Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 T-Jet hakkında merak ettiklerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
40.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coskunserce

Aracınızında Bravoların kronik arızası olan klima klape arızası oluşmuş. Facebook üzerinde " BRAVO GARAGE " sayfasında her şehir için sorunu hesaplı ve ucuz yollu halleden usta tavsiyesi var. Fiat servislere giderseniz komple ön göğüsü söküyorlarmış. Grupta bahsedilen bu ustalar göğüsü sökmeden alltan girip sorunu hallediyor.
    kardeşim,Ankara da tamir eden usta varsa onunda adresini ya da telefonunu yazabilirmisin.facebook kullanmıyorum,o yüzden bakamadım sayfaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

kardeşim,Ankara da tamir eden usta varsa onunda adresini ya da telefonunu yazabilirmisin.facebook kullanmıyorum,o yüzden bakamadım sayfaya.

Alıntıları Göster
    Ankara'daki Bravocular Klape arızasını Kavaklıdere Fiat servisine yaptırıyorlar. Servis olmasına rağmen ucuz yollu hallediyormuş.
  • 1.4 t-jet motor, giulietta'nın üzerinde İtalya'da fabrika çıkışlı lpg'li olarak çıkıyor.
    www.auto-data.net
    Alfa Romeo Giulietta (Type 940 facelift 2016) 1.4 TB (120 Hp) LPG S&S | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/alfa-romeo-giulietta-type-940-facelift-2016-1.4-tb-120hp-lpg-s-s-22835

Hatta motorun altyapısı , fiat tipo zamanlarına kadar iniyor. Eski atmosferiklerin turbolu hali.

"Bu motor turbolu, lpg'de sıkıntı yaşar" diyen ustanın , ustalık belgesine el koymak gerekiyor. Adam gibi ayarla, bir ince yazılımla mis gibi kullanılır.

• Merhaba , sene olmuş 2019 dayanamadım buraya yazmak istedim 4,5 yıl 50 bin km dir bu aracı kullanıyorum 2010 model 1.4 t jet dynamic aracım
    LPG Dönüşümünü istanbulda ünlü bir otogaz firmasın da lovato takdrdım zerre problem yaşamadım ,
    hiç bir kronik arıza ile karşılaşmadım , kolay arıza masraf çıkartan bir araç değil . almadan önce çok kafa yormuştum
    bana göre tek eksisi çok sert bir süspansiyona sahip olması tabi bunda bu aracı yolda tutmak için de gerekli birşey,
    performansı zaten diyecek yok 120 bg yeterli seviye,
    triger değiştirdim , disk balata değiştirdim bakımlarını yaptım amortisör ve takozları hepsini sanayi de yaptım , daha önce punto da kullandım
    parçası biraz daha pahalı bravonun bir de tak diye bir parçacıya gidip alayım dersen haa deyince bulamassın ama ben hep internet üzerinden aldım
    mesela gullietta , yada lancia delta olarak bazen de stilio olarak arıyorum parçasını illaki buluyorum hatta çıkma daha kolay bulunuyor,
    ben de alırken çok forum sitesinde aradığım için zamanın da buraya yazmak istedim belki faydam dokunur insanlara diye
    bu aracın 2.el piyasası yavaş adam era, syenbol alıyor sırf piyasadan dolayı ama bu arabaya hayran kalıyor satamam diye almıyor, ben de satılmasın istiyorum öyle mutluyum arabamdan
    tavsiye ederim. tam bir fiyat performans aracı, saygılar

• federalbravo F kullanıcısına yanıt
    bırak ikinci eli yok denilsin. biz keyif almaya bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: federalbravo

Merhaba , sene olmuş 2019 dayanamadım buraya yazmak istedim 4,5 yıl 50 bin km dir bu aracı kullanıyorum 2010 model 1.4 t jet dynamic aracım
    LPG Dönüşümünü istanbulda ünlü bir otogaz firmasın da lovato takdrdım zerre problem yaşamadım ,
    hiç bir kronik arıza ile karşılaşmadım , kolay arıza masraf çıkartan bir araç değil . almadan önce çok kafa yormuştum
    bana göre tek eksisi çok sert bir süspansiyona sahip olması tabi bunda bu aracı yolda tutmak için de gerekli birşey,
    performansı zaten diyecek yok 120 bg yeterli seviye,
    triger değiştirdim , disk balata değiştirdim bakımlarını yaptım amortisör ve takozları hepsini sanayi de yaptım , daha önce punto da kullandım
    parçası biraz daha pahalı bravonun bir de tak diye bir parçacıya gidip alayım dersen haa deyince bulamassın ama ben hep internet üzerinden aldım
    mesela gullietta , yada lancia delta olarak bazen de stilio olarak arıyorum parçasını illaki buluyorum hatta çıkma daha kolay bulunuyor,
    ben de alırken çok forum sitesinde aradığım için zamanın da buraya yazmak istedim belki faydam dokunur insanlara diye
    bu aracın 2.el piyasası yavaş adam era, syenbol alıyor sırf piyasadan dolayı ama bu arabaya hayran kalıyor satamam diye almıyor, ben de satılmasın istiyorum öyle mutluyum arabamdan
    tavsiye ederim. tam bir fiyat performans aracı, saygılar
    Başkan sen tecrübelisin belki bilirsin 2008 model 1,4tjet 150 beygirlik modeli nasıldır acaba forumda herkes 120 veya 1,6 dan bahsetmiş lpg takılı 150 beygir 1,4 tjet in yakıt tüketimi tahmini nasıl olur satan arkadas 27 28 kuruş demiş kayseri de sehir içi kullanılacak dümdüz şehir ve çok sakin kullanıyorum. Tavsiye eder misin ilk defa karsilasiyorum bravoyla pek bilgim yok anlayacagin😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yazayım dedim. 1 ay önce işlerim bozulunca Audi A3 1.4 Tfsi aracımı satıp bi arkadaşımın öve öve bitiremediği Bravo 1.4 T-jet'i aldım. Tabi Audi'den sonra keyif vermedi ama Audi ile kıyaslamazsak güzel araç. Neden keyif vermedi derseniz özellikle yol tutuş anlamında Audi müthişti.

Özellikle Bravo'nun lpg uyumu çok iyi ve az yakıyor. Motor sorunsuz gibi. 1 Ayda 4000 km yol yaptım maşallahı var. Motor performansı 1.4 TSI motorların biraz gerisinde. Daha önceleride Alfa Rome Giulietta'm vardı. 1.6 jtd dizel. 1.6 jtd motor çok daha güçlü bir motor. Benzer performans diyenler olmuş yanlış.

1.4 T-jet turbo beslemeli bir motor olduğu için ve LPG uyumu sorunsuz olduğu için kesinlikle alınır kullanılır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.