Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 T-Jet hakkında merak ettiklerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
40.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunların turbo fiyatlarını bilen var mı arkadaşlar, tuzlu mudur?
  • o fiyata 2007-2008 Toyota Corolla 1.6 D4-Dizel mantıklı olur bence yakıt-piyasa-rahatlık ve parça bozmamasından dolayı
  • Merhaba..2001 model 1.6 sx fiat bravo araç aldım..Bu aracın güvenlik bilgileri hakkında bilgisi olan varmıdır..Ayrıca gösterge tablosunda hava yastığı abs vb. ne şekilde gösteriliyor., yani diğer araçlardan farklımı.? Benim bildiğim abs sarı hava yastığı kırmızı renkli ve koltuk resmi oluyor (vectra) bu araçlarda farklımı? Görüntüye göre tek hava yastığı var (sürücü) ..sis farı yok, ayrıcamı ilave ediliyor ...Lütfen bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi...Teşekürler..Bu arada exp.raporunda aracın kazası ve değişeni çıkmadı.
  • Tam aradığım konu kararsız kaldım 2.eli ölü olması acaba kronik bir arızası mı var düşüncesine kapıldım. 1.4 T-jet ile 1.6 dizel arasında kararsız kaldım 2.eli önemli değil benim için hangisini tavsiye edersiniz.
  • önemli olan yakıt.Tjet'i şu benzin fiyatlarıyla kullanmak gerçekten zor.Şehir içi sıkışık istanbul trafiğinde muhtemelen 10lt görüyordur.Bende tjet punto var lpg taktırdım rahat ettim.Tjet çok hızlı agresif bir makine.Birçok aracı güle oynaya yersin.Yok abi benim öyle çok performans derdim yok diyorsan dizel al.Bu arada 1.6 multijet dizelden bahsediyorsan tjet ile arasında performans konusunda büyük farklar yok.
  • 1.4 T-jet Lpg taktırırsak Uyumlumu. 2008 Modellerinden bahsetmiştim dizel için 08 üstü bütçeyi aşıyor :)
  • uyumlu bir çok kullanıcı şuan lpg kullanıyor.brc lovato landirezzo gasitaly gibi markalar var.gasitaly kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

uyumlu bir çok kullanıcı şuan lpg kullanıyor.brc lovato landirezzo gasitaly gibi markalar var.gasitaly kullanıyorum memnunum

Açıkcası bu arabayı almayı düşünüyorum. 1 - 2 hafta daha bekleyip kesin bir karar vercem. Düşünmemin nedeni Km'si ve bu fiyatta satılmaması hala :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-sorunsuz-bravo-109003573/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

uyumlu bir çok kullanıcı şuan lpg kullanıyor.brc lovato landirezzo gasitaly gibi markalar var.gasitaly kullanıyorum memnunum

Açıkcası bu arabayı almayı düşünüyorum. 1 - 2 hafta daha bekleyip kesin bir karar vercem. Düşünmemin nedeni Km'si ve bu fiyatta satılmaması hala :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-sorunsuz-bravo-109003573/detay/

bravo zor satılan araç.Oraya 25 yazmadığı sürece bekleyecek.Km ne az ne çok.Düzgün bakımı yapıldıysa 1.6 multijet ortalığı yakar geçer.Bence bir aracı gör araştır boyası değişeni bakımları ne durumda bak.Uygun gelirse pazarlıkla 27'ye alırsın gibime geliyor.

