Şimdi Ara

Brainwavz S5 kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mp4nation sitesinde Brainwavz S5 için %50 indirim olduğunu gördüm. Amazon'da, ebay'da fiyatı 99$ ile 130$ arasında satılırken bu sitede 49,50$'a düşmüş. Kargo Fedex ile ücretsiz diyor ama bu Türkiye için geçerli değil.

• Mp4nation candır. Geçen aldığım kulaklık bozuldu, kulaklığın kablosunu kesip resmini gönderdim ertesi gün yenisini gönderdiler.
  • keşke dolar biraz daha düşsede daha ucuza getirebilsek bu kulaklıkları
  • Bu fiyata alt modelleri bulunuyor gercekten ihtiyaci olan icin sicak firsat. Alasim var ama bu duzeyde 3 4 kulakligim var zaten...
  • Link
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Link burada ayrıca alacak olan varsa %5 indirim kupon kodu "fb2012fiver"
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkan06

Link burada ayrıca alacak olan varsa %5 indirim kupon kodu "fb2012fiver"
    Moxpad X3 diyorum, başka bir şey demiyorum. Brainwavz modellerinden sonra resmen sınıf atladım, hem de daha ucuz.
  • FasTBoY kullanıcısına yanıt
    kabloyu niye kestin
  • Audio technica cks99 a göre nasıldır arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kabloyu niye kestin

o site bozulan ürünlerin yenilerini göndermek için kablosu kesilmiş fotograf istiyor . Ürünü geri almak ile uğraşmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kabloyu niye kestin

o site bozulan ürünlerin yenilerini göndermek için kablosu kesilmiş fotograf istiyor . Ürünü geri almak ile uğraşmıyorlar

Alıntıları Göster
    Zaten almayı düşünüyordum Head-Fi ve Amazon'daki yorumlar çok iyi bu fiyata bir daha bulamayız. %5 indirim kodunu veren Muratkan06 arkadaşa teşekkür ederim. İndirim ile fiyat 125 TL'ye geliyor tracking numaralı kargo bedava ben kaptım bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: NFY

Zaten almayı düşünüyordum Head-Fi ve Amazon'daki yorumlar çok iyi bu fiyata bir daha bulamayız. %5 indirim kodunu veren Muratkan06 arkadaşa teşekkür ederim. İndirim ile fiyat 125 TL'ye geliyor tracking numaralı kargo bedava ben kaptım bir tane.

Alıntıları Göster
    Kullananlar var ise çeşitli kulaklıklarla karşılaştırabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Moxpad X3 diyorum, başka bir şey demiyorum. Brainwavz modellerinden sonra resmen sınıf atladım, hem de daha ucuz.

Ne tarz dinliyorsun metal mi ?
  • Armatürlü kulaklıklara göre müzikteki detay nasıl size göre, kullanan var mı? Bende phonak pfe 111 var aldığıma pişman eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

Armatürlü kulaklıklara göre müzikteki detay nasıl size göre, kullanan var mı? Bende phonak pfe 111 var aldığıma pişman eder mi?
    Edit: Kulaklığı aldım, tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 8 Haziran 2015; 11:46:26 >
  • Şuan brainwavz s1 massdrop da 25 dolar ek olarak 6 dolarda kargosu var sizce nasıldır alınır mı cks99 kullanıyorumhttps://www.massdrop.com/buy/brainwavz-s1-earphones
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Rock, enstrümental, klasik müzik, eski pop şarkılar vs.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de aldım bir tane haber veren ve indirim kodunu veren arkadaşa teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

bahsettiğin kulaklık bu tarzlar için pek önerilmiyor da o yüzden sordum zira biraz bass ağırlıklıymış. nereden kaça almıştın ? ae'de 16 usd civarı ama bir ara 11 usd olarak indirim görmüş...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bahsettiğin kulaklık bu tarzlar için pek önerilmiyor da o yüzden sordum zira biraz bass ağırlıklıymış. nereden kaça almıştın ? ae'de 16 usd civarı ama bir ara 11 usd olarak indirim görmüş...

Evet, 11 dolara aldım. Hocam bugüne değin bu fiyat civarı pek çok kulaklık denedim. Brainwavz M4 ve M5, Koss Plug, Sennheiser CX55, Muvit Flat Beat ve diğerleri. Kıyaslamalı test yaptım, bas dışında her konuda Moxpad X3 ( tiz konusundan Flat Beat ile eşit gibi geldi bana) liderliği aldı. Bas ağırlıklı lafı aldatmasın, ortalama bas kulaklığıdır. Tiz ve midler çok iyi, ses yüksekliği açık ara önde. Bas konusunda en iyi değil, Brainwavz daha başarılı. Tiz ve mid benim tarzımda çok önemli olduğu için sonucum belli. Ama bambaşka müzik tarzlarını seven arkadaşlar belki farklı sonuçlara varabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.