Şimdi Ara

Bravo Terim Cok Iyi Kadro Kurmus Ego Kokulari havada resmen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzozan

Volkan kalkar kiciyla top tutmaya kalkar gol yeriz, iyi olmus alinmadigi

Fanatik bir gsli iste milli takimda formda oyuncular olmazmi ve tecrubeliler ligin en tecrubeli ve suan en formda kalecisi kim
    Hadi volkani almadin umutun mevlutun ne isi var orda onu acikla a
    hadi onuda gectim sabrinin ne isi var 31 yasindaki sabride ne gormuste almis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanmandacı

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Aldı da Volkan efendi ben küstüm oynamıyorum diye sahayı terk etmedi mi? Bi daha bu adama güvenip de iş yapılır mı?

Batuhan genç takımda 86 maçta 226 gol attı, çık oyna deyince gördük ki balonun önde gideni.

Umut yerine Cenk alınabilirdi, Cenk ilerde Milli Takım ın as forveti olacaktır alttan başka kimse gelmiyor çünkü.

Bukadar tarafli mantiksiz yorum yapma bolkanin neden oynamadigi ozaman ortadaydi ha onu gosterge gosterir almiyorum dersin anlarim ama suan formdaki volkan i boyle sebeblerden oturu bir kenera atamazsin oynamasa bile o 3lude olmasi gerek batuhan ise son 2 sezondur sergen ile iyi isler yapiyo buraktan farkli ozelliklere sahip oldugu icin sans verilmesini anlarim ama cenk tosun varken umut mevlut ve sabri kazmasinin bu takimda isi yok

Terim e egolu diyen adam bu ülkenin en iyi teknik adamının bu işi bilmediğini yanlış yaptığını iddia ediyor. Çok komik değil mi?

• Takim Kimyasi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanmandacı

quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Volkan kalkar kiciyla top tutmaya kalkar gol yeriz, iyi olmus alinmadigi

Fanatik bir gsli iste milli takimda formda oyuncular olmazmi ve tecrubeliler ligin en tecrubeli ve suan en formda kalecisi kim
    Hadi volkani almadin umutun mevlutun ne isi var orda onu acikla a
    hadi onuda gectim sabrinin ne isi var 31 yasindaki sabride ne gormuste almis

Sabri yi çağırmamış ki, işiniz gücünüz Sabri olmuş adam 28 kişilik kadro yok hala Sabri diyonuz.

• Milli takım mi terimspor mu ,?

• Umut ve Batuhan'ın yerine Cenk olmalıydı onun dışında güzel kadro zaten bizim forvetler gol atamaz Arda sallar belki, Hakan frikikten atabilir onun dışında zor gol atarız biz. Volkan diyenler uzakta oynasın formdaysa formda, iki küfür yedim diye maçı terkedip giden adam bir daha çağrılmamalı bu kadroya. Ayrıca bu aday kadro sanırsam 5 isim ayrılcak burdan.
  • Egemeni unutmayın 4 maçta 2 golü var

• quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Batuhan Karadeniz

cenk tosun neden yok biri bunun izahını yapabilir mi acaba?

Kesinlikle dostum ve Fatih hoca ipini çeker emekli olur...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.