Şimdi Ara

Brand mid neden oynanmaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Psikolojik etmenin de olduğunu düşünüyorum.

Örneğin yasuo oynama oranı, yasuo'unn güçlü ya da güçsüz oluşu ile uzaktan yakından alakası yok.
    Hemen hemen her zaman aynı oranda oynanıyor. (Frozen Mallet Yasuo gibi patlayan yasuo buildleri hariç)

Brand de bu olayın tam tersi. Broken diyebileceğimiz bir güce erişmeden kimse oynamayacak.

Bana kalırsa brand, tercih edilecek kadar güçlü değil, oynanmayacak kadar da güçsüz değil.
  • Daha efektif herolar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roam olarak çok zayıf olması bence yeterli lane kısmında illa ki durursun
  • hasarı yetersiz. karşıdaki mid ile aynı oranda kasıldığını farzediyorum.

mobil değil.

skill tutturması zor.

çabuk geri düşüyor.

brand yerine velkoz, xerath, taliyah gibi herolar daha iyi tercihler olacaktır.
  • Bal gibi de oynanıyor. Hiç de rakibe oranla zayıf kalmıyor. Sadece Brand'i oynamayı öğrendikten sonra oynamanız lazım
  • kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    Hasarı yetersiz kısmına katılmıyorum sanırım. Ha diğer şampiyonlara kıyasla hasar veriş şekli farklı sadece. Havada 5 takla atıp hasar yemeden aşırı yüksek hasar verip çıkan şampiyonlar da var tabi.

• Eu westte sup olarak çok tercih ediliyor ama açıkcası karşımda Brand görünce mutlu oluyorum. Bc ya da thresh ile çok rahat yakalanıp çabuk öldüğü için bedava kill oluyor.
  • Supta daha iyi kasıyor bence, bir de late gameden gerçekten çok fazla vuruyor hatta şunu direk söylüyorum late gamede en fazla hasar çıkaran şampiyondur.

• Çünkü midde oynanması için hasarının bufflanması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.