Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 T-Jet hakkında merak ettiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
40.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biraz sıkıldım sanırım araçtan

daha donanımlı ve oturaklı bir otomobil istiyorum 30000 TL fiyatında

Bravolar dikkatimi çekiyor. Piyasası yok.. Onun dışında acaba arıza verme ve yakıt tüketim durumu nasıldır?

Teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Bravo 1.4 T-Jet: Kapsamlı Bir İnceleme

Fiat Bravo 1.4 T-Jet, markanın popüler hatchback modeli Fiat Bravo'nun performansa odaklı bir varyantıdır. 1,4 litrelik turbo beslemeli motoru, etkileyici bir güç ve yakıt verimliliği dengesi sunar.

Motor ve Performans

Fiat 1.4 T-Jet motor, 120 beygir gücü ve 206 Nm tork üretir. Bu, 9,5 saniyelik bir 0-100 km/s hızlanma süresi ve 195 km/s'lik bir azami hız sağlar. Motor, güçlü orta devir çekişi ve pürüzsüz güç dağıtımı ile bilinir.

Sürüş Dinamikleri

Bravo 1.4 T-Jet, keskin direksiyonu ve dengeli yol tutuşu ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Süspansiyon, konfor ve yol tutuşu arasında iyi bir denge sağlar. Frenler güçlü ve tepkiseldir.

Yakıt Verimliliği

Turbosuz modellere kıyasla, 1.4 T-Jet motorun yakıt verimliliği etkileyicidir. Kompakt hatchback bir otomobil için ortalama 6,5 litre/100 km'lik bir yakıt tüketimi sunar.

Kullanıcı Yorumları

Fiat Bravo 1.4 T-Jet, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Sahipler, otomobilin güçlü performansını, sportif sürüş dinamiklerini ve nispeten uygun yakıt tüketimini takdir etmektedir. Ancak bazı kullanıcılar sert sürüşünü ve kabin içindeki bazı ucuz malzemeleri eleştirmektedir.

Sonuç

Fiat Bravo 1.4 T-Jet, spor bir sürüş deneyimi arayanlar için güçlü ve yakıt verimli bir seçimdir. Keskin direksiyonu, dengeli yol tutuşu ve etkileyici performansı ile bu hatchback, günlük kullanım için pratik bir seçenek olmasının yanı sıra sürüş tutkunlarını da tatmin edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı...
  • Aile durumun nasıl dostum çoluk çocuk?

Mevcut aracının motoru donanımı ney? Bravo'nun hangisini alacaksın?

Bu soruları cevaplarsan yardımcı olabilirim...
  • Bende Bravo 1.6MJet 120hp var. T-Jet'ler hakkında da bilgi sahibiyim.

1.4 T-Jet oldukça iyi bir motor. Performansı gayet iyi ve tüketimi de yüksek değil. Atmosferik 1.6'lardan daha az yakıyor. Onun dışında Bravo gayet güzel ve oturaklı bir araç. Ayrıca 1.4T-Jet motor LPG ile uyumlu.

1.4 T-Jet Bravo'nun performansı hakkında fikir sahibi olmanız için daha önce forumda verilen bir video'nun linki.

Fiat Bravo 1.4 T-Jet hakkında merak ettiklerim
    Bravo Tjet vs Leon TSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 28 Şubat 2012; 11:02:58 >

• Bende bu araclar hakkında bilgi sahibi olmak istiyordum
    Konu Takip
  • tjet çok güzel motordur fakat yakıtı yüksektir.LPG uyumundan da bahsedemeyiz.En ucuz lpg kiti yaklaşık 2500 tl ye mal olur.
  • 120 ve 150 beygirlik olanları vardı.
    Linea ile benzer dersek tüketim şehir içi 8-9 litre, şehir dışı 6-7 litre/100 km olabilir. Donanım zengini araçtır, bagaj hacmi de 400 litreydi galiba. Hızlı ve çevik bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 28 Şubat 2012; 12:05:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

tjet çok güzel motordur fakat yakıtı yüksektir.LPG uyumundan da bahsedemeyiz.En ucuz lpg kiti yaklaşık 2500 tl ye mal olur.

