Şimdi Ara

Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle ilk incelemem olduğu için bir hatam olursa baştan özürdilerim.. Uzun süredir cowon d2 için kulak içi kulaklık arıyordum.. Çok uzun süreli araştırmalar sonucunda sanırım gerçekten içime sinen bir kulaklık buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.. Tüm resimler video bana aittir..

Baştan hemen belirteyim ürün bana 69tl+5tl(kargo)'ye geldi.. Yurtdışı fiyatı 42$..

Parça Kalitesi
    Açıkçası fiyatından beklenen kalitenin çok üstünde bir malzeme kullanılmış.. Özellikle kullanılan kablo cidden güven vermekte.. Kulaklık jakının bağlantı yerleri gayet esnek ve darbelere dayanıklı gözüküyor.. Kutu içeriğinde olan silikon uçlar ucuz ve kalitesiz olan diğer örneklere kıyas cidden çok sağlam ve rahat duruyor...

Kutu İçeriği
    Kutudan 4 adet silikon uç, bir adet yaka iğnesi ve taşıma çantası çıkmakta.. Çok daha pahalı kulaklıklarla karşılaştırıldığında gayet tatmin edici bir içerik..

Yalıtım
    Kulaklıklar kulağınızda takılı iken kesinlikle dışarıdan herhangi bir ses duymanız imkansız... Ayrıca silikonlar kulağı kesinlikle rahatsız etmiyor.. Farklı büyüklüklerdeki silikon uçları kullanarak kendiniz için maximum rahatlığa ulaşmanız mümkün..

Ses Kalitesi ve Çıkış Gücü
    Bassları cidden doyurucu zaten nette b1den farklı olarak daha güçlendirilmiş bassları olduğu söyleniyordu.. Önceki kulaklıklarımla cowonda 39-41 ses seviyesinde rahatlıkla dolaşabilirken Proalpha'da 28-30 aralığı gayet tatmin edici.. Sanırım fazlası işitme problemlerine sebep olabilir.. Çeşitli tarzlarda parçalar kullanarak son ses performanslarını denedim ve herhangi bir çatlama yada cızırtıya rastlamadım.. Kulak henüz tam olarak oturmadığından ötürü %100 bir performans beklemek saçma tabiki ama yinede en azından önyargısal olarak denemede herhangi bir sorun çıkmaması rahatlatıcı..

Fiyat-Performans Oranı
    Sanırım beni en çok bu konuda tatmin etti diyebilirim.. Aşağıdaki head fi sitesinin test sonuçlarını incelerseniz sizde göreceksiniz ki 50$ altı fiyattaki bir kulaklığa göre cidden çok ama çok iyi bir yerde bulunmakta..

Teknik Bilgiler
    Hardware / Specifications
    Channel Balance: <= 2dB
    Driver Diameter: 10.7( F mm) CCAW
    Rated Input Power: 10mW
    Sensitivity: 110dB @ 1mW
    Distortion: <= 1% @ 94dB
    Maximum Input Power: 40mW
    Impedance: 20? Closed Dynamic
    Plug: 3.5( F mm) 8µ24Kgilt stereo plug
    Frequency Response: 20~20,000Hz
    Cord: 1.3M Y-cord O.F.C NON-PVC

Genel Olarak + ve - leri

+ = Fiyatına göre yüksek yapım ve ses kalitesi ve zengin içeriği, tizleri boğmayan güçlü basları..
    - = Kulaklık üzerinde ki R ve L harfleri soluk yazılmış, takarken biraz dikkat gerektiriyor:) bunun dışında bide kulak arkasından geçirmek için (earhook) kutun içeriğinde yok m1-m2 ve m3 de mevcut aldığım yerden rica ettim bi adet haricen yollama inceliğini gösterdi ama yinede kutu içeriğinde olsaymış çok daha iyi olurmuş...

Sonsöz
    Gerek cx300-II gerekse ep630'la kesinlikle karşılaştırılmayacak kadar iyi bir kulaklık.. Fiyatı kalitesine oranla cidden çok ama çok iyi...

Kulaklık almak isteyenlere umarım az da olsa bir fikir sunabilmişimdir.. Saygılar..

