Şimdi Ara

Honda cıvıc 1.4 hb v-tec hakkında bilgisi olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dkerem2

benzinde ne kadar yakıyor litre bazında ? donanım isimleri tam olarak hangi isimler oluyor ? birde yarı otomatik ise geriye kaçırıyor sanırım.

6.8-7.5 arasi.. Sehirici sert kullandigimi söylüyorlar
    Daha sakin kullanımda duser asagiya, şehirlerarası 5-6 arasi.. 206 yi gordum gideri vardi cok rahat
    Geri kacirma olayi yok kesinlikle.. Diyorum ya yakinsan gel incele sen ver kararini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 az yakan tasarruflu bir motor. Bir anlamda hizlanma falan olarak 1.3 CDTI Astra gibi bu Honda Civic HB. Bence hiz sorunumuz yoksa alinir.

hız sorunumuz yok yalnız önceki aracı 1.4 95 hp punto idi baya atak bi arabaydı bu nasıl olur bilemiyoruz..

Kesinlikle aratmaz ataklik olarak.. Simdi HANTAL cevabi gelir
  • Manuel 1.8 araştırmıştım bende... Her yazılan çizileni okudum aşağı yukarı. Yarı otomatik şanzıman için kimileri sorunlu diyor (geç vites geçişleri) kimileri ise sorunsuz, sadece alışmak gerekiyor diyiyorlar.

Sanırım donanım olarak ikiye ayrılıyordu veya tek donanım. Emin değilim bu konudan.

Lpg ile tam uyumlu yazıyordu her yerde. Zaten araştırma yaptığınızda genelde lpg takıldığını görüceksiniz.

Hafif hasarlı 1.8 manuel var şuan sitede. 18.000Tl gibi bir fiyata satılıyordu... Planlarım motosiklet üzerine olmasaydı 1.8 veya 2.0 alırdım mutlaka. Yıllardır içimde ukte kalan araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

benzinde ne kadar yakıyor litre bazında ? donanım isimleri tam olarak hangi isimler oluyor ? birde yarı otomatik ise geriye kaçırıyor sanırım.

6.8-7.5 arasi.. Sehirici sert kullandigimi söylüyorlar
    Daha sakin kullanımda duser asagiya, şehirlerarası 5-6 arasi.. 206 yi gordum gideri vardi cok rahat
    Geri kacirma olayi yok kesinlikle.. Diyorum ya yakinsan gel incele sen ver kararini

Hocam adanadayim sen nerdesin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kendime c segmenti otomatik, az yakan beygiri önemli değil, sorunsuz ve paket olarakta dolu bir model araç arıyordum, bana en mantıklı bu geldi. Şu an manuel lpgli golfüm var 2012 model, bunu satıp 2011-2012 modellerine bakıyorum 38000-42000tl arasına temiz ve kmsi az olanlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.4 benzin lpg li i-shift aldım 2009 model, gençken hep olsun isterdik yani. 29 yaşında nasip oldu.

Parçaları gerçekten pahalı, ustalar bu araba ile ilgili işçilikte taviz vermiyor.

Şuan salıncak takımı, alt motor kulağı, aks başları ve direksiyon kutusu boşluğu revizyonu için(hepsine 4.500 TL dedi servis) ihtiyacım var fakat karar veremiyorum serviste kulak için işçilik dahil 600 tl dediler 5 dk sürmeyecek sök tak işlemi için. Parça internette(ne kadar doğru bilmiyorum) 300 TL kdv dahil.

Teyp sorunum var 20-25 dk çalıştıktan sonra teyp kendi kendine açılıp kapanıyor, cızırtı gelip gidiyor ve istop edip 5-10 dk beklemeden düzelmiyor. Sorunun çözümünü nette bulamadım önden araştırma sebebim herkese arabayı emanet edip fazladan para ödemek istemiyorum.

son olarak multimedya sistemi en kötüsü 2200 TL'den başlıyor montaj dahil.

merak edenler için 16 k hasar kaydı(3 yıldır kazası yok, 9 parça kaza) 193.000 km de 2009 model 118 ilana koymuşlardı, 107,5 bine aldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.