Şimdi Ara

Honda cıvıc 1.4 hb v-tec hakkında bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abimin 2005 model 160 binde lpgli puntosunu bugun 14500e sattık üzerine koyup 35000-40000 arası bir honda cıvıc 1.4i v-tec arıyoruz. Araç akkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz. sorularıma gelecek olursak

1. otomatik vitesleri 6 ilerimi ve tam otomatik midir ?

2. donanımları nedir ? sanırım 3 paket varmış bunlarda ?

3. lpg ile uyumu nasıldır direkt lpg taktıracağız.

• o kasaya cok yetersiz gelen bir motor hic tavsiye etmem. teknik verilere bakinca bile anlasiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahip olmasım ama çok niyetlenip alamadığı bir araç tüpe uyumlu donanım olarak sport olanlar yeterlidir. Ama 1.4 motor yerine 1.8 tercih ederdim kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Sahip olmasım ama çok niyetlenip alamadığı bir araç tüpe uyumlu donanım olarak sport olanlar yeterlidir. Ama 1.4 motor yerine 1.8 tercih ederdim kesinlikle

1.8 in vergisi fazla. 1.5 0-100 15 sn görünüyor bu kadar hantal kalırmı ? yakıt tüketimi baya bi düşük görünüyor.
  • İlla hb olmak zorunda değilse sedanlara bakın derim.. 1.4 kasaya hafif geliyor alınırsa 1.8 alınmalı yetmez derseniz 1.6 sedan işinizi görür falasyla. LPG ile tam uyumludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Abimin 2005 model 160 binde lpgli puntosunu bugun 14500e sattık üzerine koyup 35000-40000 arası bir honda cıvıc 1.4i v-tec arıyoruz. Araç akkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz. sorularıma gelecek olursak

Kesinlikle tavsiye edebileceğim ve o fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı araçlardan birisidir. Aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz ve ANADOLU YAKASI tarafında iseniz aracı yakından inceleyebilirsiniz... Piyasasını çok iyi bildiğim için sizin için araştırabilirim..

1. Otomatik 6 ileri.. Yarı otomatik.. F1 yani direksiyondan vites yükseltip alçaltabiliyorsunuz...

2. Sport olanı full oluyor fakat.. Bunun da süet koltuk ve jantı değişik olan paketleri de var..

3. LPG ile tam uyumludur.. Zaten bayiler de takıyor LPG yi hatta GARANTİ BOZDURMUYORLAR..

Ben Benzinde kullanıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoForveti

İlla hb olmak zorunda değilse sedanlara bakın derim.. 1.4 kasaya hafif geliyor alınırsa 1.8 alınmalı yetmez derseniz 1.6 sedan işinizi görür falasyla. LPG ile tam uyumludur

Arkadaşım kasaya hafif geliyor demişsiniz.. Kullandınız da mı bu yorumu yapıyorsunuz.. Siz aracı 80-90 beygir mi sanıyorsunuz.. Aracım 2011 model bu ocakta 320 lira vergi ödedim.. 1.8 almak çok da mantıklı değil..

Honda 1.8 i bırakıp 1.4 den devam etmişse sizden az biraz fazla bir şey biliyordur galiba... Kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

35000-40000 arası bir honda cıvıc 1.4i v-tec arıyoruz.

2011 modelleri 50000 km ye kadar 39000-41000 TL

2012 modelleri de 41000-43000 TL civarına alabilirsiniz..
  • quote:

1.8 in vergisi fazla. 1.5 0-100 15 sn görünüyor bu kadar hantal kalırmı ? yakıt tüketimi baya bi düşük görünüyor.

0-100 saniyesi sizin için bu kadar önemli ise ve direkt HANTALı yapıştırıyorsanız bu araç size uygun değil !!!