HEAD-FI Sitesinin yaptığı kulaklık incelemelerinin toplu sonuçları

Kutu İçerik Videosu

Açamayanlar için youtube linki:

http://www.youtube.com/watch?v=bAbm0cIFl3c

Çeşitli Fotoğraflar

Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu) Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu) Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu)
     Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu) Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu) Brainwavz Pro Alpha - Ürün İncelemesi (Videolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torekara -- 30 Mart 2011; 2:03:22 >

• Valla helal olsun demeden yapamayacagım dostum eline saglık süper inceleme olmuş

not:tablo eski versiyon güncelle sen onu bi ara
  • Öncelikle güzel inceleme Tebrikler . Bende m1 kullanıyorum , Bass konusunda alpha nın m1 den üstün olduğuna çokca yerde rastladım.Yani kısaca

Bass için -> Alpha
    Dengeli müzik -> M1
    Paranız varsa ->M2

Tabi Sadece Brainwavz modelleri arasında kıyaslarsak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

Öncelikle güzel inceleme Tebrikler . Bende m1 kullanıyorum , Bass konusunda alpha nın m1 den üstün olduğuna çokca yerde rastladım.Yani kısaca

Bass için -> Alpha
    Dengeli müzik -> M1
    Paranız varsa ->M2

Tabi Sadece Brainwavz modelleri arasında kıyaslarsak .
    beğendiğinize sevindim ilk incelemem:))

liste içinde yeni listeyi fark etmedim sanırım elinizde link varsa gönderirseniz ekleyebiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: torekara

beğendiğinize sevindim ilk incelemem:))

liste içinde yeni listeyi fark etmedim sanırım elinizde link varsa gönderirseniz ekleyebiliriz...

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_45840459/tm.htm burda güncellenmiş tablo var hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

http://forum.donanimhaber.com/m_45840459/tm.htm burda güncellenmiş tablo var hocam .

Alıntıları Göster
    @s&y saol dostum ekledim başlığa güncel listeyi..

• quote:

@s&y saol dostum ekledim başlığa güncel listeyi..

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler..
    Gayet iyi bir f/p kulaklığı gibi görünüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

İnceleme için teşekkürler..
    Gayet iyi bir f/p kulaklığı gibi görünüyor..

Alıntıları Göster
    @torekara helal olsun gerçekten güzel açıklayıcı bir inceleme olmuş, iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 30 Mart 2011; 11:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

@torekara helal olsun gerçekten güzel açıklayıcı bir inceleme olmuş, iyi günlerde kullanın

Alıntıları Göster
    @fortress34 rica ederim

@SE_GuRu teşekkür ederim.. umarım yine yeni ürünleri sizden alma şansım olur:)

• quote:

@fortress34 rica ederim

@SE_GuRu teşekkür ederim.. umarım yine yeni ürünleri sizden alma şansım olur:)

Alıntıları Göster
    Bende inceleme yaptım diyordum. Adam Video eklemiş aga

Eline sağlık fetiş bir inceleme olmuş

• Ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bende bu kulaklığın aynısını kullanıyorum acaba bu ''Earhook'' nerden temin edebilirim?
  • Ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bende bu kulaklığın aynısını kullanıyorum acaba bu ''Earhook'' nerden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusu gelen adam

Ellerine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bende bu kulaklığın aynısını kullanıyorum acaba bu ''Earhook'' nerden temin edebilirim?
    @ğ. teşekkür ederim.. uğraştırdı biraz ama güzel oldu:)

@fthkrn63 ben kulaklığı SE_GuRu'dan aldım bilmiyorum elinde var mı yada ayrıca satıyor mu.. bir sor istersen kendisine...
  • quote:

@fthkrn63 ben kulaklığı SE_GuRu'dan aldım bilmiyorum elinde var mı yada ayrıca satıyor mu.. bir sor istersen kendisine...

Alıntıları Göster
    Bende ondan aldımda bir earhook ankaradan istanbula kargolanmaz heralde
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusu gelen adam

Alıntıları Göster
    şansını dene istersen...
  • quote:

şansını dene istersen...

Alıntıları Göster
    şu aralar indirimde mp4nation da 29.5$ dan satışta normalde sanırım 39.5$ dı fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: corazonvalor

şu aralar indirimde mp4nation da 29.5$ dan satışta normalde sanırım 39.5$ dı fiyatı

şu aralar değil, daha bugün indirime girmiş kulaklık. ama bu ara çin ve hongkong'tan alışveriş için uygun zaman değil çin postasında problem var işlemler çok çok yavaş yapılıyor. yeni siparişlerin 1 aydan önce gelmesi zor görünüyor.
  • Benim geçenki sipariş 11 günde geldi... bu seferki 2 hafta oldu hala uluslararası değişim yerinde... Ümidimi kestim artık

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

şu aralar değil, daha bugün indirime girmiş kulaklık. ama bu ara çin ve hongkong'tan alışveriş için uygun zaman değil çin postasında problem var işlemler çok çok yavaş yapılıyor. yeni siparişlerin 1 aydan önce gelmesi zor görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Benim geçenki sipariş 11 günde geldi... bu seferki 2 hafta oldu hala uluslararası değişim yerinde... Ümidimi kestim artık

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

bende aynı durumdayım benim daha önce verdiklerimde hala ulaşmadı, bu ara var bir sıkıntı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.