Bravo'cuların sitesi olanwww.fiatbravotr.com 'da LPG taktıran baya sayıda Bravo kullanıcısı var. T-Jet, TSI gibi direkt enjeksiyonlu değil, o yüzden LPG ile uyumlu ama her kit ile iyi randıman vermiyor, belli bazı kitlerle randıman veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 28 Şubat 2012; 12:15:42 >
  • bir sene daha bekleyin hocam araç üretimden kalkıyor fiyatları bayaa düşer.
  • çoluk çocuk yok henüz annemle kullanacağız aile 3 kişi

fabiam 1.2 motor ortalama 5.5-6 lt benzin tüketiyor 70 hp

120 hp lik modeline bakıyorum

şehir içi 8 in üzerinde yakıyorsa mecburen vazgeçeceğim ya da donanım olarak bi alt donanımın dizeline bakabilrim

lpg düşünmüyorum

üretimden kalkması kesin mi acaba? gerçi fiat bu parçası bulunur linea ve gp de aynı motoru kullanıyor.
  • ş.içi çok rahatlıkla 8 lt ve yukarısını görür.performans istiyorsanız otobanda 200'e bağlarım sol şeridi kapatırım diyorsanız ışıklarda yanınızdaki clio fabia ibiza polo fiesta gibi arabalarla dalga geçmek için alın.Aksi halde gerek yokbu aracın 0-100 km hızlanması 8.9 sn gibi bişeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

çoluk çocuk yok henüz annemle kullanacağız aile 3 kişi

şehir içi 8 in üzerinde yakıyorsa mecburen vazgeçeceğim ya da donanım olarak bi alt donanımın dizeline bakabilrim

lpg düşünmüyorum

üretimden kalkması kesin mi acaba? gerçi fiat bu parçası bulunur linea ve gp de aynı motoru kullanıyor.

www.fiatbravotr.com bu sitede fiat bravo'lar hakkında detaylı bilgi mevcut. T-Jet'in tüketimi hakkında da başlıklar, yorumlar mevcut.

"Şehir içi ne yakar?" sorusunun direk bir cevabı yok. Trafik, yol ve hava durumuna göre 7 litre de yakar, 10 litre de.

• 2.eli olmadığı gibi yeni kasayla birlikte model ismi de değişecek.

Yani araç tam kayıpları oynayacak, Bravo.

Karar verirken 2 kere düşünün derim ve o meblalara Leon da düşünülesi bir alternatif.
  • hocam fabia kaç model? bide bravoya alternatif olarak kia ceed bakabilirsiniz!gayet yakışıklı bi araç bence
  • Performansı oldukça iyi bir araçtır. Eğerki kendinizi tutamayıp basarsanız rahatlıkla 11 litreyi görürsünüz. Ama sakin kullanırsanız ortalama olarak şehir içi 8 değeriyle gidersiniz. Bana soracak olursanız linea 1.3 emotion plus bakın hem çok daha ekonomiktir hemde multijet motor taş gibi dayanıklı motordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

çoluk çocuk yok henüz annemle kullanacağız aile 3 kişi

lpg düşünmüyorum

kesin hocam adamların üretim planı sızdı, bravo üretimden kalkıyor yazın google'a forumda da vardı sanırım. parçası bulunur o dert değil ama fiyatları şu anda çok yüksek bir sene bekleyin çok düşer.
  • peki bu fiyata tavsiyeleriniz nelerdir? az yakan benzinli ya da dizel olarak...
  • Geçen gün tüketime baktım.
    Linea 1.4 T-jet 120 beygir
    Hepsi şehir içi olmak üzere 150 kilometre kullanmışım. Ortalama tüketim 8.3 litre.
  • Durumunu bilmiyorum ama Fiat'ta benzinli fiyatına dizel Bravo kampanyası var.
  • 2 seneden beri bravo t-jet kullanıyorum.Tasarımı ve performansı çok iyi.Kendi sınıfındaklerin en iyilerinden biri.Yakıt tüketimi için çok iyimser konuşamıyorum.Şehir içi 9 lt yada üzeri civarında.Şehir dışıda 6.5 lt 100 km. hızı aşmazsan.1. 6 litere benzinli araçlarda çok farklı tüketmiyolar.Fiyatına göre alınabilecek güzel bir araba.Ekonomik isteyanlere pek uymaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.