• Arkadaşlar bende bravo turbo sport 150hp olan araç var. Performansı güzel fakat chip yaptırmak istiyorum. Chip yaptırdığımda sport tuşuna bastığımda sorun çıkartırmı acaba? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
  • yakıt lpg 8-10 lt arası olur, çekişine gidişine zaten hiç bir şey söylenmez ama düşük km li olsun araç, turbolarının bulunmadığı dair söylemler vardı? fiyatları yüksek olabilir
    multijet 120 bg alın kafanız rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk766

Arkadaşlar bende bravo turbo sport 150hp olan araç var. Performansı güzel fakat chip yaptırmak istiyorum. Chip yaptırdığımda sport tuşuna bastığımda sorun çıkartırmı acaba? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Sorun olacağını zannetmiyorum; Bravo daki Sport tuşu aracın ekonomi ve konfor odaklı kullanımını daha keskin tepkilere dönüştürüyor, olsa olsa uzun etapta yazılımla birlikte daha fazla çalışacak olan turbonun ömrü kısalır ama bu -araç özenli ve bakımlı kullanılıyorsa- kısa sürede gerçekleşmez.
  • esmerce çok teşekkürler verdiğin bilgi için. Aracımı çok düzenli kullanıyorum bakımlarını hiç eksik etmiyorum.
  • Ladamın yanına bitane tjet 120lik düşünüyorum. Güncel yorumları alabilirmiyiz arkadaşlar, nedir ne değildir?

Emsallerine göre fiyatı uygun, 2 çocuk var aile için de uygun görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.aleyküm arkadaşlar fiat bravo 1.4 t-jet manuel lpgli aracım var .aracım dijital klimalı klimasında cama ve ayağa üfleme yapmıyor sadece yüze doğru yapıyor sorun nedir nasıl çözerim
  • Aracınızında Bravoların kronik arızası olan klima klape arızası oluşmuş. Facebook üzerinde " BRAVO GARAGE " sayfasında her şehir için sorunu hesaplı ve ucuz yollu halleden usta tavsiyesi var. Fiat servislere giderseniz komple ön göğüsü söküyorlarmış. Grupta bahsedilen bu ustalar göğüsü sökmeden alltan girip sorunu hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Aracınızında Bravoların kronik arızası olan klima klape arızası oluşmuş. Facebook üzerinde " BRAVO GARAGE " sayfasında her şehir için sorunu hesaplı ve ucuz yollu halleden usta tavsiyesi var. Fiat servislere giderseniz komple ön göğüsü söküyorlarmış. Grupta bahsedilen bu ustalar göğüsü sökmeden alltan girip sorunu hallediyor.
    öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim üye olup yardım isticem. ayrıca klima açılırken heryer soğuk veriyor ama kaloriferi açınca sol taraftan soğuk sağ taraftan sıcak hava üflüyor bunun sebebi nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebeto911

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim üye olup yardım isticem. ayrıca klima açılırken heryer soğuk veriyor ama kaloriferi açınca sol taraftan soğuk sağ taraftan sıcak hava üflüyor bunun sebebi nedir acaba.

Alıntıları Göster
    Bizde de Bravo var ve bahsettiğiniz sorunun aynısını yaşadık. Hava kanallarının kapaklarını yönlendiren klape denilen çok küçük plastik parçalar var. Bunların dişleri zamanla aşınıyor ve kanalı kapatmak için motor çalışsa bile kapak kapanmıyor. Plastik klape değiştiğinde sorun çözülüyor. Parça çok küçük ve ucuz bir şey ama zor yerde bu nedenle işçiliği fazla. Tek bir klapeyi 250 TL ye değişiyorlar diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Bizde de Bravo var ve bahsettiğiniz sorunun aynısını yaşadık. Hava kanallarının kapaklarını yönlendiren klape denilen çok küçük plastik parçalar var. Bunların dişleri zamanla aşınıyor ve kanalı kapatmak için motor çalışsa bile kapak kapanmıyor. Plastik klape değiştiğinde sorun çözülüyor. Parça çok küçük ve ucuz bir şey ama zor yerde bu nedenle işçiliği fazla. Tek bir klapeyi 250 TL ye değişiyorlar diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    eyvallah kardeşim çok sağol. peki önerebileceğiniz bir usta varmı istanbul avrupa yakası. torpidoyu sökmeden yapabilecek. çünkü çoğu kişi torpido sökülcek diyor. kazanda sorun var diyende çok oldu

• İstanbul Anadolu yakasındaki bu usta tamir ediyor.

Fiat Bravo 1.4 T-Jet hakkında merak ettiklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.