bunlarda stoplara maskelerin yapılmadan önceki halleri:
2
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
güzel araç
Allah kaza bela vermesin işallah
HGT mi o
HGT değil normal 1.6 sx
maskeleri çıkar bence ön+arka
206 gti alamdan bendede hgt mi ne o makineden aklımda vardı ama fiat olması sempatine anti kelimesini ekliyorsu. neyse yine de güzel makinede. benden sana tavsiye. 137lik gti yi kapak jant la kullanıyuor olsamda o jantı at gitsin al bi 5 bilekli jant jix-cix olsun. (jix/cix yazılış nasıl bilmiyom ondan ööle yazdııım) arka stop kapağıda memleketindeki en beğendiğin bravo cuya ver gitsin. bırak onun makine berbat olsun. haa birde bana göre bravo nun ön far modeli çık tatlı hiç takma kapağı araca. ha birde o arkadaki kırmızı etiketde ne öyle. etiket modifiyesine hayır. senin makinede zaten sağlam napcan etiekti metiketi. kazasız beleasız sürüşler. gti dan slmlr.
not: para durmunu ayarlayım... atcam makineya 17 lik RC leri o zaman bakan iki defa daha dönecek. hani makinemde siyah... ya o bakımdan.
quote:
Orjinalden alıntı: omer.cavan
206 gti alamdan bendede hgt mi ne o makineden aklımda vardı ama fiat olması sempatine anti kelimesini ekliyorsu. neyse yine de güzel makinede. benden sana tavsiye. 137lik gti yi kapak jant la kullanıyuor olsamda o jantı at gitsin al bi 5 bilekli jant jix-cix olsun. (jix/cix yazılış nasıl bilmiyom ondan ööle yazdııım) arka stop kapağıda memleketindeki en beğendiğin bravo cuya ver gitsin. bırak onun makine berbat olsun. haa birde bana göre bravo nun ön far modeli çık tatlı hiç takma kapağı araca. ha birde o arkadaki kırmızı etiketde ne öyle. etiket modifiyesine hayır. senin makinede zaten sağlam napcan etiekti metiketi. kazasız beleasız sürüşler. gti dan slmlr.
not: para durmunu ayarlayım... atcam makineya 17 lik RC leri o zaman bakan iki defa daha dönecek. hani makinemde siyah... ya o bakımdan.
senin şahsi fikrindir...
quote:
Orjinalden alıntı: omer.cavan
Adamın arabayı yerden yere vurmuşsun kendi ctiayını da göklere cıkartmışsın. Bence bu araba bu haliyle seninkinden guzeldir. En azından adam emek harcamış cokta guzel olmuş.
kazasız belasız cezasız sürüşler
usta arac güzel de şu maskeleri bence cıkar.Arac maskesiz daha da gzl aslında
2.cisi_sayın A3 ü olan şahıs! sen önce giiiit GTI yazmayı öğren ondan sonra yorum yap..olurmu?
arka ön kapak hakkında yorum yaptım. önce bi oku bakıyım forumun hepsini herkes le aynı firikrdeyim. etiket'e bahane buldum. bu konuya yorum bile yapmıyorum.
kendi aracıma gelincede evet arabam çok güzel!! sana ne benim aracımın güzelliğinden.
sonuncusuda ah bi aynı memlekette olsakda sana bastığım solla arabanın kıçındaki GTI yi bir okutsam...
2.cisi_sayın A3 ü olan şahıs! sen önce giiiit GTI yazmayı öğren ondan sonra yorum yap..olurmu?
arka ön kapak hakkında yorum yaptım. önce bi oku bakıyım forumun hepsini herkes le aynı firikrdeyim. etiket'e bahane buldum. bu konuya yorum bile yapmıyorum.
kendi aracıma gelincede evet arabam çok güzel!! sana ne benim aracımın güzelliğinden.
sonuncusuda ah bi aynı memlekette olsakda sana bastığım solla arabanın kıçındaki GTI yi bir okutsam...
burası kavga yeri veya kapışma yeri değildir lütfen yorum yaparken saygı sınırlarını koruyalım, iyide olsa kötüde olsa yorumuna saygı duyarım.
senin gti'nı gelince; herkesin kendi aracı kendisine göre güzeldir, sende yayınla forumda şu GTI'nı bizde görelim ona göre yorum yapalım, paran oluncada kapak jant yerine çelik jantlarını tak cixmi jixmi o dediğin tabirden diyelim senin GTI için. sözlerimi yanlış anlama ama bunlarda benim şahsi fikrim. araca yapılan modifiye işlemleri zevk meselesidir, sahibinin düşüncelerini yansıtır, kimisi sade herşeyin orjinali olsun ister, kimiside o kırmızı etiketten tut mor ışıktan çık aşırı abartıdan ister. bunlar zevk meselesidir anlatabildiysem. Fazla uzatmaya da gerek yok, bendende sana bi tavsiye; neyse tavsiyeyi aracını yayınladığın zaman yaparım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme