Şimdi Ara

Braum beklentilerinizi karşıladı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, günlerdir bekliyorduk ve bugün çıktı. Görüşleriniz neler, nerf yer mi, bunları toplu bir konu altında tartışalım. Bence çok dengesiz bir şampiyon olmamış. Her yeni şampiyon çıktığında ilk günlerde herkes nerf plss diye ağlar, ama bence bu kadar dengesiz değil. Takım savaşlarında gerçekten mükemmel fakat koridorda da bir o kadar zayıf. Ormancı gelmezse bot savaşlarında bariz bir gücü yok. Yine de late canavarı, cd veya mana harcaması yükselirse biraz daha iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çöp.

morgana>thresh>blitz>annie>karma>braum

• Fena değil top lane gördüm pek farm alamadı ama tankladı baya tf de katkılı ,jungle gördüm rammus gibi fazla dmg atmadan baya kill aldırdı takıma pasifi kullanışlı baya, supportta ise skillshota ve karşıya bağlı güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: higuain75

çöp.

Leona saymamissin.

• quote:

çöp.

oynayamayinca çöp oluyor

• Gayet kullanışlı. Tf'larda çok etkili.
  • braum= Free Lp
  • quote:

çöp.

Leona ?

• lane de zayıf değil bence
  • hiç bir sup thresh olamaz takım arkadaşına gap closer kazandıran başka skill yok,braum fena degil bota sup çeşitliligi lazımdı zaten

• tfde yasuoyla çok iyi kombo yapıyo ama lanede şu ana kadar braumlar çöptü hep 2 maç attım ikisindede suptum ikisindede karşıya braum geldi

• quote:

çöp.

Yav hehe

• 10 numara hero hakkaten bayıldım ben, w ile adamına uçup bi anda q-r atabiliyorsun çok kombine saldırıları var, bazı arkadaşlar çöp falan yazmışta mekaniğini anladıkça hakkaten iyi olduğunu görecekler.
  • aşırı güçlü lane abartı derece late herosu cidden oyunun her dakikası diğer suplara göre aşırı önce bi morgana var işte
  • Çöp diyenler kullanamayan nooblardır. Gayet op. Al Braum yanına Vayne'i, safe safe kas.
  • Lucianın yetenekleriyle oynamadan buff getirdiler. Braum ve Lucian olan bot kaybetmez.
  • Vayne ile mükemmel oluyor tavsiye ederim

• quote:

çöp.

oplar opu leonayı unutmuşsun başkan
  • Henüz oynamadım ama gördüğüm leonanın defansif hali gibi birşey. Lanede o kadar güçlü olduğu söylenemez skillseti fightlarda çok daha etkili.Bence güzel bir hero çıkarttılar, çeşitlilik kattı. Vayne metaya girebilir, qsunu mf ultisi stackliyorsa mfde oynanabilir.
  • Yasuo'nun yanında iyi iş yapabilir diye düşünüyorum onun haricinde diğer support karakterlerin yerini tutabileceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.