Şimdi Ara

Branş Bazında sıralamalar ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Branş Bazında Sıralama Nedir ve Ne İşe Yarar?

Branş bazında sıralama, arama motorlarının bir işletmenin belirli bir bölge veya sektördeki diğer işletmelere kıyasla sıralamasını ifade eder. Bu sıralama, yerel arama sonuçlarında görünürlüğü artırmak ve yeni müşteriler edinmek için hayati önem taşır.

Branş bazında sıralama, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlerden etkilenir:

• İşletmenin Google My Business profilindeki bilgilerin doğruluğu ve eksiksizliği
    • İşletmenin konumu ve müşteri incelemeleri
    • İşletmenin web sitesinin mobil uyumluluğu ve yükleme hızı
    • İşletmenin sosyal medya varlığı ve çevrimiçi itibarı

Branş bazında sıralamada iyi bir konuma sahip olmanın birçok avantajı vardır, bunlar şunlardır:

• Yerel arama sonuçlarında daha yüksek görünürlük: Daha iyi bir sıralama, işletmeni potansiyel müşteriler için daha kolay görünür hale getirir.
    • Artırılmış web sitesi trafiği: Daha yüksek görünürlük, web sitene daha fazla trafik getirir.
    • Yeni müşteriler edinimi: Ziyaret edilen web sitesi, yeni müşteriler edinme olasılığını artırır.
    • Rekabet avantajı: Branş bazında sıralama, işletmeni rakiplerinin önüne çıkarır.
    • Geliştirilmiş itibar: İyi bir sıralama, işletmenin güvenilir ve saygın bir işletme olarak algılanmasını sağlar.

Branş bazında sıralamada başarılı olmak için aşağıdakileri yapabilirsin:

• Google My Business profilini optimize et.
    • Olumlu müşteri incelemeleri edin.
    • Mobil uyumlu bir web sitesi oluştur.
    • Sosyal medya varlığını artır.
    • Çevrimiçi itibarını yönet.

Branş bazında sıralama, yerel işletmeler için çok önemlidir. Daha yüksek bir sıralama elde ederek işletmenin görünürlüğünü, trafiğini ve müşteri tabanını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Atanabilme şansını değerlendirmeye yarar. Mesela bölümünden ortalama olarak 40-50 kişi alınıyorsa ve senin bölümündeki sıralaman 90 ise atanma şansın düşüktür.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyaş Pilot kullanıcısına yanıt
    Alanimla alinacak kac kisi oldugunu nereden ogrenirim

• kızılötesia kullanıcısına yanıt
    Hafta içinde veya haftaya ÖSYM kılavuz yayımlayacak orada yazacak ve kurumlar da kaç kişi alacaklarını belirtecek.

• 8000 küsür sıralamam var boşverdim şimdiden
  • Hocam ben bu işi anlamadım. Elektronik Teknolojisi okudum 2 yıllık. Elektrik-Elektronik Teknikerliği sıralamasına bakıyorum 3. görünüyorum? Elektronik Teknolojisine bakıyorum 2800 küsür görüyorum. Bunu açıklayabilecek biri var mı bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tercih yaparken ösym sitesinde yazan nitelik koduna göre yapmıyor muyuz ?
    Zaten 1 tane nitelik kodumuz varken bazıları birkaç bölümden birden branş sıralamasına bakıyor neden ?
    Yani kaçıncı sırada olduğunu görmekten başka bir işe yaramıyor sonuçta bu sıralama
  • Puanlarla ilgili olan kurumlara başvuruları nereden yapıyoruz ??
  • elweda kullanıcısına yanıt
    hocam nitelik kodu nedir?
  • ben açıklamaya çalışayım, bu puanlama seçtiğin dala göre o daldaki sınava girenler arasındaki sıralamanı belirtiyor. Yani Elektrik-Elektronik Teknikerliği sıralamasından girdiğin zaman o alandan girenler içinde 3. sıradasın fakat Elektronik Teknolojisine bölümünde ki adaylar içinde 2800. sıradasın.. yerleştirmeler yapılacağı zaman açıklanacak kadrolardan Elektrik-Elektronik Teknikerliğinden tercih yaparsanız atanma olasılığınız yüksek

Tabi burdaki rakamlar sadece bu sınava girmiş olup sizin branşınıza dair bilgileri içeriyor.
    Bunlara ek olarak daha önceki sınavlar üzerinden tercih yapacaklar + aynı sınav döneminde sınava girmiş fakat farklı bölümden sizin bölüme tercih yapacak olanlar da sıralamada etkili olacaktır..

örnek verelim mesela, devlet sizin bölümden 3 eleman alacak diyelim, siz normalde 3. sünüz ve atanmanız lazım,
    şimdi;
    1- önceki sınavdan 1. olmuş kişi de bu bu kadroya tercih yaparsa
    2- aynı sınavda Elektronik Teknolojisi branşında 1. olan kişi burdan tercih yaparsa
    3- siz atamanız gereken bu kadrolar yerine tutup merkezi illerde tercih yaparsanız
    maalesef atanmazsınız.. umarım anlatabilmişimdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: zaramnahya

ben açıklamaya çalışayım, bu puanlama seçtiğin dala göre o daldaki sınava girenler arasındaki sıralamanı belirtiyor. Yani Elektrik-Elektronik Teknikerliği sıralamasından girdiğin zaman o alandan girenler içinde 3. sıradasın fakat Elektronik Teknolojisine bölümünde ki adaylar içinde 2800. sıradasın.. yerleştirmeler yapılacağı zaman açıklanacak kadrolardan Elektrik-Elektronik Teknikerliğinden tercih yaparsanız atanma olasılığınız yüksek

Tabi burdaki rakamlar sadece bu sınava girmiş olup sizin branşınıza dair bilgileri içeriyor.
    Bunlara ek olarak daha önceki sınavlar üzerinden tercih yapacaklar + aynı sınav döneminde sınava girmiş fakat farklı bölümden sizin bölüme tercih yapacak olanlar da sıralamada etkili olacaktır..

örnek verelim mesela, devlet sizin bölümden 3 eleman alacak diyelim, siz normalde 3. sünüz ve atanmanız lazım,
    şimdi;
    1- önceki sınavdan 1. olmuş kişi de bu bu kadroya tercih yaparsa
    2- aynı sınavda Elektronik Teknolojisi branşında 1. olan kişi burdan tercih yaparsa
    3- siz atamanız gereken bu kadrolar yerine tutup merkezi illerde tercih yaparsanız
    maalesef atanmazsınız.. umarım anlatabilmişimdir..

Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.