Aracıma laf ettirmem arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

56bin km siyah renkli 1.4 motorlusu geçen hafta 33.750ye satıldı. modelini tam hatırlamıyorum ama 2010 ya da 2011di sanırım.
    alacak arkadaşa bu fiyat referans olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

quote:

quote:

56bin km siyah renkli 1.4 motorlusu geçen hafta 33.750ye satıldı. modelini tam hatırlamıyorum ama 2010 ya da 2011di sanırım.
    alacak arkadaşa bu fiyat referans olabilir

Benim yazdığım fiyat aralığı değişeni olmayıp maksimum 1-2 parçasında boya olan..

Benim bu araç favori aramalarıma kayıtlı ve mütemadiyen her gün ilanlara girer bakarım.. Dediğiniz fiyatlara mümkün değil..

• O fiyata manuel ariyorsaniz 1.6,otomatik ariyorsaniz 1.8 lancer tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancer alsın abi boş ver 1.4 vteci
    Veya senin stilonun abisi bravo da olabilir.1.4 tjetler lpg uyumlu diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 az yakan tasarruflu bir motor. Bir anlamda hizlanma falan olarak 1.3 CDTI Astra gibi bu Honda Civic HB. Bence hiz sorunumuz yoksa alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İlla hb olmak zorunda değilse sedanlara bakın derim.. 1.4 kasaya hafif geliyor alınırsa 1.8 alınmalı yetmez derseniz 1.6 sedan işinizi görür falasyla. LPG ile tam uyumludur

Arkadaşım kasaya hafif geliyor demişsiniz.. Kullandınız da mı bu yorumu yapıyorsunuz.. Siz aracı 80-90 beygir mi sanıyorsunuz.. Aracım 2011 model bu ocakta 320 lira vergi ödedim.. 1.8 almak çok da mantıklı değil..

Honda 1.8 i bırakıp 1.4 den devam etmişse sizden az biraz fazla bir şey biliyordur galiba... Kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsunuz..

Kullandım kardeşim kullandım. Olay çıkartmaya yer arıyorsunuz. Bana göre hafif kalmış herkes kendi yorumunu yazmıyor mu?! Aracı kötülemedik 0-100 15 sn olunca hantal kaldığı açık net işte neye uğraşıyorsunuz.

• quote:

Kullandım kardeşim kullandım. Olay çıkartmaya yer arıyorsunuz. Bana göre hafif kalmış herkes kendi yorumunu yazmıyor mu?! Aracı kötülemedik 0-100 15 sn olunca hantal kaldığı açık net işte neye uğraşıyorsunuz.

Aracın var mı ? Markası Ne ?
  • quote:

quote:

Aracın var mı ? Markası Ne ?

2007 CRV.
  • Bravoyu bende önerdim ama yenge hanım istemiyormuş yoksa 1.4 turbojet emotom+skydom tadından yenmez.
  • quote:

quote:

Abimin 2005 model 160 binde lpgli puntosunu bugun 14500e sattık üzerine koyup 35000-40000 arası bir honda cıvıc 1.4i v-tec arıyoruz. Araç akkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz. sorularıma gelecek olursak

Kesinlikle tavsiye edebileceğim ve o fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı araçlardan birisidir. Aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz ve ANADOLU YAKASI tarafında iseniz aracı yakından inceleyebilirsiniz... Piyasasını çok iyi bildiğim için sizin için araştırabilirim..

1. Otomatik 6 ileri.. Yarı otomatik.. F1 yani direksiyondan vites yükseltip alçaltabiliyorsunuz...

2. Sport olanı full oluyor fakat.. Bunun da süet koltuk ve jantı değişik olan paketleri de var..

3. LPG ile tam uyumludur.. Zaten bayiler de takıyor LPG yi hatta GARANTİ BOZDURMUYORLAR..

Ben Benzinde kullanıyorum....

benzinde ne kadar yakıyor litre bazında ? donanım isimleri tam olarak hangi isimler oluyor ? birde yarı otomatik ise geriye kaçırıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 az yakan tasarruflu bir motor. Bir anlamda hizlanma falan olarak 1.3 CDTI Astra gibi bu Honda Civic HB. Bence hiz sorunumuz yoksa alinir.

hız sorunumuz yok yalnız önceki aracı 1.4 95 hp punto idi baya atak bi arabaydı bu nasıl olur bilemiyoruz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.