Şimdi Ara

Braun Series 7 / 799CC-7WD kullanıcı tecrübeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
6.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi olarak bir güncelleme yapmak istedim, yaklaşık 1 senedir "Panasonic Es-Lv97-K803 ıslak Kuru Tıraş Makinesi" kullanmaktayım. Hiç uzatmayacağım arkadaşlar, bunu nasıl önceden keşfedemedim anlamış değilim. Yıllarca braun 7 ardından 9 kullanmış biri olarak yaşadığım şey şu oldu;

Ürünü yurt dışından ciddi bir indirime denk geldiği için aldım. Kullanmadım 2 ay kutusunda kaldı, kısa bir tatil için yanıma bu cihazı aldım ve kullandığım ilk saniye yüzümde jilet hissiyatı oluştu. Nazik ve korkarak tıraş olmaya başladım. O kadar yıl bu ürünlere alışan biri olarak bana bu yakın tıraş hissini vermesine çok şaşırdım. Sonuç çok çok iyi. Sinek kaydı düzeyi başka ürünlerle kıyaslanamaz bence. 2021 yılı itibariyle bence en iyi ve en yakın tıraş deneyimini veren cihaz.

Bu durum sadece bana göre böyle arkadaşlar. Yani kendi tecrübemi paylaştım. Sadece benim yorumlarımdan etkilenip bu pahalı ürünleri alma riskine girmeyin. İyi araştırın ve memnun kalacağınıza inanırsanız alın. Kalın ve yoğun sakallı biri olarak ben memnun kaldım.

Braun Series 7 / 799CC-7WD kullanıcı tecrübeleri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.