Şimdi Ara

Braun Cruzer 3 Kullanan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: meco

pederden dolayı bir cok tras makinasını kullandım (kendisi tras makinası hastasıdır hemen her marka ve modeli alır ) yani hem philips hemde braun kullandım size kısaca her ikisinide anlatayım...

1- philips 3 baslı döner sistemi kullanıyor.. alısınca güzel ama bir dez avantajı var sakalı döner hareketle kestigi icin sakal yönlerini degistiriyor diye bir elestri vardır bildim bileli ve bu sistemde israr eden tek marka kendisidir... babamda da kıl yönlerinde degismeler olunca hemen bıraktı philips kullanmayı haberiniz olsun...

2- braun düz baslı kesme bıcagı kullanır.. philips'in döner baslı sisteminden daha iyi ve saglıklıdır bircok marka bu sistemi kullanır ama braun nedense tek bıcakta israr ettigi icin teknoloji gerisinde kaldı...

3- su anda fiyat, performans ve teknolojide en iyi marka PANASONIC makinalardır.. düz bıcak sistemi kullandıgı icin philipsden iyidir ama 2 adet düz bıcak sistemi kullandıgı icin braun'dan da iyidir..

size su anda en iyi makina olarak PANASONIC ıslak kuru modelini tavsiye ederim.. özelikkle ıslak trasta gercek sinek kaydı kalitesini elde edersiniz.. hatta iddia ediyorum kalın ve sert sakallı birinin mach3 ile asla olamıcagı kalitede sinek kaydı tras eder...

PANASONIK ıslak kuru

Bilgilendirmeler için telekkürler..
    Ama son cümleye takıldım, zaten değil mac3 mach13 gelse traş makinesinden daha sinek kaydı yapamaz..

• bişey sorucam saç kesme makinelerinin fiyatalrı hakkında bilgisi olan varmı??
  • panasonic in ıslak/kuru modeli bu heralde...es-7036 modeli..290 ytl pahalı gibi...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=331886&productid=sgates7036
  • arabada bulundurabileceğim, çakmaktan şarjı olan, uygun fiyatlı, kaliteli bir makina varmı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

arabada bulundurabileceğim, çakmaktan şarjı olan, uygun fiyatlı, kaliteli bir makina varmı acaba ?

çakmaktan yok heralde ama kalem pille çalışanı var

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=21009&productid=sgbraun3815

braun un....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

panasonic in ıslak/kuru modeli bu heralde...es-7036 modeli..290 ytl pahalı gibi...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=331886&productid=sgates7036

es 4025 ıslak kuru modeli var o daha ucuz.. metro gross markette 135 ytl idi fiyatı.. piyasada da o civarda bulursun herhalde...

@LSG,
    son cümleyi o sekilde yazdım cünkü makina kullanmayan cogu kisi jiletin daha iyi sinek kaydı tras yaptıgını zannediyor hatta makinanın sinek kaydı tras yaptıgına inanmiyor...

• 1 senedir kullanıyorum bukadar zamandır jilet kullanmadım kesinlikle tavsiye ederim
  • ya beyler bileklerim kopucak gibi oluyo allah karetmesin

17-18 kere aynı yerden geçiyom makina ısınıyo herşey eski yerinde

Jilet kullancam babam gibi olcam allah korusun

• Bende babadan kalma Braun'un 20 senelik bir traş makinesi var. Canavar gibi çalışıyor hala. Tek problemi eleğinin bir yerinde delik var. Oraya gelirse kırpıyor namussuz. Birde gırlağı traş ederken zorluyor. Onun haricinde şekil vermek için çok kullanışlı.

Zaten traş makinesi deyince 1 Braun, 2 Philips.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.