Şimdi Ara

BRAINWAVZ M2 FARKLI KUTU ORJİNAL MİDİR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mp4nation.net adresinden BRAINWAVZ M2 IEM Earphones model bir kulaklık aldım bugün elime geçti yalnız kafama takılan bir soru var.

Gelen kulaklığın kutusu ve taşıma kabı normal bildiğim orjinal taşıma kabından daha farklı bilinen kutuhttp://forum.donanimhaber.com/m_56938085/mpage_1/f_/key_BRAINWAVZ+m2//tm.htm
    bu adreste arkadaşın sattığı kutu şeklinde benim bildiğim yalnız bana gelen kutu modeli sadece bu arkadaşta gördüğüm
    http://forum.donanimhaber.com/m_61382132/mpage_1/f_/key_BRAINWAVZ+m2//tm.htm#63272050
    kutu modeli arkadaşta yeni kutu tasarımı desede kafamda halen bir soru işareti var.

Bu konuda bir bilgisi olan varsa yorumlarıyla beni bilgilendirirse sevinirim. Kulaklığa gelince karşılaştırma şansım sadece sansanın orjinal kulaklığıyla oldu ki arada da pek bir fark sezemedim sadece bass olarak bir tık önce ses şiddeti eşit seviyede neyse yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Brainwavz ürünlerinin temin edildiği en güvenilir sitelerden birisidir mp4nation. Bence o ürün yeni üretim olduğundan kutusu eski üretimden farklıdır. Fakat tamamen tahmin ediyorum.
  • Pm'de de açıkladım. Yeni üretim olduğu için tasarım ve içeriği farklı. Kutu üzerinde BRAINWAVZ© 2012 yazmakta. Satın alındığı yerde mp4nation. Sattığım ürün orjinaldir.
  • evet birkaç yerde daha okudum ürün yeni kutu modeliyle bana gelmiş arkadaşında pm de açıkladığı gibi m4 lerin incelemelerinin bir ksımı yeni kutuda yapılmış kendisinden özür diliyorum.

Yalnız şöylede bir durum varki beni çokta tatmin etmedi bu kulaklık orjinal sansa fuze kulaklığı ile arasında çok az farklar var bas olarak çok azda olsa üstünlüğü var tatlı bir bass veriyor onun haricinde ses çok az derinden geliyormuş gibi bir sesi var ses şiddeti vs diğer özelikleri benim anladığım kadarıyla sansa fuze orinal kulaklığından farkı yok diyebilirim. Ama hiç bozulmayacakmış hissi veren bir kalitesi var kablosu olsun kulakiçi kısmı olsun çok kaliteli sadece biraz ağır sayılabilir.

yorumlar için teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoAngels -- 17 Temmuz 2012; 11:29:04 >
  • Forumda bazı arkadaşlar genel bir yanılgıya düşüyor, hatta ikinci elde bazı satıcılar ilanlarında mp4nation sitesini brainwavz kulaklık satan dükkanlardan birisi sanıyor Daha ötesi Mp4nation = Brainwavz Brainwavz Mp4nation'ın kendi tescilli markası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.