Şimdi Ara

Braum mu Thresh mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canını yediğim ikiside çok op ama thresh fightın kaderini bir hookla değiştirebiliyor o da bi mesele ama hangisinin alırsan al ileride allah belamı versin niye aldım bu gavatı demezsin
  • Thresh
  • Thresh oynarken çok eğleniyorum. Nraum da iyidir. 2 sinide al. Onceligini kendin belirle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thresh

• quote:

Orijinalden alıntı: ethemali

Merhaba arkadaslar ben bu 2 şampiyon arasında kaldım. Sizce hangi şampiyon support da daha etkilidir? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim. Teşekkürler

Braum aldığında yanına oynamayı bilen bir lucian gelirse lanede çok rahat ezersiniz fakat threshte diyelim mapın çoğu wardlı siz 5 kişi dolaşıyorsunuz adamı tek gördün q ladın o adam kaçamaz ama braum hem daha kolay hem lanede üstünlük kurar fakat threshle q tutturursan onlada üstünlük kurarsın
  • quote:

Sanırım Ip ile Thresh alacağım. Braumda indirime girerse Threshden sonra alacağım. Hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Aklımda bir tane daha soru var. CS Thresh mi yoksa DT Thresh mi?

Önceden olsa kesinlikle cs thresh derdim ama son 3 gündü her oyun cs thresh görüyorum bilen bilmeyen alıyor bi havası kalmadı. Ds thresh op ultisi falan daha güzel

• Braum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize tesekkurler Dediğim gibi ilk önce ip ile Thresh alacağım. Sonra da Braum almayı düşünüyorum. Kostüm için de daha karar veremedim. Onu da Thresh alınca düşünürüz Konu hakkında düşüncelerinize devam ederseniz sevinirim. Biz de bilgilenmiş oluruz

• Thresh.

Adc'ye braumdan fazla faydası var.Gank gelmiş bir jungleyide bir skil ile aranıza alabiliyor.Tf'lerde de takıma çok faydası oluyor.Adc'yi koruma konusunda bana göre Thresh önde.Adc'ye 1 tane bile sıçra attırmadan nerdeyse 4 sıçralık bir mesafeye kadar götürebiliyor.
  • T-R-E-S-H Her türlü
  • Thresh ağır basmış durumda. Peki Thresh ve Braum için en ideal rünler hangileridir? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 22 Eylül 2014; 12:55:14 >
  • Ben de cs thresh icin alicaktim thresh ama vazgectim thresh alip 487 rpye dt alicam

• thresh iyi oynarsan oyunu taşırsın
  • Thresh iyidir skillseti yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Ben de cs thresh icin alicaktim thresh ama vazgectim thresh alip 487 rpye dt alicam

Neden CS almaktan vazgeçtin? Açıklarsan sevinirim

• Thresh

• braum kesin alır THresh ' i
  • quote:

Orijinalden alıntı: volmert

braum kesin alır THresh ' i

Braumun Threshi almakla ne alakası var ? Önemli olan adc ye yararı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Ben de cs thresh icin alicaktim thresh ama vazgectim thresh alip 487 rpye dt alicam

Neden CS almaktan vazgeçtin? Açıklarsan sevinirim

Her el cs thresh var ben ozel olsun diye istiyordum zaten deep terror gorunus olarak daha guzel

• Thresh

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.