maşallah..=) kazasız belasız el freni çekip gaza asıl
quote:
Orijinalden alıntı: adige_4ever
maşallah..=) kazasız belasız el freni çekip gaza asıl
Güzel araç ama bana sorarsan o stop maskelerini derhal çıkar. Bravo'nun orjinal stopları gayet ilgi çekici zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: funky9
Güzel araç ama bana sorarsan o stop maskelerini derhal çıkar. Bravo'nun orjinal stopları gayet ilgi çekici zaten.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: funky9
Katılıyorum :)
Arac cok guzel , kazasız belasız.
quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
quote:
Katılıyorum :)
Arac cok guzel , kazasız belasız.
Alıntıları Göster
maşallah nazar değmesin ama stop maskeleri haketten işi bozmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: _By_BoSs_
maşallah nazar değmesin ama stop maskeleri haketten işi bozmuş.
Alıntıları Göster
evet stopları maskesinden kurtar bencede :) birde bu lpg kapağına bir çözüm bul sırıtmış orda sanki fazla o maskeleri o kapağa takabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
evet stopları maskesinden kurtar bencede :) birde bu lpg kapağına bir çözüm bul sırıtmış orda sanki fazla o maskeleri o kapağa takabilirsin
Alıntıları Göster
güzel araç
Allah kaza bela vermesin işallah
HGT mi o
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
güzel araç
Allah kaza bela vermesin işallah
HGT mi o
Alıntıları Göster
Güle güle ve sorunsuz kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: SS-Sturmbannführer
Güle güle ve sorunsuz kullan.
Alıntıları Göster
maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
Ben yazacaktım da arkadaş yanlış anlar belki diye yazmadım Agzımdan aldın
quote:
Orijinalden alıntı: funky9
Alıntıları Göster
quote:
ALLAH kaza bela vermesin iyi sürüşler.
quote:
Orijinalden alıntı: geremy
quote:
ALLAH kaza bela vermesin iyi sürüşler.
Alıntıları Göster
lpg kapaklarını da tampon rengine boyayıp o maskeleri çıkarırsan çok daha şahane olur araç. gayet güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Mizra
lpg kapaklarını da tampon rengine boyayıp o maskeleri çıkarırsan çok daha şahane olur araç. gayet güzel
Alıntıları Göster
Allah kaza bela vermeden bindirmey nasip etsin. başka resimlerini de görmek isteriz. araca yapılan işlemleri ve fiyatlarını da yazarsan bilgilendirici olur.
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
Allah kaza bela vermeden bindirmey nasip etsin. başka resimlerini de görmek isteriz. araca yapılan işlemleri ve fiyatlarını da yazarsan bilgilendirici olur.
Alıntıları Göster
Kazasız belasız arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: VoodooRush
Kazasız belasız arkadaşım.
Alıntıları Göster
GÜZEL ARAÇ MAŞALLAH. KAZASIZ BELASIZ KULLANIN İNŞALLAH.
quote:
Orijinalden alıntı: kkma
GÜZEL ARAÇ MAŞALLAH. KAZASIZ BELASIZ KULLANIN İNŞALLAH.
Alıntıları Göster
maşallah kardeş. güzel araçmış. rengide hoş. bence o lpg rişini çıkar arka tampon altına al. orayıda kappatır ve boyat. ve de o stop maskesini söktür gitsin. bunlar kişisel tercih. gti 206 cı dan selamlarla.
quote:
Orijinalden alıntı: omer.cavan
maşallah kardeş. güzel araçmış. rengide hoş. bence o lpg rişini çıkar arka tampon altına al. orayıda kappatır ve boyat. ve de o stop maskesini söktür gitsin. bunlar kişisel tercih. gti 206 cı dan selamlarla.
Alıntıları Göster
afiyet olsun kardeş çok güzel araba kazasız belasız
quote:
Orijinalden alıntı: Mickey~
afiyet olsun kardeş çok güzel araba kazasız belasız
Alıntıları Göster
Allah sizlerinde gönlüne göre versin arkadaşlar. ben aracı bu şekilde satın aldım epey bi pazarlık sonucu, ufak tefek zevke görede biraz harcadım. çok araştırdım nasip buymuştu işte... kazasız günler geçirmeniz dileğiyle...
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinaygun
Allah sizlerinde gönlüne göre versin arkadaşlar. ben aracı bu şekilde satın aldım epey bi pazarlık sonucu, ufak tefek zevke görede biraz harcadım. çok araştırdım nasip buymuştu işte... kazasız günler geçirmeniz dileğiyle...