Şimdi Ara

Braun Cruzer 3 Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Braun Cruzer 3 traş makinesi kullanan var mı?
    Traş makinesi alıcam..Nasıldır bu alet..reklamlarıda paso dönüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 17 Ekim 2006; 15:10:00 >

• Yok mu kimse yavvv...
  • super maikne mutlaka almalısın arkadasım !
  • valla arkadaşım ben kullanıyorum hiç memnun değilim.Boyun bölümünde yetersiz kalıyor.Sık sakallarda tam verim alınamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA

valla arkadaşım ben kullanıyorum hiç memnun değilim.Boyun bölümünde yetersiz kalıyor.Sık sakallarda tam verim alınamıyor.

ya hocam hepsiburada.com'da bu ürünü alan ve yorum yazan kişilerin birçoğu sizin şikayetinizi dile getirmiş..boyun kısmını yani..Büyük çoğunluk bu makineden memnun değil açıkcası..
  • abi bu makineyi alanlar malesef memnun değil, ben braun 5790 modelini aldım, şuan teknosada indirimde 199 ytl.. onu kullanıyorum memnunum ama bu tarz makinelerde 3-4 hafta beklemek lazım yüzünüzün alışması için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LSG

quote:

Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA

valla arkadaşım ben kullanıyorum hiç memnun değilim.Boyun bölümünde yetersiz kalıyor.Sık sakallarda tam verim alınamıyor.

ya hocam hepsiburada.com'da bu ürünü alan ve yorum yazan kişilerin birçoğu sizin şikayetinizi dile getirmiş..boyun kısmını yani..Büyük çoğunluk bu makineden memnun değil açıkcası..

Valla arkadaşım benim sana tavsiyem şu berberin kullandığı genelde moser marka olan bi traş makinesi var.Enseyi valla alıyo ince uçlu.Bi tane ondan al bi de mach3 al en iyisi.Ben gittim aldım bu cruzer3 ü çok pişmanım aldığıma şimdi sadece sakalıma şekil verirken kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zedprex kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruzer 3'den vazgeçtik artık..
    Bide şu braun 5790 araştırıyım oksti kullancıısın söylediği..

3 başlılar nasıl acaba?? hiç kullanmadım onlardan..
  • braun cruzer3 ün yeni modeli çıktı. kodu 2876

elek sistemi daha gelişmiş olduğu için sıfır traşı daha iyi yapıyor. zaten daha önce makine kullanmadıysanız en az 20 30 gün alışması gerekiyor cildininiz. tabi hiç alışmayada bilir

5790 da güzel makine. fiyatı acayip uygun.

ben 8585 kullanıyorum, özellikleri 5790 a benziyor. boyun kısmımı zor alıyor ve kızartıyor ama jilet gibi kesmiyor kanatmıyor.

szie tavsiyem jiletten bir sıkıntınız yoksa makineye geçemeyin ama jiler kullanmıyorum derseniz makineye şans verin.

• her yerde çok etkili
  • traş makinesi hergün traş olanlar için uygun. ben üç günde bir traş oluyorum derseniz bence iyi bir traş bıçağı ile devam edin.
  • 1 senedır kullanıyorum şekıl ver duzeltını kullanıyorum firstclass
  • quote:

Beyler Braun Cruzer 3 traş makinesi kullanan var mı?

ilk traşa jiletle başladıysan ve uzun süre jilet kullandıysan sonradan makineye geçmek zor olabilir tam verim alamayabilirsin makinedan

açıkcası hızlı bir yaşamın varsa makina öneririm sana acayip partik philips öneririm ben kullanıyorum gayet iyi

eğer sabahları zamanın varsa jilete devam derim sana

• cruzer3 2876 modelini kullanıyorum memnunum arkadaşım
  • yeni cruzer3de activatorun elek başlığını eklemişler. Bu yüzden daha başarılı olmuş bence!
  • Traş makinesinde en iyi marka bence Philips. 2 yıldır kullanıyorum (ıslak-kuru modeli) çok memnunum. Jiletle traş olmuş gibi sinekkaydı oluyo. Benim de gırtlak kısmında çok sakal var ama hiç sorun olmadı. 2 günden uzun sakalları kesetken biraz acıtabiliyor yanlız. Her gün yada 2 günde bir traş olanlar almalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Beyler Braun Cruzer 3 traş makinesi kullanan var mı?

ilk traşa jiletle başladıysan ve uzun süre jilet kullandıysan sonradan makineye geçmek zor olabilir tam verim alamayabilirsin makinedan

açıkcası hızlı bir yaşamın varsa makina öneririm sana acayip partik philips öneririm ben kullanıyorum gayet iyi

eğer sabahları zamanın varsa jilete devam derim sana

Hocam aslında ben sakal çıkmaya başladığından beri makine kullandım..
    Yani işte yıllardır makineyi bilirim..kullandığım makineden randıman alamamaya başladım..o yüzden 1 senedir falan jilletteyim ama tabii hiçbir jilet makine gibi almıyor..üstüne çenede şekil sakal yapınca, oralarda düzeltme ihtiyaçlarını jiletle yapamıyorum elbet..ama sıkıldım artık jiletten..vakit kaybı..bi tonda para veriyorum jilete köpüğe..nivea köpük 5-6 ytl..neyse işte yakın zamanda makine alıcam..

bu arada başka makine kullananlar varsa, tavsiyelerini alıyım...

• tavsıye etmıyorum onunla tras olurken işkence cekıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malâyani

tavsıye etmıyorum onunla tras olurken işkence cekıyorum

O makineden vazgeçtim zaten..kullanan insanların geneli eziyet çekiyomuş gerçekten..
    başka modellerin araştırmasındayım..
    Alacağom makine 150-200 arası olacak..Zaten o yüzden keseme uygun diye cruzer'ı düşündüm..
  • pederden dolayı bir cok tras makinasını kullandım (kendisi tras makinası hastasıdır hemen her marka ve modeli alır ) yani hem philips hemde braun kullandım size kısaca her ikisinide anlatayım...

1- philips 3 baslı döner sistemi kullanıyor.. alısınca güzel ama bir dez avantajı var sakalı döner hareketle kestigi icin sakal yönlerini degistiriyor diye bir elestri vardır bildim bileli ve bu sistemde israr eden tek marka kendisidir... babamda da kıl yönlerinde degismeler olunca hemen bıraktı philips kullanmayı haberiniz olsun...

2- braun düz baslı kesme bıcagı kullanır.. philips'in döner baslı sisteminden daha iyi ve saglıklıdır bircok marka bu sistemi kullanır ama braun nedense tek bıcakta israr ettigi icin teknoloji gerisinde kaldı...

3- su anda fiyat, performans ve teknolojide en iyi marka PANASONIC makinalardır.. düz bıcak sistemi kullandıgı icin philipsden iyidir ama 2 adet düz bıcak sistemi kullandıgı icin braun'dan da iyidir..

size su anda en iyi makina olarak PANASONIC ıslak kuru modelini tavsiye ederim.. özelikkle ıslak trasta gercek sinek kaydı kalitesini elde edersiniz.. hatta iddia ediyorum kalın ve sert sakallı birinin mach3 ile asla olamıcagı kalitede sinek kaydı tras eder...

PANASONIK ıslak kuru

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.