vs. paper 25 dd olmayan serverlarda paper 15dd yerine chitin +8 dd17 giyebilme avantajı.
Ve en önemlisi MANA.Helless in 360 mana yediğini herkes biliyordur. Full hp potu basarak ardarda 8 helles vurmak var Ve bir de 15 helless vurmak var.
Benim 75+ bir priestim olsa chitin bp olurdum
+8 chitin setin hepsini str yap hem defansin iyi olur hem de atakin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme