Şimdi Ara

Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kulaklık Vibe 2 veya Faze den iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

Bu kulaklık Vibe 2 veya Faze den iyi midir?

kesinlikle daha iyi bir kulaklık.
  • v-moda kulaklıkların parça kalitesi çok ucuz gözüküyor bana... tasarımları da gereksiz zorlama gibi.. yani parça kalitesi ve dış görünüş olarak çoook çok üstün proaplha bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torekara -- 17 Nisan 2011; 15:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Cevap için tşk. hocam
    Forumda 50 tl ye satan bir arkadaş var ve ses kalitesi övülüyor forumda.Açıkçası yurtiçinden almak daha mantıklı geliyor
    İkiside aşağı yukarı aynı fiyata ama p.alpha daha iyi ise riske girip mp4nation dan alınabilir..
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için tşk. hocam
    Forumda 50 tl ye satan bir arkadaş var ve ses kalitesi övülüyor forumda.Açıkçası yurtiçinden almak daha mantıklı geliyor
    İkiside aşağı yukarı aynı fiyata ama p.alpha daha iyi ise riske girip mp4nation dan alınabilir..

proalpha vibe 2'den iyidir, benim siparişlerim var ama bir türlü gelemediler, beklerseniz ben yardımcı olabilirim brainwavz'ler için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corazonvalor

şu aralar indirimde mp4nation da 29.5$ dan satışta normalde sanırım 39.5$ dı fiyatı

şu aralar değil, daha bugün indirime girmiş kulaklık. ama bu ara çin ve hongkong'tan alışveriş için uygun zaman değil çin postasında problem var işlemler çok çok yavaş yapılıyor. yeni siparişlerin 1 aydan önce gelmesi zor görünüyor.

galiba indirim tek günlüktü fiyat tekrar eski haline dönmüş
  • Evet kaçırmışız sanırım. Ben de forumda bakarken gördüm. Başka zaman belki yaparlar indirim.

Ayrıca mp4nation dan kargo takipli geliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Evet kaçırmışız sanırım. Ben de forumda bakarken gördüm. Başka zaman belki yaparlar indirim.

Ayrıca mp4nation dan kargo takipli geliyor değil mi?

kargo takip kodunu ürünü aldıktan 2 hafta sonra gönderdiler bana galiba şu aralar sorun varmış takip kodu da 5-6 gün sonra çalışmaya başlıyor
  • bu kulaklıgı hızlı bi sekılde nerden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1420

bu kulaklıgı hızlı bi sekılde nerden alabilirim ?

Benim de yardıma ihtiyacım var. Brainwavz Pro Alpha veya Brainwavz M1 alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz? Ve bu kulaklığı sorunsuz,hızlı bir şekilde nereden alabilirim?
  • güzel bi konu olmuş tebrikler :)

kulaklıktan anlıyan arkadaşlar için banada bi yardımcı olursanız sevinirim. kulakiçikulaklık almak istiyorum ama Türkiye'de adam akıllı olan bulamazsın deniyor. o yüzden yurt dışından getirebilicek arkadaş var mı ?

bu Brainwavz pro alpha fiyatı ne kadar? ya da hangi ürünleri almak gerek şimdiden cevaplar için teşekkürler
  • Bende de bu kulaklıktan var, hatta SE_Guru dan almıştım. CX200 kullanıyordum, ona göre bass ve tizleri daha iyi ama, bu kulaklıktan beklediğim bass performansını alamadım. O yüzden yeni bir kulaklık aramaktayım. Tavsiyeleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntxsoft

Bende de bu kulaklıktan var, hatta SE_Guru dan almıştım. CX200 kullanıyordum, ona göre bass ve tizleri daha iyi ama, bu kulaklıktan beklediğim bass performansını alamadım. O yüzden yeni bir kulaklık aramaktayım. Tavsiyeleriniz var mı?

O zaman bu kulaklıktan sonra Audio-Technica CKS90 alabilirsiniz, kulakiçinde bass konusunda son nokta
  • Audio-Technica ATH-CKS50 ProAlpha dan iyimidir acaba?
    Aynı fiyat ikiside
  • Audio-Technica ATH-CKS50 ProAlpha dan iyimidir acaba?
    Aynı fiyat ikiside
  • brainwavz proalpha ve brainwavz m1 Audio-Technica CKS70 klasmanında kulaklıklar, karşılaştırma yapacaksanız CKS70 ile karşılaştırmak daha mantıklı olur.
  • quote:

brainwavz proalpha ve brainwavz m1 Audio-Technica CKS70 klasmanında kulaklıklar, karşılaştırma yapacaksanız CKS70 ile karşılaştırmak daha mantıklı olur.

Teşekkür ettim.Ozaman en iyisi fazla kurcalamadan bitane proalpha almak
    Tabloya baktım da hem vibe 2 hem cx 300 hemde pl50 den daha iyi puan almış
  • Tabloda cx-400 yok sizce onun yeri nerede olur?
  • arkadaslar bu kulaklıgı yabancı site haric nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

arkadaslar bu kulaklıgı yabancı site haric nereden alabilirim ?

forumda 2. elini satan biri vardı. onun dışında yurtdışından getirip satanlar var. onlardan alabilirsin belki. onun dışında resmi olarak satışı yok ülkemizde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.