Şimdi Ara

Braum mu Thresh mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinize Tesekkürler arkadaslar. ilk önce Thresh aldım ip ile. Yanıma iyi bir ADC gelirse oyunu 2 miz taşıyoruz. Simdi de Braum alacağım yakında indirime gireceğini umuyorum Fikri olanlar bizimle paylassın ki bu ikilemde kalan arkadaslar da yararlansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range supp varsa thresh
    melee varsa braum

Cunku karsida range varsa sen melee alirsan braum sikinti yasar leona desendin o direk atlicak bir hero

• Thresh.
  • tresh oyun taşır

• Thresh taşıyan supp

Oyunun etken safhalarında esinin pasifindrn gelen hasar olsun karşı ormancının attığı baskılardan kaçma sizin ormancınıza kolay gang attırma latede ise kritik birini q ile çekip oyun dışı bırakarak takım savaşlarını kazanmanızda yardımı dokunur.tabi bu anlattıklarım refleksleri ve yetenekleri iyi olanlar için skill shot konusunda iyi değilsen braum al özellikle nami ezreal varus gibi heroların skillerini işlevsiz hale getirebilirsin.

Ayrıca golddan önce suppların xerath tarzı dürten şeyler olsun çünkü o kümelerde oyunlar çok saçma en çok kasılan supp olabiliyo örneğin 15/1 thresh=çöp (gönderme yaptım :D ) ama xerath 15 /1 olsa çok daha fazla işe yarar. Gold olunca adam gibi supp alırsın iyi günler

• Birincisi birisi melee birisi range bu yüzden thresh bir adım önde başlıyor oyuna. Gerekirse dürtme konusunda gerekirse yakalam gerekirse kaçma mekanizması çok çeşitli bir hero. Ama braumunda stun için q su çok etkili özellikle yanında lucian gibi double aa özelliğii olan herolar varsa oyundan çok bezdirebiliyor. Tabiki braumun bir tek q su yok. E side kalkan veriyor ve skilleri adcnin önündeyse onu koruyabiliyor. Bu yüzden tam bir support. Gelelim threshe thresh in hookları threshi thresh yapan özelliği. Tam kaçıcak adam derken yanındaki thresh adamı çekince öldürmek çok haz veriyor. W su zaten bildiin tp gibi birşey adamı öldür 2vs 1 de sonra geri gel threshe bu kadar basit E side çok güzel ittirme ve kendine çekme özelliğiyle çeşitli bir mekanizması var threshin. Gelelim U larına ilk başta braumla başlamak istiyorum çünkü braumun u su daha etkili olabiliyor özellikede tf'de evet braumun r si düz bir alan boyu yeri yarıyor ve o alandaki birimleri 1sn zıplatıyor bu da çok büyük bir avantaj özellikle takımnda yasuo orianna malphite amumu gibi herolar da varsa tadından yenmez tabi diğer takım için değil. ^^ Threshin U suna gelelim şimdi threshin u su bir alana duvarlar koyuyor ve bu duvara çarpanlar hasar alıyor ve %99 yavaşlıyor. Bu yetenek tf de deil ama lane de çok işe yarayabilir . Bunlara bakarak sen bul hangisi daha iyi. Benden bu kadar kolay gelsin ^^

• İkiside Çok İyi Support Herosu Fakat Thresh Daha Etkili Geliyor Bana
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.