Başlıktada yazdığım gibi Braum Yeniçeri skiniyle çıkmalı. Sizcede bıyıklarıyla bir yeniçeriye benzemiyor mu
quote:Orijinalden alıntı: StorytellerHayır. Bence direkt dwarf.Cemil ipekçiye de benzetenler var forumda dağ gibi herifi. Göreceli kavram doğrusu.
quote:Orijinalden alıntı: By_DoMiNoCemil ipekçiye de benzetenler var forumda dağ gibi herifi. Göreceli kavram doğrusu.Alıntıları Göster İskoç temalı bir karakter bence çok kurcalamamak lazım. Fma'daki elemana benziyo adı aklımda değil simdi
quote:Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas Hayır. Bence direkt dwarf. Dwarf'larda sakalda olur dostum, viking gibi. Yamulmuyorsam tabi.
quote:Orijinalden alıntı: Another Brainquote:Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas Hayır. Bence direkt dwarf. ++Alıntıları Göster Braum'u nasıl okuyorsunuz diye konu açılmaması ilginj.
quote:Orijinalden alıntı: ArchloweKilled quote:Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas Hayır. Bence direkt dwarf. Dwarf'larda sakalda olur dostum, viking gibi. Yamulmuyorsam tabi. Nasıl yamuluyorsun?
Dwarf viking Turk iskoc falan degil her sampiyonu millilestiriyorsunuz gordugunuz her sakalliyi dedeniz sanmayin.
quote:Orijinalden alıntı: ArchloweKilled quote:Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas Hayır. Bence direkt dwarf. Dwarf'larda sakalda olur dostum, viking gibi. Yamulmuyorsam tabi. Doğru da ben daha çok davranış olarak dedim. Tam o babacan o sevdiğinin karşısına çıkanı ezer geçer tipi var adamda
quote:Orijinalden alıntı: Umut Reis Dwarf viking Turk iskoc falan degil her sampiyonu millilestiriyorsunuz gordugunuz her sakalliyi dedeniz sanmayin. +1
quote:Orijinalden alıntı: Zaguel X İskoç temalı bir karakter bence çok kurcalamamak lazım. Fma'daki elemana benziyo adı aklımda değil simdi Alex L. Armstrong
quote:Orijinalden alıntı: Lauriequote:Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth Braum'u nasıl okuyorsunuz diye konu açılmaması ilginj. +1Alıntıları Göster hah daha çok saçmala bakalım nereye gidecek
quote:Orijinalden alıntı: UmutfcBu mesaj silindi.Bu nasıl konu kusura bakmayında tam Morello aramalık konu olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_Bu nasıl konu kusura bakmayında tam Morello aramalık konu olmuş.Alıntıları Göster Niye yeniçeri oluyor faydalarının yanında çok hainlikleri olmuştur yeniçerilerin
quote:Orijinalden alıntı: Zaguel X İskoç temalı bir karakter bence çok kurcalamamak lazım. Fma'daki elemana benziyo adı aklımda değil simdi benimde görünce aklıma ilk o geldi Armstrong muydu neydi :D
quote:Orijinalden alıntı: HimuKenshiquote:Orijinalden alıntı: Zaguel X İskoç temalı bir karakter bence çok kurcalamamak lazım. Fma'daki elemana benziyo adı aklımda değil simdi benimde görünce aklıma ilk o geldi Armstrong muydu neydi :DAlıntıları Göster Silk epil skiniyle çıksın