Şimdi Ara

<br/> line break hakkında bir sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi sitemde wordpress blogu kurdum ve güzel tema üzerinden yazı paylaşıyorum.
    problemim ise şu:
    bir postun sayfasında "shift+enter" ile oluşturduğum satırlar belli ve ayrı iken, anasayfada aynı yazılar sadece enter ile bölünen yerlerde ayrı. yani örnek vermek gerekirse,
    postun sayfasında yazının kodu böyle:
    <p>Ali,<br />
    ata<br />
    bak.</p>
    <p>Ayşe<br />
    sütü<br />
    iç.</p>

görünen de böyle:
    Ali
    ata
    bak.

Ayşe
    sütü
    iç.

ama anasayfada:
    <p>Ali,
    ata
    bak.</p>
    <p>Ayşe
    sütü
    iç.</p>

görünen de böyle:
    Ali ata bak.

Ayşe sütü iç.

Wordpress olduğu için <br/> kodunu css stiline nerden nasıl ekleyebilirim?

• tam anlamadım ama galiba anasayfayada posttaki gibi yapmak istiyosun ozaman posttakinin aynısını yaz ama yinede çok bişi anlamadım
    <p>Ali<br>ata<br>bak.</p><p>Ayşe<br /> sütü<br /> iç.</p>
    anasayfayada bunu yazınca olmuyormu
  • okan yıldız kullanıcısına yanıt
    wordpress kurulu olduğu için sitede post girme ve düzenleme ekranı wordpressin dashboardu. orada yazıyı yazıyorum, sonra seçtiğim temanın stiline göre sitede görüntüleniyor. postun kendi sayfasında satırlar belliyken, anasayfada belli değil. tema stil dosyalarına ayarlama yapacağım elle ama tam olarak neyin eksik olduğunu tespit edemedim. <br/> kodunun çalışabilmesi için bildiğiniz bir ayar var mı?
  • wordpressi kullanmasını bilmiyorum ben sadece kodlar hakkında yardım ederim veya dreamweaver da yardım ederim ama wordpresde bi tasarım bide kod bölümü yani iki bölüm yokmu ordaki kod bölümünden ayarlayabilrsiniz ama kod bölümü varsa ben vardı diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.