Bildirim
HTC One M8 kulaklık önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Monster Beats Tour by Dr. Dre. Bazı sitelerde 100 TL civarı gördüm, ancak orijinal olup olmadığını bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 1 Aralık 2014; 20:40:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
Monster Beats Tour by Dr. Dre. Bazı sitelerde 100 TL civarı gördüm, ancak orijinal olup olmadığını bilmiyorum.
Phillips'in 50 TL'lik kulakliklari iyimidir hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi kulaklığının tadını vermez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu fikir mikir ?
Beats'e falan bulaşma. Ne çakması ne orijinaline. şurdan modellere bakıp araştırabilirsin, başarılı kulaklıklar: http://www.sanalmarketim.com/audiotechnica/ -
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-MDREX15APLICE7-Kulakici-Kulaklik-Mavi//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000591055
Sony'nin bu kulakligini aldım BoomSound ile harika kalite tasarımı çok hoş hem ucuz hem kaliteli tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O fiyatlarda Sennheiser cx-200 II 'nin üzerine kulaklık tanımam 90 TL'ye alabilirsin -
Xiaomi piston 2 veya cks77.
Cks77 basslarda biraz daha basarili. Fiyatlari karsilastir karar ver.
Bütçen nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Xiaomi piston 2 veya cks77.
Cks77 basslarda biraz daha basarili. Fiyatlari karsilastir karar ver.
+1
piston2 kullanıyorum harika...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X