183,000 km deki bravamda gaz yememe problemi var.araç soğuk iken herhangi bir sıkıntımız yok.araç normal ısı seviyesine geldimi sorun başlıyor.sorunum tam olarak şöyle.örneğin araçım boşda iken gaz veriyorum araçım sanki boğuluyor.devir ibresi çok az aşağı iniyo sonra yukarı çıkıyor.inme esnasında araç boğuluyor gibi oluyor.hatta araçın ışıkları bile o an zayıf yanıyor.birde kalkış yapaçaksam duraçak gibi oluyor.hatta duruyor çok nadir de olsa.araçım lpg li.lpgde bu konu dahada kötü.araçım benzine göre bu hatayı daha çok belli ediyor.gaz hemen hemen yemiyor.ilk kalkışta duruyor genelde.benzinin yakıtı gereği azda olsa sorunu kapatıyor.gazda felaket :)....
çözümler için yaptıklarım... sıfır gaz kelebeği taktım sorun düzelmedi bobin sıfır taktım sorun düzelmedi. buji ve kablolar servis ürünü. ( 6 aylık ) kablo tesisatını güzelçe test ettim.hatta kelebekten beyine giden şase kablosuna ilave kablo taktım. landi renzo marka lpg var.ayarlarına baktırdım herhangi bir sorun yok. serviste araçı makineye bağlattım arıza göremedik.