Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (1202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.645.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e_karagoz E kullanıcısına yanıt
    Arkadasim benzin hortumunu 6 ayda bir degistireceksin zaten yarim metre hortum 3 liraya alirsin. Sorun dedigi ise omru bittigi icin yariliyor ve benzini bitiriyor heryer benzin oluyor basima geldi.
    2. Sorunu da 6 ayda bir wd40 ile bogaz kelebegini sokup temizliyeceksin bu kadar sonra aracin keyfini sur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2000 bravanın park lambaları bildiğiniz gibi kontağı açmadan yanmıyor direk bağlasak bir zararı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brava almayi dusunuyorum tavsiye edermisinz ederseniz nicin acaba yardm lutfen

• emre_2535 E kullanıcısına yanıt
    Kontakta anahtarı taktığın yerin hemen altında butona bas anahtarı ters yöne çevir park lambaları yanar anahtarı çıkarabilirsin söndürmek için tersini yap
    Bu mesaja eklenen görseller:

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • umut3344 U kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama yeni gördüm Bunlar Kilit ve cam konusuna yardımcı olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... ...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::...
  • merhaba benim arabanın ön tamponu değişmesi gerekiyor. internetten fiyatlara baktığımda 750 tl ye de tampon satılıyor 160 tl ye de ucuza satılan tamponlar çok mu kalitesiz olur malzeme kalitesi nasıldır. daha önce tampon değiştiren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar merhaba.marea almak üzereyim..araç 2000 model elx. 227 bin km.lpg mevcut. exper yaptırdım.kaput ve sağ çamurluk değişik,komple boyalı ama tavanda yine de güneş yanıkları ve boya çatlakları mevcut.motor sıfır yapılmış.dynomossta yaptık expertizi.aracın önden bi kazası var ama çok şiddetli değil gibi gözüküyor dedi exper motor yüzde 90 çıktı.sadece altta keçelerden yağ kaçakları var,aks başında ve direksiyon kutusunda terleme var.genel olarak araç fena değil gibi yaşına göre..fiyat olarak 14 bine anlaştık.sizce nasıl.aracı alırsam komple boyatmayı düşünüyorum.tahmini ne kadara mal olur?
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliuygun -- 28 Mart 2016; 0:07:33 >
  • aliuygun A kullanıcısına yanıt
    İşçiliği iyi biryer de 1500-2000 arası fiyat çıkabilir. İle ustaya göre daha uygun da yapılır.

• arkdaşlar camlar açıkken benzin kokusu neden gelir ? camlar kapalıyken bir sorun yok ama açıkken lpg li araçta benzin kokusu oluyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Avrupa yakasında brava aracım için iyi usta arıyorum önerebileceğiniz ustalar varmı?
  • selam abilerim kardeşlerim... Benim 2000 model brava sx aracım var. Şöyle bir problemim bulunmakta... Ön camlarım kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çalışmadığı zaman kapıyı sert cektiğimde göğüse sertce vurduğumda çalışıyor. Sigorta tablasından sigortalara baktım , batlak yok . Kanımca bir yerlede temassızlık yapıyor. Rölesinin ve sigortasının tam yerini bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi ?
  • erkannalbanttt E kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim elbette......Sebebi mi ? bende 3 ay oldu alalı... Yol tutuşu güzel ,hızlanması daha da güzel, görünüş dersen o biçim zaten....Yakıtı kullanmana bağlı ben ortalam 0.18 kuruş....kliması yeterince soğutuyor.Koltuğa oturduğun vakit güzel denilebilecek bir göğüsle karşılaşıyorsun.En iyi yanı bu kadar özellikli ve modelli bir aracı ucuza alabiliyorsun. Kötü tarafına gelirsek arka koltuklar biraz dar gibi .... gerçi benlik sorun olmuyor ..Çünkü araç banim :)... Fiat oldugundan dolayı bazen abuk sabuk şeyler yapıyor oda ufak bir darbe ile düzeliyor.... Örnek hararetin durduk yere yükselmesi,camların bazen çalışmaması v.s gibi......Sonuç mu ? alınılır paşa paşada binilir.. saygı vede sevgilerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkannalbanttt

Brava almayi dusunuyorum tavsiye edermisinz ederseniz nicin acaba yardm lutfen

Tavsiye ederim elbette......Sebebi mi ? bende 3 ay oldu alalı... Yol tutuşu güzel ,hızlanması daha da güzel, görünüş dersen o biçim zaten....Yakıtı kullanmana bağlı ben ortalam 0.18 kuruş....kliması yeterince soğutuyor.Koltuğa oturduğun vakit güzel denilebilecek bir göğüsle karşılaşıyorsun.En iyi yanı bu kadar özellikli ve modelli bir aracı ucuza alabiliyorsun. Kötü tarafına gelirsek arka koltuklar biraz dar gibi .... gerçi benlik sorun olmuyor ..Çünkü araç banim :)... Fiat oldugundan dolayı bazen abuk sabuk şeyler yapıyor oda ufak bir darbe ile düzeliyor.... Örnek hararetin durduk yere yükselmesi,camların bazen çalışmaması v.s gibi......Sonuç mu ? alınılır paşa paşada binilir.. saygı vede sevgilerle...
  • Merhaba, 98 model station wagon maream var. Ön sağ kapı döşemesi lazım. Nereden temin edebilirim acaba ?
  • takdogan kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı benim mareada da var. Sanırım egzoz tan çıkıyor o koku. Benzin manifestosu mu ne öyle bir parça var ondan olabilir demişti sorduğum usta. Veya benzin hortumlarınin birinde kaçak olabilir demişti.

• cnryldry kullanıcısına yanıt
    Şu marea ile brava iç dizayn olarak birbirlerine çok benziyorlar. Bugün farkettim. Acaba yol tutuşu, performans vs de aynı mı. Büyük ihtimal motor da aynıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Aynı sıkıntı benim mareada da var. Sanırım egzoz tan çıkıyor o koku. Benzin manifestosu mu ne öyle bir parça var ondan olabilir demişti sorduğum usta. Veya benzin hortumlarınin birinde kaçak olabilir demişti.

benzin hortumu vs olsa surekli araç içindede olur diye düşünüyorum.egzos olmasıda enteresan cunku araç lpg de çalışıyor benzinde sadece 1-2 dakıka çalışıp lpg ye geçiyor.
  • takdogan kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum,ustanın bana söylediklerini söyledim.

• 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.